diumenge, 15 de febrer del 2009

ARTICLE DE SERRA A LAS PROVINCIAS: "ALGUNS ES SORPRENEN DE L'ACTIVITAT FRENÈTICA QUE L'AJUNTAMENT ESTÀ PORTANT ENDAVANT"

Després de la rialla inicial que ens ha provocat l'article d'opinió publicat al diari Las Provincias en el que el megaregidor d'Esquerra (Repubicana) Joan Serra fa balanç del mig any de gestió, no ens queda més remei que reproduir-lo i analitzar-lo.
En primer lloc, diu el megaregidor que "alguns es sorprenen de l'activitat frenètica que l'ajuntament de Simat està portant endavant". Ahí queda això. Però el regidor hauria de respondre a la següent pregunta: Digan's una sola cosa que haja aprovat algun dels seus departaments de gestió a banda dels atomitzadors i els cavallons.
(SILENCI I SO DE GRILLS)
Bé.
Diu Serra que l'ajuntament porta una comunicació fluida amb tots els sectors. És a dir, ens ha comunicat qui ha llevat el carrer d'Al Tall i perquè, ens fa saber tots els actes oficials i ens convida a anar, no mostra l'homologació dels atomitzadors, recurta a la meitat els plens ordinaris, aprova al ple les obres de Zapatero sense obrir un debat previ, no ens diu quan cobraran els llauradors la devolució de l'IBI de rústica, aprova els pressupostos sense participació ciutadana, asfalta els camins amb una subvenció que va aconseguir Sebastián i s'apunta el tanto, etc. De moment, l'única comunicació fluida que ha mantés Arc Iris amb el regidor Joan Serra ha estat per rebre amenaces.
Joan Serra no vol oblidar-se al seu balanç del polígon industiral "que el PP en 14 mesos no va tramitar. Hem segut nosaltres, el nou equip de govern, qui l'ha tramitat". Error o mentida. El polígon encara no s'ha tramitat, i anem pel seté mes de govern "d'esquerres".
"També hem reconsiderat no traslladar el poliesporti a la zona de la Serreria" -decisió presa amb un grau elevat de participació ciutadana-, i afig que "hem decidit impulsar la urbanització de la zona del llavador de la Font Menor". Això d'impulsar és molt sufrit. L'urbanització està per adjudicar, i anem pel seté mes de govern "d'esquerres".
Diu el regidor que "diverses han estat les tasques com l'asfaltat i condicionament de camins -amb uns subvenció concedida el 26 de juliol de 2008-, i mesures per a evitar el robatoris en els pous de reg -amb poc èxit, per cert-".
Però bé, l'Ajuntament de Simat porta una activitat frenètica, però de moment el PGOU està per aprovar, la urbanització de la Font Menor està per adjudicar, el polígon industrial està per adjudicar, l'Agenda 21 està per fer, els llauradors segueixen sense cobrar la devolució de l'IBI, el dipòsit municipal de l'aigua continua tenint pèrdues, i les cooperatives segueixen sense fusionar. I el casal jove ja ni l'esmenten.
On sí porta Serra una activitat frenètica és en tractar de furtar la cartera als seus socis de govern en publicitat i propaganda, i en tractar de fer la vida impossible a tots aquells que s'atravisquen a criticar-lo.
Serra farà perdre el crèdit a l'esquerra de Simat i perjudicarà de forma irreversible al PSPV.
Serra desprestigiarà definitivament l'esquerra de Simat.

16 comentaris:

Anònim ha dit...

Esteu treballant molt bé trio, endavant.
Tot està per fer perque fins ara no s´havia fet res.
Senyors universitaris d´arc iris megarregidor no megaregidor (dues vegades)

Anònim ha dit...

No és igual estar a l'oposició que estar manant.

Alguns intenten disimular un poc, però altres, es canvien de jaqueta sense cap escrupol.

I eixos canvis de jaqueta quan arriben a manar, a l'únic que li fan mal, és a l'esquerra.

Anònim ha dit...

Al doctor cum laude del primer comentari. No s'escriu megarregidor, s'escriu megaregidor. "Clavà" de pota. Ja, ja.

Anònim ha dit...

Com deia Arc Iris fa un temps,l'ajuntament estava molt parat amb el PP.Ara si que va de veres avant.Enhorabona Arc per haver fet obrir els ulls a molta gent.Ja tenim el que tots volieu,al PP fora de l'ajuntament.

Anònim ha dit...

Sí, tots volíem a Serra de líder i alcalde de facto. Tot Simat clamava substituir a Seba per Serra. Era un clamor. Com no ho vam vore abans?. Jo, jo, jo.

Anònim ha dit...

Estos que protesten per l'astaltà dels camins, no digueren res quan Bella es va alfaltar el carrer davant de sa casa.
Aneu a pastar fang.

Anònim ha dit...

Visca Nostramo! visca el patró!
que de l'Ajuntament porta el timó vostre altruïsme no serà en va
Déu algun día us ho pagarà
Insigne llumenera del marqueting seguint vostre genial pla d'expansió
La vostra habilitat ens meravella
la vostra audàcia ens té bocabadats
Encara que els roïns i els envejosos diran que sou un
xupla sang i un incompetent
que Déu perdoni a tots aquests canalles que de malagraïts l'infern n'és plè.

Anònim ha dit...

Vos veig fluixets esta setmana ¿que no està Marc?.
que si l´abocador que va fer el xusset el segle passat, que si el rodatge d´un curt per un aficionat, que si els coloms volen.
Va espavileu i doneu canya que si el PP no te la majoria absoluta tenim trio per anys.

Anònim ha dit...

No sé a qui volia el poble,però el que sé es que va triar uns representants ,diuen que més val tard que mai,que van decidir arribar a un acord per a desbancar del poder a la dreta rància i antivalenciana de Simat en un acte totalment democràtic.Si ho vols ho agarres si no t'ho deixes.

jojojojojojojojojojojojojojojo
jojojojojojojojojojojojojojojo

Anònim ha dit...

El poble volia a Serra. No ho dubtes. Era un clamor. !!!!Volem a Serra, volem a Serra, volem a Serra!!!!! Si Serra no haguera estat triat alcalde de facto, haguera hagut una revolta popular. !!!!Serra, Serra, Serra!!!!!

Anònim ha dit...

lladreu tot el que vullgau! jajajaja, Simat serà roig o no serà! així que ja podeu anar reconvertint-vos a l´esquerra si voleu fer algo pel poble. encara que ara ixirà el de sempre de que sebastian es mes roig que tots els que hi han i bla bla bla bla, si si, molt rojos els del PP, amb Paco Tutú, Paco Xipa i tota la colla bassura, au. per cert seria bo que diguereu els constructors que hi han ara a l´equip de govern, especuladors, etc, etc. créc que això ja no hi és, no?

Anònim ha dit...

Simat serà de Serra o no serà. Guau, guau.

Anònim ha dit...

Els que s'han de reconvertir a l'esquerra son els que han callat totes les tropelies de Colom durant anys.
I això de que jo no estava, no val.
S'ha de ser d'esquerres dins i fora de l'ajuntament.
Miau. Miau.

Anònim ha dit...

És Serra l'alcalde de facto, el de més competències a l'ajuntament i el representant de Simat per tot arreu?? SI.
Ha votat Simat a Serra per a que siga tot sixò?? NO.
A dormir.

Anònim ha dit...

Si sabereu lo divertit que és comprovar com, simplement tenint paciència, vos podem vore barallar-vos com a xinos entre vosaltres. Tan units que estaveu contra tots: els Trigos, Serra i Victor Baldomero i la caguera que donaveu. Ara gasteu totes les energies criticant-vos els uns als altres. Guanyem la guerra sense lluitar.Sols ens asentem i esperem que ens feu la feina. Doncs gracies.

Anònim ha dit...

Ara a fer política li diuen donar caguera. El que hi ha que vore.