dimarts, 17 de febrer del 2009

PRIMER ANIVERSARI SENSE EIXIR AL DIARI OFICIAL

Última aparició de Simat al Diari Oficial de la Comunitat Valenciana, en febrer de l'any passat.

La setmana passada es va complir una any des de la darrera vegada que la Generalitat va publicar al Diari Oficial de la Comunitat Valenciana una adjudicació d'obres a Simat. D'aleshores ençà, el nom de Simat no ha eixit al Diari Oficial ni de rebot.
El 8 de febrer de 2008 es va publicar l'adjudicació de les obres de restauració de la capelleta de la Mare de Déu de Gràcia, la darrera inversió que ha fet la Generalitat a Simat.
El 26 de juliol de 2008, día de la presentació de la moció de censura, la Conselleria d'Agricultura va aprovar una subvenció de 180.000 euros per a asfaltar camins rurals a Simat, encara que tratant-se d'una subvenció no hi figura al Diari Oficial.
L'absència al Diari Oficial té una traducció ràpida: no arriba un cèntim. I els motius només poden ser dos, o el trio no es fa respectar, o la Generalitat s'està burlant del trio i per extensió de tot Simat.
Abans tampoc és que es prodigara massa el nom de Simat a la publicació oficial. Cal anar al dia del Crist de 2007, 6 d'agost, per a trobar una inserció oficial referida a Simat, en eixe cas la informació pública de la proposta de programa d'actuació integrada del sector poligon industrial A, del Pla General d'Ordenació Urbana de Simat de la Valldigna que va presentar l'empresa Rover Alcisa Inmobiliaria SL.

15 comentaris:

Anònim ha dit...

Arquers segur que sabeu coses del polígon i no digueu res

Anònim ha dit...

Això d´arc iris es la bomba, em pixe de riure....
diu que en dos anys: 13 mesos del PP i 7 mesos de trio sols apareguem 1 vegada i li dona la culpa al trio, com a molt tindrà culpa del 33% i el PP el 66% i es burlarà la generalitat el doble del pP local que del trio.
Ara be, si la consigna es voteu al PP o no arribaran diners d´Orange Market, tens raó cal votar al PP.

Anònim ha dit...

Tu sí que eres la bomba, però la bomba prats. A vore: última aparició al diari oficial, 2 de febrer de 2008. De 2 de febrer de 2008 a 4 d'agost de 2008 van.... 5 mesos i 26 dies.
Del 4 d'agost de 2008 al 17 de febrer de 2009 van...6 mesos i 13 dies. Aixina que si et pixes no és de riure. Hauràs d'anar a l'uròleg a que et mire la próstata. Ja, ja, ja.
D'altra banda, es suposa que dóna igual de qui és la culpa. La notícia es fa ressò del primer aniversari sense eixir al diari oficial. Lo que passa és que sou uns susceptibles. Ja, ja, ja.

Anònim ha dit...

Ànim Arc. Només són dos frustrats amargats els que us fan la contra. Seguiu informant.

Anònim ha dit...

No entenc com hi ha alguns que els molesta tant que es diguen les coses, que tot el mon les puga saber, que no s'amague res.

Pot ser estiguen acostumats a altres époques.

Anònim ha dit...

D´una cosa tens raó quan pixe m´esguite les sabates.
Ara dir que si no eixim al DOGV es perque no ens envien un centim es fer-nos tontos a tots. li´ls envien al PP o al trio.

Anònim ha dit...

No és prou que el Super surt a les provincies i a canal 9.
Anim Super sols falta eixir en l'aleluya.

Anònim ha dit...

Jilipolles, si jilipolles, que te que vore asi Prats.Aneu a le merda, arc, i iu?aixo es lo unic que sabeu fer, enmerdar el poble.

Anònim ha dit...

No sabia jo que dir les coses que passen o deixen de passar, era enmerdar el poble.
Ara bé, dir jilipolla no es enmerdar, es dictar sentència.

Anònim ha dit...

Prats qui és aquet?

Anònim ha dit...

El general Carlos Prats, de l'exèrcit Xilé, i la seua esposa, Sofía Cuthbert, van morir en 1973 de l'esclat d'una bomba col.locada al baix del seu xotxe quan tractaven de fugir des d'Argentina a Europa en descobrir que era sospitós entre el règim de Pinochet de ser un militar infiltrat al servei dels comunistes i dels marxistes. Des d'aleshores l'arma del magnicidi es coneix com a Bomba Prats.

Anònim ha dit...

La Corte de Apelaciones de Santiago confirmó el pasado miércoles 28 de enero de 2009 las sentencias de primera instancia contra nueve antiguos represores, en el juicio por el asesinato del general Carlos Prats y de su esposa, ocurrido en Buenos Aires en 1974, informaron fuentes judiciales.

El fallo, dictado por la IX Sala del tribunal de alzada, confirmó la condena a dos cadenas perpetuas, por homicidios calificados, más otros 20 años como jefe de una asociación ilícita, al general retirado Manuel Contreras, ex jefe de la policía secreta de Augusto Pinochet.

La sentencia de primera instancia fue dictada el 30 de junio de 2008 por el juez especial Alejandro Solís, que investigó en Chile el crimen del antecesor de Pinochet en la comandancia en jefe del Ejército.

Carlos Prats y su esposa, Sofía Cuthbert, murieron al explotar una bomba colocada en su automóvil, el 30 de septiembre de 1974 en el barrio de Palermo, en Buenos Aires, donde se había exiliado tras el golpe militar perpetrado por Pinochet en septiembre de 1973.

El juicio que llevó en Argentina la jueza María Servini de Cubría culminó con la condena a cadena perpetua de Enrique Arancibia Clavel, agente civil de la DINA, la policía secreta de Pinochet.

Solís aplicó las mismas penas, confirmadas hoy por la Corte al ex brigadier Pedro Espinoza Bravo, segundo de Contreras en la DINA.

El también general retirado Raúl Eduardo Iturriaga Neumann, encargado de las operaciones en el exterior del organismo, recibió dos condenas de 15 años por los homicidios y 541 días por la asociación ilícita.

Iturriaga Neumann no se presentó al tribunal y tras declararse "en rebeldía", se sumergió en la clandestinidad, hasta que fue capturado sin oponer resistencia, algunas semanas después, en la ciudad de Viña del Mar.

El ex brigadier José Zara, que en un desfile oficial como jefe del cuerpo de comandos del Ejército ofreció a Pinochet "nuestros corvos (cuchillo de combate) acerados" para defenderlo, fue sentenciado a dos penas de diez años por los homicidios y a 541 días por la asociación ilícita.

Las mismas penas recayeron en los ex coroneles Cristoph Willeke Floel y Juan Morales Salgado, en tanto la agente civil y escritora Mariana Callejas fue condenada a dos penas de diez años por los homicidios.

Callejas se hizo conocida por celebrar en su casa tertulias literarias a las que asistían conocidos escritores, mientras en el sótano su marido, el agente estadounidense de la DINA Michael Townley fabricaba bombas, gas sarín o torturaba prisioneros.

La escritora, primera mujer condenada en Chile por violaciones a los derechos humanos, fue, según el expediente, quien activó el control remoto que hizo explotar la bomba en el auto del matrimonio Prats.

La participación en sus tertulias derivó en un debate entre escritores, especialmente los pertenecientes al movimiento de la "nueva narrativa chilena", muchos de los cuales niegan hoy haber estado en la casa de Callejas o siquiera haberla conocido.

El civil Jorge Iturriaga Neumann, hermano del Raúl, recibió dos condenas de cinco años y un día como cómplice del doble crimen mientras el ex suboficial Reginaldo de la Cruz Valdés recibió dos condenas de 541 días como cómplice de los asesinatos, con el beneficio de remisión de las penas, lo que significa que las cumplirá en libertad, con firmas periódicas en el tribunal.

Angélica Prats, una de tres las hijas de las víctimas, valoró el fallo y se declaró emocionada "porque se haga justicia después de tantos años de investigación en Argentina y Chile".

Prats manifestó su esperanza de que la Corte Suprema, a la que la defensa de los condenados anunció que recurrirá, confirme la resolución y no rebaje las sentencias, como ha hecho en varios juicios en las últimas semanas.

Anònim ha dit...

Osti, tu, jo creia que lo de la bomba Prats era el calificatiu que li es donava a la dona del difunt Nano Baite, per ser grossa, la bomba Prats. Jo sempre l'he coneguda per eixe nom, que a Simat tant ens agrada batexar............

P.D. Ara, si pose que soc el Pepero, en taxareu d'ignorant però, a Simat, la Bomba Prats és eixa xica.

Anònim ha dit...

a l´anonim dos que fa olor a Marc.
Cal ser prou borinot per creure que eixir al docv vol dir diners per simat, la majoria de subvencions no es publiquen al docv. Com tu de borinot no tens res crec que el que vols es fer creure que els diners no arriben per una confabulació judeomasonica contra el trio. si fas compters voras que enguany arribaran mes diners que mai a simat (pla zapatero. laminació del vaca, subvencions pendents....tot i que no es èxit de l´ajuntament )i pot ser seguirem sense eixir al docv.
així que de no arriba un centim res de res. enganyabobos

Anònim ha dit...

Serà borinot el tio????!!!!!!