dilluns, 8 de setembre del 2008

ABOCAMENTS IL.LEGALS TOCANT EL POBLE







O el voluntariat mediambiental no ha passat el "parte", o la regidoria de Medi Ambiente no s'ha donat per assabentada, però la secció mediambiental d'Arc Iris ha detectat almenys quatre abocaments il.legals a tocar el poble, o fins i tot dins el casc urbà.
Tal com es pot comprovar a les fotos captades entre divendres i ahir diumenge, hi ha un abocament il.legal de materials provinents d'enderrocs a la cuneta de la mateixa carretera de circunval.lació, a l'eixida de Simat en direcció a Barx i al Camí del Corral d'Emilio.
El de majors dimensions és el localitzat a la carretera de Barx, just enfront de la cooperativa. Ocupa tot el marge dret del riu Vaca, deteriorant la imatge de l'entrada a Simat i del mateix riu. Arc Iris calcula que hi poden haver unes cinc tonellades de materials d'enderroc.
L'abocament de la carretera de circumvalació és de menors dimensions, encara que si no s'hi soluciona pot suposar la llavor d'un abocador més gran.
Per últim, Arc Iris ha localitzat altres dos abocaments, tots dos al Camí del Corral d'Emilio, un a la vora del carrer de Sant Antoni, i l'altre a les figueres de Ximo l'Arener, prop del Bar Puça.