dimecres, 25 de febrer del 2009

MARGA SANZ ES REUNEIX AMB EL COL.LECTIU LOCAL D'EU DE SIMAT


La coordinadora general d'Esquerra Unida del País Valencià (EUPV), Marga Sanz, va visitar dilluns Simat, on es va reunir amb el col.lectiu local de la coalició, que coordina Víctor Mansanet, per tal d'exposar el procés de renovació dels órgans de direcció, les aliances de cara a les eleccions al Parlament Europeu, i les línies de la campanya electoral.
En la nova direcció d'EUPV, que passa a anomenar-se Comissió Executiva, està des de dissabte passat Víctor Mansanet com a representant del corrent Nacionalistes d'Esquerres.
En arribar a Simat Marga Sanz va visitar en primer lloc l'antic monestir, i després es va reunir amb el col.lectiu local al Casino de Garrofa. Hi van acudir 17 persones entre militants i simpatitzants de la coalició, que aspira a augmentar la seua presència institucional a la Safor i a recuperar municipis amb una forta implantació del PC i d'EU, com ara Tavernes.
D'altra banda, la coordinadora general va expressar el seu suport a Víctor Mansanet com a coordinador comarcal i com a regidor de Simat, i va recolzar la seua tasca.
La coordinadora d'EU pot ocupar en els pròxims mesos un escó al Parlament valencià en substitució de Glòria Marcos, qui cediria el lloc a la nova coordinadora general de cara a les eleccions autonòmiques de 2011.

12 comentaris:

Anònim ha dit...

Digueu-li a esta que mire la web que teniu, que només fa que insultar, manipular, censurar comentaris correctes pero que no vos interessen,etc. Ho hem descensureu ja algun missatge o em pose a escarmpar-ho per tota la xarxa simatera lo que esteu fent.

Anònim ha dit...

Busca't novia i pega algun taquet.

Anònim ha dit...

Lo que esan fent els d'Arc Iris?
I tu que és el que fas?

Anònim ha dit...

Al primer: burroooooooooo. No saps escriure.

Anònim ha dit...

Li heu contat que esteu fen la faena del PP?

Anònim ha dit...

jejeje ja s'han cagat els arquers

Anònim ha dit...

La feina del PP la fan individuos que manen llevar un el nom d'un carrer aprovat pel plenari, i després s'amaguen.
La feina del PP la fan els que saben qui ha sigut, i no ho diuen.
Eixos son els que li fan la feina al PP.

Anònim ha dit...

Al del primer comentari: ESTA es coordinadora general d'EUPV, secretària general de la federació valenciana del PC, i històrica dels moviments socials al País Valencià. Aixina que deuries dirigir-te a ESTA amb més respecte. IGNORANT.

Anònim ha dit...

Comunistes de merda. No teniu res a fer en Simat. Aneusen.

Anònim ha dit...

Segurament eixos que denuncien censura tindran alguna cosa a vore amb això del carrer d'Al Tall. Com d'irònica és la vida.

Anònim ha dit...

La merda la sol ser gent que diru "merda" als altres per tindre idees diferents.

Anònim ha dit...

Si en posen així, podriem dir:

socialistes de merda
centristes de merda
nacionalistes de merda
catòlics de merda
musulmans de merda
etc, etc.

Pense que el camí no és eixe.
On hi ha merda,és un merder, i del merder sempre trauen profit els de sempre.