divendres, 13 de febrer del 2009

DE MANERA QUE L'ESTUDI DE VIABILITAT DEL POLÍGON JA ESTÀ A L'AJUNTAMENT I EL POBLE PLA ENCARA NO EN SAP RES

L'estudi de viabilitat del polígon industrial està ja de fa uns dies a l'Ajuntament, segons fa saber la Universitat de València en la notícia anterior, però només n'ha tingut accés el trio d'asos que governa, i el poble pla encara no coneix les conclusions. Arc Iris demana al multigovern que no retarde més la difusió de l'estudi per tal que els simaters conegam si és o no viable el polígon industrial, quin tipus d'empreses és el més adequat, quina demanda hi pot haver, i quin ritme d'execució cal imprimir.
Mantindre la intriga va en detriment dels interessos generals, atés que en funció de les recomanacions de l'estudi de viabilitat, es poden produir moviments i transaccions de diners i propietats en tots els sentits, i hui per hui només sis regidors poden tindre accés a la informació.

20 comentaris:

Anònim ha dit...

El portaveu i vicepresident primer del govern valencià, Vicente Rambla, ha criticat avui la moció que ahir va aprovar el Parlament espanyol on s'instava al govern estatal a impulsar i agilitar la reciprocitat d'emissions entre TV3 i Canal 9 al País Valencià i al Principat. En concret Rambla ha carregat contra la part del text que insta el govern espanyol a facilitar "espais de comunicació entre territoris que comparteixen el mateix sistema lingüístic". Segons el portaveu del Consell "és inadmissible que els socialistes considerin la Comunitat Valenciana [sic] i Catalunya un lloc en el qual es comparteix la mateixa llengua" (!).

Rambla també ha dit que "el nostre Estatut d'Autonomia estableix que el valencià és la llengua del nostre poble, forma part dels nostres sentiments i de les nostres senyes d'identitat, i de cap manera tolerarem l'homologació amb la llengua catalana". Una afirmació que contradiu les més d'una dotzena de sentències del nombrosos tribunals espanyols i valencians, com ara el Suprem o el Constitucional, i també l'opinió de la màxima autoritat lingüística del PV que consagra aquest mateix estatut, l'Acadèmia Valenciana de la Llengua (AVL), que tal i com dèiem ahir, al seu dia va emetre un dictàmen [complet] acceptant que el valencià forma part del sistema lingüístic que la llengua pròpia del Principat, les Illes, la Franja, Andorra i la Catalunya del Nord. Així contradiu també la presidenta de l'AVL, que fa mesos va afirmar que la Generalitat valenciana mai no s'havia posicionat contra la unitat de la llengua catalana.


Amb estos personatges i Arc Iris fent costat al PP de Simat.PP de Simat i Arc Iris destructors de la nostra llengua,el nostre valencià ,el català de tots.

Anònim ha dit...

El trío ha llevat el carrer d'Al Tall i no ens ha dit qui ni perquè-

Serra encara no ens ha mostrat l'homologació dels atomitzadors.

Els pressupostos i les obres del pla zapatero s'han aprovat sense participació ciutadana.

Els llauradors encara no han cobrat la devolució de l'Ibi de rústica.

Els plens s'han reduït a la meitat.

Serra intimida a l'oposició.

L'estudi de viabilitat del polígon només el coneix el trio.

AMB FEIXISTES COM AQUESTS, NO CALEN FEIXISTES.

Anònim ha dit...

El govern valnecià és un frau, no has de comparar Simat amb la generalitat perque no té res a veure així que no poses a Arc Iris en el sac del PP ja que només intenta millorar el nostre poble, les messures de Joan Serra van en contra de l'opinió del poble i no hauría d'oblidar que Simat som tots els simaters i simateres, i no soles ell, ell sols està al davant del govern simater, jo estic amb Arc Iris més transparència. Reforestació del Toro JA que fa pena sense arbres, espere que algu ho propose.
Salut

Anònim ha dit...

Això vos vindria bé que Arc Iris fora com el PP.
Es penseu que més a l'esquerra de vosaltres ja no hi ha vida.

Anònim ha dit...

Quan les crítiques venen de la dreta, la discussió s'acaba diguent que son un feixistes.

Quan les crítiques venen de l'esquerra, la discussió s'acaba diguent que son igual que els feixistes.

Curiosa forma de comportar-se.

Anònim ha dit...

RESULTATS DE L'ESTUDI DE VIABILITAT

- La universitat de València conclou que no es pot dur a terme cap projecte industrialitzador a Simat tinguent uns personatges del calibre d'Arc Iris.

Anònim ha dit...

No ha mostrat ni l´homologació dels atomitzadors ni de les rajoles que gasta l´ajuntament com es normal.
Les obres del pla zapatero abans d´enviar-se es van comunicar al poble en l´ajuntament i en acte public, va participar qui va voler.
El Ibi de rustica es del anterior govern.
vosaltres intimideu i insulteu.
L´estudi del poligon està acabat d´arribar i com es natural per explicar-lo abans l´hauran de llegir.
Endavant trio esteu fent-ho bé.
si pero volem saber qui va llevar el carrer d´al tall!!!!!

Anònim ha dit...

Si el tema no fóra seriós et diria que tas tonto. Però amb un tema tan seriós com la inutilitat per a fer un polígon industrial i deixar a la gent de Simat sense possibilitat de trobar ocupació, no es per a riure-se'n. Encara que tant fa: segueixes estant tonto. jo, jo, jo.

Anònim ha dit...

Els seguidors del tripartito en cap de setmana es posen més nerviosos de l'habitual.

Un Pepero.

Anònim ha dit...

Ah, i me n'he deixat una.
Serra utilitza la megafonia per a fer-se propaganda.

Anònim ha dit...

Les obres del plan zapatero es van comunicar al poble, però una vegada aprovades i sense possibilitat d'aportar suggeriments. O no? A qui vols enganyar? A tot això, espera't, perquè ja circula per ahí que hi ha una que no us la han acceptada. No serà que no us ho van advertir.

Anònim ha dit...

L'ibi de rústica serà de l'anterior govern però a fi de comptes els llauradors segueixen sense cobrar i ja porteu més de mig any a la poltrona. Gamberros.

Anònim ha dit...

Que l'estudi de viabilitat l'han de llegir abans d'informar????? El que haurieu d'haver fet és repartir còpies per tot el poble. O si no, anunciar per la megafonia, que tant li agrada a Serra, que ja està l'estudi i que qui vullga pot passar a consultar-lo. Sou uns filigranes. A vore quant de temps esteu estudiant l'estudi, valga la redundància.

Anònim ha dit...

Eh, te n'has deixat una altra. No conviden a l'oposició a res.

Anònim ha dit...

No rei les obres del pla zapatero es van enviar despres de fer la reunió, si haveres estat allí sabries que qui va voler va fer els suggeriments oportuns.

Anònim ha dit...

el teu regidor ja mentia quan deia que sebastià no el convidava a res.

Anònim ha dit...

les obres de zapatero es van aprovar al ple i després es va convocar al poble per al dimarts següent sense possibilitat de canviar reeeeeeeeeeeessssssss. Voleu fer-nos tontos.

Anònim ha dit...

El Serramegàfon no para d´anunciar estalviadors d´aigua, pi-pi cans,
visites de Canal Nueve i altres xorrades...
Però d´allò important no en sabem res.

Anònim ha dit...

ai que cagada. no haver entrat al govern, i que envegeta teniu de estar d´obil.les.
no es preocupeu que la vostra carta dels reis es complirà i a les pròximes eleccions tindreu dos regidors i entrareu al govern....
jajajajajajajajaajaja

Anònim ha dit...

Més val ser òbileta que Serreta