dijous, 31 de juliol del 2008

A SEBA EL TIREN PERQUÈ HO ESTAVA FENT BÉ

Este és el motiu final i confés de la moció de censura que han presentat PSPV, Bloc i ERPV. Seba ho estava fent relativament bé i el trio no podia permetr-ho, ni córrer el risc de que Seba es consolidara, i de que els 16 anys de governs PSPV-Bloc quedaren en evidència. Eixos són tots els únics motius, i eixa és la raó per la que el trio no ha presentat cap programa, perquè no en té. A hores d'ara encara no coneguem en què consisteix l'alternativa del trio. Només sabem que Eladi hi estarà 19 mesos, que Agus n'estarà 13, que Serra gestionarà el 80% del pressupost de l'Ajuntament de Simat, i que tindrà un assessor alliberat que tampoc sabem qui és, a què es dedicarà, i quant cobrarà.
Sent eixe el motiu únic d'una moció de censura injustificada i injustificable, EU i Arc Iris es ratifiquen en la seua decisió de no recolzar un desgavell d'aquestes dimensions que a la fi només servirà per crispar al poble, donar ales al PP, desprestigiar a l'esquerra i al Bloc, i retardar la gestió municipal, que ja anava prou endarrerida en qüestions com els serveis públics, aigua potable, captació de subvencions, dinamització turística i econòmica, i un PGOU que portem huit anys tractant d'aprovar sense èxit.
No ha primat l'interés general. El trio ha deixat de banda les seues diferències ideològiques i personals que els han impedit posar-se d'acord durant 14 mesos, per a presentar a correfuita una moció de censura que naix de l'egoisme i les ambicions personals, i no pel bé del poble.
Arc Iris està rebent pressions en forma de difamacions i calúmnies. Però les pressions que rep EU-Arc Iris per entrar a formar part del desgavell obeïx només a la necessitat del trio de legitimar la seua trastada i alleugerir els seus remordiments per una acció que tots, ells també, saben que és injusta.
No cal que digam des d'ací que el poble de forma majoritària s'ha posat de forma espontània al costat de Sebastián.Tot el món ho sap. I qui porte endavant una acció política injustificada en contra de la voluntat del poble, estarà cometent una irresponsabilitat.

14 comentaris:

Anònim ha dit...

Amiguets,amiguets,aneu a casa que l'amiguisme us ha traït.Ja voldria jo veure si no voreu amics de l'entorn de Seba ,si s'haguereu posicionat igual.Redeu quins esquerrers!!!posant el crit al cel per tirar al PP d'asnar i fraga al carrer.
El temps us passarà factura.

Anònim ha dit...

Vorem a qui passa factura el temps.

Anònim ha dit...

L'escusa és confessa?

Anònim ha dit...

toma castanya!
coordinador d´EU a la safor-valldigna. i que diuen els teus amiguets d´aixó?
i perque votaveu en contra dels seus presupostos?

Anònim ha dit...

pressions perquè arc iris forme part d´aquest desgavell? no rei, no. s´hau quedat fora i la porta està tancada, el que demanem es que ho expliqueu.
vos agrada fer politica ficció, a mi també:
D´aci a un any haureu de votar propostes del nou govern... si les voteu a favor vos demanarem responsabilitats per no estar dins parint-les.
Si les voteu en contra vos acusarem d´estar al costat del PP en tot.
Per cert la idea de no dir mai PP i dir sempre Seba, es molt bona, dona tendresa i pareix fins i tot que a simat governe Lula.
Estic plantejant-me deixar de votar EU i votar PP de content que estic de lo be que ho han fet Paco, Belinda, Monica i Insa.

ARC IRIS SIMAT ha dit...

Estimat anònim, t'has equivocat. Serà el govern qui haurà d'estar votant propostes nostres, i no a l'inravés. I no l'any que ve, la setmana que ve. Dacord?

Anònim ha dit...

Redeu quina tropa, pareix mentira, els d'esquerra unida apoyant al Pp, en quin país vivim, que fins ara el Pp no haja dit res, i tota la campanya anti mocio siga per part dels que es diuen d'esquerra. Ara petits dirigents d'Arc Iris vose ha vist el plumero, sempre heu estat a la dreta i ahi vos quedareu. les proximes aneu amb el PP. Redeu quina tropa

Anònim ha dit...

A l'anterior. Abans que res hauries d'aprendre a escriure. Aquesta gent del Bloc Socialista Republicà realment és viscosa.

Anònim ha dit...

La veritat Victor es que eres una mostra fidelíssima de maig del 68 passat de rosca, des dels teus inicis políics a la UCD, passant per l'operació del teu amic Tamames...i ara fent de comunista per acabar defensant a un alcalde del PP. Però es que et penses que a Simat som imbècils o que????.
es pot estar d'acord o no amb la moció ara be, traure a col.lació el tema de Dènia, això no t'ho creus ni tu ni l'assessor del grup socialista a les corts valencianes.
en fi pense que vos aniria millor si fereu propostes en positiu més enllà de les frivolitats anticlericals a les que ens tens acostumats darrerament, justament tu que hauries de ser mes respectuós amb la teua biografia. Que poc has depres del teu pare que va ser 30 anys alclade de simat a la dictadura de Franco.....

Anònim ha dit...

He sentit que desde el tripartito han avisat a la delegació del govern dient que hi ha una manifestació de comunistes i del PP ilegal.

Anònim ha dit...

Segons he sentit dir els del tripartito han avisat a la delegació del govern per lo de la manfestació del dilluns a favor del PP.

Anònim ha dit...

Bonica manera de prendre el govern, rodejats de guàrdies civils.

Anònim ha dit...

Ho estava fent be? normal, sols recordar-vos una coseta, en 12 anys de alcaldia del PSPV, deixaren en el banc, quasi un ,milio d'euros, si si, 1.000.000€, i en el temps que porta Seba (el PP) ja han gastat quasi el 60%. aixi ho faig be, asta joooo.
ale a disfrutar de les festes, bonicos i boniques.

Anònim ha dit...

Això és fals. A més Colom va deixar 1'2 milions d'euros sense cobrar i a més sense possibilitat de cobrar-los. Val més invertir-los que deixar-los de cobrar. Val bloqueros?