divendres, 6 de febrer del 2009

ENRIC MORERA ES DESCARREGA AMB SIMAT


El gran estadista i líder mundial del Bloc, Enric Morera, signa hui un article a Levante-EMV en el que acusa al PSPV d'estar portant una campanya de desprestigi contra el Bloc per haver-li llevat els darrers mesos un grapat d'alcaldies arreu del País, però sobretot a les Marines. I com a descàrrec Morera diu que li ha donat al PSPV l'alcaldia de Simat. Textual.
O bé Enric Morera menteix per la gola, o no se n'ha adonat de que l'alcaldia de Simat és compartida en proporció al número de vots de cada partit, de forma que el Bloc romandrà més d'un any a l'alcaldia. És a dir, que de regal res, senyor Morera (d'Oliva al Món). Els seus "muchachos" de Simat li han fet pagar car i ben car el tros d'alcaldia al PSPV. Tan car que vorem què és del PSPV a les pròximes eleccions.
Això de Salem ha vessat el got.

37 comentaris:

Anònim ha dit...

Però si només cal anar a Benifairó per a vore amb qui governa el Bloc: amb el PP. I a més, ara, només amb el PP.

Anònim ha dit...

De que es queixeu si a simat vos pareixia bé i promovieu eixe pacte? a simat si i a la resta no? a simat el pp es bo i a la resta dolent, aclariu-se primer vosaltres abans de criticar els altres.

Anònim ha dit...

Sóu un xiste vivent! Aclariu-se, no éreu un partit sense interessos fora de Simat? doncs bé, si només s´interesseu en Simat, com expliqueu que heu pactat a Simat amb el PP? i no una volta només! a l´anterior legislatura per llevar al psoe, aquesta per fer fracassar el pacte de les esquerres...

quines lliçons voleu donar-nos?

que extrany, on esteu directament recolzeu el PP, a Simat fen de gossos de presa de Sebastian, a Les Corts a la diputada "no adscrita" Gloria Marcos donant-li un senyor despatx que no li correspon. bé, vosaltres seguiu així, al fina només sereu els 3 germans que diuen!
ah, no intenteu desviar el missatge contestant banalitats, a Simat esteu recolzant el PP, COM COLLONS ARA DONÉU CULPES AL BLOC DE SIMAT DE COSES FORA DE LA SEUA JURISPRUDÈNCIA, ELS MATEIXO QUE DIEU QUE VOS INTERESSA NOMÉS SIMAT?

Morera diu:
Si li donem l’alcaldia en Simat, som d’esquerres. Si li la donem al PP en Salem, som de dretes. Des del BLOC demanem seriositat. I més a un partit que pacta amb el PP l’Estatut o, fins i tot, la caducitat del transvasament Tajo-Segura.
El BLOC és la tercera força valenciana. En l’àmbit municipal fa molts anys que ho som i elecció rere elecció ens reafirmem i creixem. Fa molts anys que el PSOE no té més relació política amb el BLOC que el desencontre permanent. Mentre nosaltres li garantim més de 40 alcaldies, el PSOE de Gandia prefereix pactar amb Fernando Mut, exmilitant del PP, i no amb el BLOC. Ens han vist a la gent del BLOC dir-li a Orengo que és un mercenari? L’alcalde de Silla prefereix pactar amb una trànsfuga del PP i no amb el regidor del BLOC. Què li anem a fer?
La gent del BLOC té com a guia la projecció de polítiques de progrés

Anònim ha dit...

LES CAVERNES, TORNEN AL SEU LLOC, ARC IRIS ES CONSOLIDA COM EL "BRAÇ ARMAT" DEL PP DE SIMAT.



De vergonya: L´ex-alcalde Mahiques, el dia de la moció de censura, dirigint-se com a bon "caudillo" a alguns exaltats de la dreta simatera.

(Redacció, octubre del 2008)

Sembla que a la dreta no li senta mai bé el joc de la democràcia, i tot el que va passar a la moció de censura va ser un dels episodis més vergonyosos i de fàstic a la vida de Simat. Sorprenentment (o no tant...), qui van ser els encarregats de calfar l´ambient, d´oposar-se fermament i d´intentar boicotejar el pacte d´esquerres fins l´últim moment, van ser els localistes d´ARC IRIS/ESQUERRA UNIDA, on continuem preguntant-nos com van convéncer als seus militants d´oposar-se a un pacte d´esquerres (o és que no van fer ninguna assemblea?...sip).

El temps, els està desmontant tot el que van inventar, i ara, només tracten d´intoxicar amb informacions desacreditadores personals, allunyades de la realitat, i la realitat és que tenim a dia d´avui un Ajuntament més obert a la ciutadania que mai.

Anònim ha dit...

Colom era més de dretes que el PP , i qualsevol cosa per a fer-lo fora era bona.
En tots el llocs hi ha gent de dretes. Traure´s el carnet d'un partit d'esquerres, és fàcil: Pagues lq quota i aum ja eres d'esquerres.

Anònim ha dit...

a l´anterior: ídem doncs per als casos d´on el BLOC ha recolzat al PP, per algo serà, hi ha molts més pobles amb coalicions PSOE-BLOC que BLOC-PP, per cert, quantes alcaldies té ESQUERRA UNIDA?

Anònim ha dit...

El BLOC es la tercera força VALENCIANA MÉS FEIXISTA, i amb això teniu raó.
Esteu despré del PP i de Coalición Valenciana.
Sóu la dreta pura i dura del País.
Joanma i Santendreu al poder!!!.

Anònim ha dit...

L ´únic que va calfar l´ambient el 4 d´agost van ser el Pentarrgidor Serra i la reportera Agustina que es van vendre al PSOE.
F E I X I S T E S !!!

Anònim ha dit...

l´únic Caudillo que tenim a a Simat és el Superregidor .
L´altre, Joanma, se n´ha anat a conquerir el territori de Rita.

Anònim ha dit...

Els quatre que pegaren un colp d´estat el 4 d´agost i es feren amb el poder haurien de tindre vergonya i huecar l´ala.
Per algo es van acasar per la plaça. I per van llogar a la Gardia Civil contra el poble.
Jo crec que olíen alguna cosa.

Anònim ha dit...

Yeeeeeeeee. Bloqueros...
Esteu acabats.
Ja li heu donat 15 alcaldies al PP.
Però Sebastian era massa bo per donar-li-la. Millor Colom o Eladi.

Anònim ha dit...

BLOC = Extrema dreta Valenciana
BLOC = Coalició amb qui faça falta

Anònim ha dit...

Esquerra desunida-arc iris = Franquistes

Anònim ha dit...

AL DELS 6 COMENTARIS QUE HA FET ENTRE LES 20:57 I LES 21:10, perquè és el mateix està clar

amb quina cara vas diguent feixistes al personal quan estàs defensant el "linxament" del dia de la moció??? ets un babau de cuidao, tu si que ets un feixista i a més NAZI això si que ho eres tu que no acceptes les regles del joc

només potser una TITELLA que fa el que li diuen a la naixcuda "Iglesia de la Trigologia", o ser u mateix del gabinet capità general (són 4).

L´Església de La Trigologia, no té a Tom Cruise ni a John Travolta, però ausaes AUSAES, que sap montar bones películes! jajajaja

au, aneu a cascar-la, a vore qui es el NAZI ací, "Trigólogos"!!!

bona nit a la gent de bona voluntat!

Anònim ha dit...

Tens tota la raó .Esta gentola que no accepta el joc democràtic va dient a tot el món feixista.Ell ho son,ells.

Anònim ha dit...

Jo l´únic que sé es que si en Simat els fills de puta volaren no veuriem mai el Sol.
I tenen on reunir-se.
I prenen les decions sense comptar amb el poble.
Bona nit a la gent que no vola.

Anònim ha dit...

Al de les 22:48
Eladiet, que te se veu el pumeret

Anònim ha dit...

Ningú més cec que el qui no vol vore.
Estem governats per caciques, per gent que està malalta.
Ningú més fals que el Pentaregidor, que fa un any treia foc per la boca perquè ningú li feia cas.
Hem pogut vore la doble personalitat d´un personatge que només volia manar, que ha posat en venda el partit per tal de sentar-se en la poltrona.
El Pentaregidor ha posat preu al seu partit, i l´ha deixat ni més ni menys que a l´altura del BLOC, o siga, "cagalló de sequia".
Aquest matrimoni de convinença no pot acabar mai bé. Els qui abans s´insultaven mutuament ara són amics. Els qui eren amics ara s´insulten.
I el pitjor és que no compten amb el poble per a res, ni pressupostos, ni participació ciutadana, ni escoleta ni la Mare que els ha parit.
Això sí, compten amb un aliat indispensable: el General Mc Artur, un explotador malaltís que no sabem per quina regla de tres compta amb el beneplacit de l´Ajuntament per fer totes les malifetes possibles i fer-li la vida impossible als veíns de Simat.
I no vull deixar de banda l´espavilat d´Eladi, potser la persona més maleducada del poble i el que mé mala llet manifesta quan es parla de Simat i els simaters.Un espavilat que s´ha aprofitat de la ignorància del BLOC i de l´oportunisme de Serra per agafar el càrrec.
Però el culpable de tot continua siguent Arc Iris, per posar a Serra de regidor i no tarure-se´l de damunt quan era hora.
I aixina va el poble, amb Serres, Mc Artur i Eladis marejant la perdiu i mangonejant per tots els costats.
I diuen que són progressistes. I diuen que són demócrates.
Però Això sí, mo tenen ni un pèl de ditgnitat. I el poble ho sap. I el poble els coneix. I fugen d´ells.
Pareu-vos a pensar els amics que tenen Eladi, Mc Artur i Serra. De segur que els podeu comptar amb els dits de la mà.
Més clar, aigua.

Anònim ha dit...

No fa falta Trigologia, ja tenim tres persones en una:
ELADI, SERRA I AGUSTINA.
i de suplent McARTUR.

Anònim ha dit...

Sempre insultant ,es l'únic que saben fer estos fartons de gola plena,feixistes amagats i amargats.
Bona nit als Arquers,si els que volien a Eladi d'alcalde i ara se'l han de tragar encara que controlat per altres partits,en lloc d'ells volien estar els arquers.
Trageu-se la moció i sino feu un colp d'ajuntament.
cccccccccccccccccccccccccccccuuuuuuuuc

Anònim ha dit...

Ja us queda poc, TRIPARTIT.
D´ací dos anys no valdreu ni per a cagallons de sèquia.
Bona nit Serra. Bona nit Imma.
Bona nit Bloquers.

Anònim ha dit...

Bona nit trigòleg!! jajajajaj, ja us queda poc, jajajajaj! a vosaltres menys! jajajajajajajajaaj

cuaccuaccuuuucc

Anònim ha dit...

Ai mare no jo no vull ser llaurador ai mare jo vull ser l'assessor.

Anònim ha dit...

Eladio de socialista té ben poc, igual que ho era Colom. socio-listo, aixo sí un i l´altre. Aprofirar-se tot el que pugen de l ´ocasió de manar

Anònim ha dit...

Per ahi hi algñu que diu que els d'Arc Iris no admitixen crítiques, i jo vec que en la seua web,els més insultats son ells.
Si no admitiren crítiques, no les publicarien o no farien "happy day" per a que cadascú pose el que vullga.
Dic jo?

Anònim ha dit...

Home arquer, ja manipuleu prou lo únic que faltaria seria que censurareu comentaris crítics. Com es nota quin es el vostre règim preferit: el de paquito. Si hi ha altre cop d'estat ens tornem a canviar de jaqueta arquers?

Anònim ha dit...

Eladio de socialista té ben poc, igual que ho era Colom. socio-listo, aixo sí un i l´altre. Aprofirar-se tot el que pugen de l ´ocasió de manar


I perquè volieu una alcaldia per al que resta de legislatura per a Eladi?
acariu-se arquers

Anònim ha dit...

Trigonomètrics canvieu de estratègia que la tendència (mirant els vots de les 2 últimes eleccions) va preveure que en dos anys desapareixereu.

Anònim ha dit...

No pasa nada, nuestro querido Sebastián los acojerá con gusto. Que callen los comunistas de mierda.

Anònim ha dit...

A pues, si veiem l'evolució dels vots del Bloc, us queda poc més de dos anys. I si mirem l'evolució d'Esquerra Republicana, potser deuria estar ja desintegrada.

Anònim ha dit...

Juan María Mansanet va fer que el Bloc passara de 511 vots a 316. Eixa sí que va estar una evolució fulgurant. Tot el crèdit que va guanyar Rafa el Coto, el va desbalafiar Juan Mari.

Anònim ha dit...

Evolució d'Arc Iris? De zero vots en 1999 a 284 en 2003 (llevant els 40 que li va fotre Federico el Rubio ratllant paperentes)

Anònim ha dit...

per algú que no li interessa fer mes vots molta comptabilitat portes, xiquet.
i del 2003 fins ara seguiu creixen t igual?

Anònim ha dit...

Però que dius de 1999 si no es vareu presentar?? Va digueu, quants vots traguereu en 2007, a que no teniu collons de dir-ho??? MANIPULADORS

Anònim ha dit...

Ja he dit que Arc Iris no es va presentar: zero vots en 1999. Tas bovo o que et passa?

Anònim ha dit...

A que diu que per a dir les coses fan falta collons, simplement és un masclista.

Anònim ha dit...

Per compter de començar en 1999 comença abans i ens riurem de la davallada.