dimecres, 16 de juliol del 2008

QUEIXES DELS VEÏNS DEL PLA DE CORRALS PER DESATENCIÓ DE L'AJUNTAMENT




Els veïns del Pla de Corrals han fet arribar a les darreres setmanes a l'alcalde diverses queixes per "desatenció" de l'Ajuntament de Simat. La reiteració de les queixes van obligar l'alcalde, Sebastián Mahíques (PP), a visitar la zona la setmana passada. Mahíques va recórrer el nucli urbà del Pla de Corrals i diverses zones residencials acompanyat del regidor del seu partit Rafael Cabanilles, la persona en la que l'alcalde va intentar sense èxit a l'inici del mandat delegar la responsabilitat del Pla de Corrals. Una vegada girada la visita, l'alcalde va ordenar a la brigada municipal diverses tasques a la pedania, i l'establiment d'una regularitat per a la prestació de serveis.
Els veïns es queixaven de desatenció, manca de neteja pública i de serveis, i un deficient manteniment de la via pública, mobiliari urbà i altres elements públics.
La responsabilitat del Pla de Corrals la té delegada un regidor del Bloc, que es va imposar a la votació al candidat que proposava el PP, Rafael Cabanilles.
Cal recordar que al Pla de Corrals hi viuen de forma permanent dos centenars de persones, encara que la població està al voltant de cinc mil persones als mesos d'estiu, la major part veïns de Simat, però també d'altres poblacions de la Costera, de Tavernes, i estrangers, sobretot romanesos i britànics. La colònia romanesa és nombrosa i es concentra al carrer principal del poblet, on hi viuen vora mig centenar de ciutadans d'aquesta nacionalitat.


1 comentari:

Anònim ha dit...

Això us passa per deixar el Pla de Corrals en mans del Bloc. Au.