dijous, 17 de juliol del 2008

UN SIMATER I UN BENIFAIRONER, FINALISTES DEL TORNEIG DE TENNIS DE SIMAT


El benifaironer Raül Bataller i el simater Juan Brines són els finalistes del Torneig de Tennis de Simat, que es disputarà demà divendres a les 20:00 hores a les pistes del poliesportiu municipal.
Bataller és la primera vegada que s'inscriu al torneig simater, i ha passat pel campionat com una exhalació, eliminant un darrere altre tots els seus contrincants sense gaire dificultats.
Pel que fa al finalista simater, Juan Brines, ja és veterà al torneig, i ha demostrat estar en bona forma física, al que pot haver contribuït la seua afició a trescar per les serres matant cérvols a cotos caríssims de La Mancha. Ara, però, caldrà que faça valer el seu bon estat de forma per a alçar-se amb el triomf i fer que el títol es quede a Simat.
A aquesta edició del Torneig de Tennis de Simat, organitzat pels propis aficionats amb la col.laboració de l'Ajuntament, s'hi han inscrit setze jugadors.

13 comentaris:

Anònim ha dit...

Tiembla Simat. Raúl Bataller s'emdurà el torneig. Amunt Raúl.

Anònim ha dit...

Com a organizador (Jose Manuel Gallart Martínez)del torneig puc afirmar que el Ajuntament de Simat si que ha col·laborat este any com ho ha fet els darrers(2001 fins 2008), pagant els trofeus que te cadascú dels participants.

Anònim ha dit...

L'ajuntament si que ajuda,poquet pero ho fa,a vore si contrastem un poquet les noticies.I de molt mal gust(habitual en arc iris)els comentaris irónics sobre les aficcions de Joan.

ARC IRIS SIMAT ha dit...

Tenen raó els dos comentaris anterior. L'Ajuntament ha col.laborat. La notícia ja està rectificada. Demanem disculpes a l'Ajuntament i als organitzadors.

ARC IRIS SIMAT ha dit...

Pel que fa a les aficions de Joan Brines, la secció d'esports de l'equip de redacció només ha intentat esbrinar quines podien ser les causes del seu sorprenent bon estat de forma, i una d'eixes causes podia ser ben bé el fet de que estiga acostumat a trescar per les serres manxegues en busca de cérvols. Res més, tot està relacionat. Si Rafa Nadal practicara la caça de conill amb furó, de segur que la premsa també se'n faria ressò.

Raül Bataller ha dit...

Soc Raül Bataller, sols dir que en sap molt de mal, no poder jugar abans este campionat, per que he pasat moments molt bons i he disfrutat de la gent de Simat i del gran nivell de tenis que tenen, espere jugar molt de temps aquest campionat.També donar gracies a tots els jugadors per que han estat sempre en els brasos oberts a l'hora de poder fer partides fora dels horaris de campionat per no perdre forma, gracies a tots, he gaudit de calent.

Anònim ha dit...

bon dia, no se de que en sorpren aquest comentari de trescar les montanyes, es la forma tipica de l'arc iris, de informar a la gent.
redaccio d'esports d'arc iris, perque collons no us informeu correctament del perque del bon estat de joan brines, pot ser, perque desde fa molts anys que juga a tennis.
sou lamentables, realment doneu asco, sempre intentant fer mal. deixeu-mos empau ja d'una vegada. i deixeu a la gent de simat tranquila.

ARC IRIS SIMAT ha dit...

No entenem perquè s'ha molestat tant l'autor anònim del comentari anterior. Se n'ha eixit "de calle". Al cap i a la fi, caçar és una activitat esportiva legal, com jugar a la petanca, a la pilota valenciana, o la natació. No hi ha de què avergonyir-se. No sabem a què ve tant de malestar. Acàs fa alguna cosa roïn Brines caçant cérvols?

Anònim ha dit...

Estimats companys d'Arc Iris. Sí, caçar pot ser un esport legal. Només que amb el que li costa a Brines matar un cérvol, podrien viure huit famílies de Somàlia un any sencer. Res més. Gràcies pel vostre estil en donar les notícies.

Anònim ha dit...

La "secció d'esports" també haguera pogut comentar la greu lesió que va patir al genoll aquest hivern i reconèixer-li el mèrit que té el fet d'estar a la final.És més fàcil crear polèmica al fer comentaris com els que heu fet.Per això segueixc dient que són de mal gust,igual que la seua aficció.
Me'n vaig a gaudir del tenis de dos grans tenistes i dos grans persones,convide a la secció d'esports a que vinguen a informar-se de primera mà.Richard.

ARC IRIS SIMAT ha dit...

Estimat Richard (suposem que De la Calle): seguim sense entendre que fer referència als esports complementaris que practica un tenista aficionat signifique crear polèmica. Acàs si haverem dit que el seu bon estat de forma es deu a que fa footing tots els dies s'haguera creat polèmica? No cal ser susceptible, encara que en el teu cas podem entendre que l'animadversió cap a Arc Iris vinga condicionada per la rivalitat política que els del Bloc heu paït mal. Ho sentim.

Anònim ha dit...

Però, anem a vore. Ací la notícia és el torneig de tennis, o que Brines caça cèrvols? Estic confós.

Anònim ha dit...

Anem a vore. Brines caça cérvols o no caça cérvols. Sí? Aleshores a què ve tanta raca raca matraca? Pegueu-se un bac.