dissabte, 28 de febrer del 2009

ARC IRIS INSTA AL MULTIGOVERN A PRENDRE UNA DECISIÓ SOBRE EL POLÍGON INDUSTRIAL


Al fons, terrenys o s'ha de construir el polígon industrial.
Abans existia l'excusa de que sense PGOU no es podia aprovar el polígon industrial. Ara des del mes de desembre tenim una modificació legislativa que permet aprovar sòl industrial sense necessitat d'esperar al PGOU. Després era perquè estavem esperant l'estudi de viabilitat del polígon. I ara que ja tenim estudi de viabilitat serà perquè caldrà un periode de reflexió per determinar si és aligueta o és aligot.
Arc Iris afirma que el multigovern ja té tot el que ha de tindre damunt la taula per donar via lliure al polígon industrial, i l'insta per tant a prendre una decisió sense més demores.
L'estudi de viabilitat diu que el polígon projectat fa vint anys està sobredimensionat, i dóna dos solucions: reduir-lo o executar-lo tal com està projectat en dos fases. Arc Iris, sense cobrar sis mil euros per cap estudi de viabilitat, va donar una tercera solució, que era compaginar el polígon industrial amb l'ús residencial, una opció perfectament viable.
Ara cal que el multigovern prenga una decisió, perquè el temps corre en contra del futur de Simat, dels empresaris, dels propietaris de sòl, i de les perspectives dels aturats.
No obstant això, ara que ja estan tots els estudis que calien estar, Arc Iris sospita que el multigovern té un problema afegit: no troba ningú que vullga fer-se'n càrrec de la construcció del polígon. De segur que arribem a les festes del Cristo i el polígon està sense adjudicar i al final serà el propi ajuntament el que s'ha de convertir en promotor i constructor.

8 comentaris:

Anònim ha dit...

A vore si ho enteneu arquers: ja no hi ha cap constructora que vullga fer el polígon (i menys algo que tinga a veure amb la paraula "residencial") i pràcticament tampoc queden empreses que vullguen anar al polígon.

Anònim ha dit...

S'ha acabat això de cambiar un troç de terra per molts diners, que vos donen especuladors!!

Anònim ha dit...

T'expliques molt clar.
T'han donat la informació a l'ajuntament?

Anònim ha dit...

Volem saber perque no anares al ple de l´aigua potable?
tant que volies saber sobre la gestió i no vas...fuginero

Anònim ha dit...

Possiblement no degué anar al ple com a mesura de protesta per les absències de regidors del govern a les comissions des que aquestes ja no són remunerades. Ja, ja, ja, ja.

Anònim ha dit...

La informació no és de l'Ajuntament, però és prou obvia. En la que caurà en els pròxims anys o passa un miracle (posen un aeroport o una autopista per ací jejee) o ací les empreses no s'acosten ni regalant-li el terreny.

Anònim ha dit...

I la Cosiva? Gastarà el nou magatzem de garatge per a trailers i cotxes? Perque per a taronja no serà, conforme va de fatal el cítric, pareix que el magatzem s'ha començat en el pitjor moment. Si ja es guanyava poc de la taronja ara ademés tocarà pagar la megainstalació entre tots.

Anònim ha dit...

Tranquil home. Serrrrra està intentant fusionar les cooperatives. Això és una garantia de tranquilitat per a tots.