dimarts, 24 de febrer del 2009

SIMAT INGRESSA EN LA COORDINADORA DE PILOTA


Façana del trinquet de Simat.
Després de la constitució divendres passat del Club de Pilota, Simat acollirà divendres d'aquesta setmana una assemblea de la Coordinadora de Pilota Rojos i Blaus, que aglutina a diversos clubs locals, i al que s'hi afegirà el constituït recentment a Simat.
El Club de Pilota de Simat arranca la seua activitat amb Rafael Mogort com a president, amb l'expilotari Miquel Brines de vicepresident, Alan Folguerà de secretari, i Juan Bautista Company de tresorer. De vocals hi figuren Jaume Mainar, Salva Ripoll, Paco Luis Brines, Cristian Gálvez i José Martí.
El regidor d'EU-Arc Iris, Víctor Mansanet, ha estat un dels principals impulsors del naixement del Club de Pilota. Mansanet és l'autor de diverses publicacions referides a la pilota, i a més promou des de fa anys la festa dels pilotaris que celebra cada any Simat pel mes de juliol.
D'altra banda, l'elecció de Rafael Mogort com a president és una garantia per a la bona marxa del Club, atés que al llarg dels anys este mestre jubilat, a través de la seua tasca docent, ha inculcat l'afició a desenes i desenes de xiquets, molts dels quals després s'han convertit en pilotaris professionals.
La família Mogort Toledo s'ha distingit sempre per la seua vinculació als esports autòctons. Així, Rafael Mogort fill ha estat durant molts anys president de l'Associació de Colombaires.

6 comentaris:

Anònim ha dit...

Les ganes de posar moltes notícies està baixant la qualitat ortogràfica arquers. Espavileu-se que la cotorra està fent bona competència, per cert, sabeu qui son els de la cotorra??

Anònim ha dit...

És un desprestigi per al govern progressista i d'esquerres que el recolze una web anònima.

Anònim ha dit...

Al 2on: si és un desprestigi allò, ací és una vergonya i roça el feixisme l´utilització que es fa d´aquesta web per insultar, menysprear, difamar i manipular informacions contra algun regidor del govern de Simat. és de vergonya l´utilització de sigles ja no dic ARC IRIS, però de les sigles tan honrades com ESQUERRA UNIDA per gastar-les personalment alguna gent que al final l´únic que farà es clavar la pota en futures negociacions a nivell més alt que simat.

Anònim ha dit...

Els que veuen competència en que la informació circule, teniu la mentalitat malalta.

Així és com s'expliquen moltes coses que han passat els últims anys.

Anònim ha dit...

Imagine que el regidor desprestigiat és el mateix que la legislatura passada, siguent regidor d'Arc Iris sols treballà per a ERC, arribant al final de la legislatura, fins i tot al pur transfuguisme, i negant-se, inclús, a abandonar la regidoria perque entrava el de EU.

Veus com tot no es veu igual?

Anònim ha dit...

Serrrrrrrrrrrrrra, on estan els dinerrrrrrrrrrrrrrrrrs????