dimecres, 9 de juliol del 2008

ELS PAMFLETS ANÒNIMS PODEN TINDRE RESPOSTA LEGAL

Un representant legal del PP ha dit que emplaçarà als suposats autors dels pamflets anònims distribuïts els darrers dies per Simat a un acte de conciliació al jutjat de pau per tal de retractar-se d'algunes de les acusacions o emprendre, en el seu cas, accions legals.
És la primera vegada, per tant, que la difussió d'un anònim amb desqualificacions pot tenir repercusions legals a Simat.
L'acte de conciliació es sol.licita per tres pamflets anònims distribuïts els darrers dies sota l'epígraf "A la atención de los vecinos de Simat de la Valldigna", en concret pel primer d'ells, identificat com a "Primera parte", en el que en un dels seus punts acusa a l'alcalde i a l'equip de govern del PP d'haver donat un tracte de favor i beneficiar determiandes persones "amigues del PP" amb les obres d'asfaltat de camins rurals.
L'acte de conciliació es sol.licita perquè, si bé el demandant no pot identificar l'autor de l'anònim, sí ha identificat les dos persones que han distribuït els escrits, Vicente Cuenca "Mc Arthur", i Federico "Troca", que seran per tant les persones citades a l'acte de conciliació per a identificar l'autor dels escrits que han distribuït, o en el seu cas assolir-ne l'autoria. En el cas d'assolir l'autoria, ambdós hauran de justificar l'acusació envers el PP d'haver beneficiat amics seus i d'haver donat tracte de favor en les obres d'asfaltar els camins rurals. Si hi ha acord a l'acte de conciliació, no hi haurà demanda, però en eixe cas els acusats hauran de retractar-se públicament i ademtre que han acusat sense fonaments. Si no es així, poden trobar-se amb una demanda per haver atemptat contra l'honor de les persones, segons han informat a Arc Iris els representants legals del PP.
Amb aquesta mesura, el PP de Simat pretén que cap fal.làcia difosa quede impune, i que els autors de pamflets anònims s'ho pensen abans de menyscabar de forma gratuïta la dignitat de les persones, segons han informat les mateixes fonts.

1 comentari:

Anònim ha dit...

així, molt bé! mateu-se entre els nacionalistes, el PPPSOE està frengant-se les mans! País Valencià, autodestruccio! lamentable...