dimecres, 3 de setembre del 2008

DOS MESOS FENT UNA VORERA..."Y LO QUE TE RONDARÉ, MORENA"


Com es pot comprovar a la foto presa dilluns passat, 1 de setembre, les obres encara no han acabat. La vorera segueix sense entaulellar.
Les obres per a la renovació d'uns pocs metres de vorera a la façana del magatzem de Manguán, a la Font Menor, s'allarguen ja vora dos mesos sense que encara hagen acabat. Segons les dades de que disposa Arc Iris, les obres van començar a principis de juliol, i com es pot comprovar a la foto presa dilluns passat, encara estan en marxa. En descàrrec dels promotors de l'obra, es pot al.legar que s'han executat en periode de vacances, però d'altra banda s'ha de dir que tampoc es tractava de construir el pont de Brooklyn. Per tant, és evident que en termes de productivitat, Simat no és Silicon Valley ni Stuttgart. Caldrà fer-s'ho mirar.

11 comentaris:

Anònim ha dit...

OIII, I SI TANT ES TAN TARDANT, PERQUE NO ES POSSEU A AJUDAR-LOS? EN COMPTER DE FER FOTOS, AJUDEU.
AU CACAU

Anònim ha dit...

Ajuda'ls tu borrico/a. Cus tramús.

Anònim ha dit...

Tot el meu respecte per la gent q va en EU, excepte anita obregon, perdó volia dir victor mansanet i marc. Molt de parlar del trio . Vitor quin jornal li vas pagar a Pepe Luis per fer el trasat e la tenda de la teuna dona? segur q no va ser ni un esmorçar. Supose q este correu no el publicareu. Es la vostra manera de ser democratics.Per part de Marc entec la seua postura´segur q encara espera el seu treball com a funcionari en conselleria, si donava la alcaldia al PP, paraules de Gerad... publicat en les antigues eleccions municipals. VOsaltes si q veneu el vostre vot al millor postor. A la gent de la llista , luis, salvador , maco i demés persones tot el meu reconoximent com la verdadera EU, EIXOS SI Q SON ELS BONS DE LA LLISTA, lUIS , SORIO , MACO I TOTS ELS DEMÉS.SALUT I REPUBLICA.

Anònim ha dit...

que be

Anònim ha dit...

que pasa?

Anònim ha dit...

xe collons

Anònim ha dit...

Perquè este nivell de burrera i ximpleria a l'hora de fer comentaris.
Están intentant informar i donar noticies del poble, mentre altres sols asomen el cap per a dir tonteries.
Que cadascú diga el que vullga, però si's plau, una miqueta de serietat.

Anònim ha dit...

anem a vore tramus., no saps dir les coses sense insultar? demostra l'educacio que tens. i parla sense insultar.

Anònim ha dit...

A vore qui ven al millor postor. Esquerra Republicana, amb només un regidor, posa com a condició per a la moció de censura un sou d'assessor per a Xavi Aspirina sense fer-ho saber abans al poble, i privant l'alcalde de dedicació exclussiva. El factotum del Bloc a Simat fa anys que està intentant entrar d'assessor al Parlament Europeu a costa de CiU, d'assessor a les Corts a costa d'EU (perdó, Compromís), i de regidor a València a costa del PSPV. L'alcalde de Simat ha estat un dels principals beneficiaris de les subvencions de la Mancomunitat de la Valldigna. I al ramat l'únic que no ha necessitat el sou públic per a prosperar ha estat Colom. I això de tractar com a ximples als "bons" de la llista d'EU i dubtar de la seua capacitat de pensar i decidir, és de nazis.
U DELS "BONS" D'EU.

Anònim ha dit...

El que els passa a estos és que voldrien una EU dòcil, com la de Pep el Guapo, una EU de la cabotada, que no obrira massa la boca. Endavant l'Arc.

Anònim ha dit...

Jo no soc nazi, nacionalista, republicá i d'esquerres, no com altres que han passat per molt partits,eixa gent que va d'EU peró seguix tratant un govern d'esquerres com el trio carrefur , repartidor de pastissos i el trio de la vara, aixó son insults.Sou uns patetics , inrresponsables que esteu cagats de por de que aquest govern ixca bé.Oposició? domes sabeu que tirar insults a la gent que no pensa com vosaltres.Persat no heu contestat a la meu pregunta, que va cobrar PEPE LUIS de fer el traslat de la tenda de la teua dona?. Si ser d'esquerres es aixó anem aviats.Vosaltres segui al costat del PP que es el vostre lloc politic que os correspon, de buena casta le viene al galgo. besets arc iris i molta salut.