divendres, 27 de febrer del 2009

EL PP DE SIMAT PASSA A L'OFENSIVA

El PP de Simat va expressar a la reunió de l'executiva local celebrada ahir la seua disposició a prendre mesures fermes davant la insistència de l'alcalde, el socialista Eladi Mainar, en utilitzar l'argument de que el PP va gastar 1'2 milions d'euros de remanent de tresoreria durant els 14 mesos que va ocupar l'alcaldia.
Eixe era almenys el principal punt de l'ordre del dia de l'executiva local del PP, segons van declarar a Arc Iris militants peperos abans d'entrar a la reunió.
Sembla que l'exalcalde i ara portaveu del PP, Sebastián Mahíques, no està disposat a que "una mentida repetida cent vegades en boca de l'alcalde socialista es convertisca en una veritat", i per tant el PP no descarta fins i tot convocar un acte de conciliació amb Eladi Mainar per tal de forçar-lo a rectificar, la qual cosa podria acabar en demanda si Mainar insisteix en la veracitat de la xifra que diu que es va gastar l'exalcalde.
Per al PP, no és cert que el seu alcalde gastara 1'2 milions de remanent de tresoreria, i a més recorden que al plenari de fa un mes el propi PSOE va aprovar una liquidació de comptes amb xifres que no coincideixen amb la que aireja Eladi Mainar.
La gota que ha vessat el got ha estat per al PP una recent entrevista que Eladi Mainar va concedir al diari Levante-EMV, en la que en un titular a cinc columnes repetia que Mahíques havia gastat 1'2 milions d'euros de remanent.
Vorem on acaba açò.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Veig que s´haveu convertit oficialment en el portaveu del PP. Ja era hora que eixireu de l´armari.

Anònim ha dit...

Tu veus massa.
Tens hipermetropia o serà astigmatisme?

Anònim ha dit...

Cuidao amb el PP que fa por!!! jeje