dilluns, 8 de setembre del 2008

SALVEM EL TRANSPORT PÚBLIC

A l'autobús de línia que fa el trajecte entre Simat i València hui només ha viatjat una persona a l'unic servei que té l'eixida de Simat a les 06:30. No s'ha recollit cap altre passatger ni a Simat, ni a Benifairó ni a Tavernes. Lamentable, i a més inassumible per a l'empresa, que només manté el servei per imperatiu de la Direcció General de Transport.
Les conseqüències ja les estem pagant els simaters. L'empresa va reduir els serveis l'hivern passat, i les dos eixides que tenia des de Simat a les 06:30 i a les 07:30, les va deixar en una única a les 06:30. A més, s'ha produït un canvi d'empresa, de manera que La Marina Gandiense ha substituit a Autobuses Buñol, que no podia fer front al dèficit de la línea Simat-València.
La reducció de viatges i per tant la pèrdua d'eficàcia i interés per als viatgers perjudica als simaters en el seu conjunt, que no són conscients de la importància d'una connexió directa amb València en autobús, i més a un municipi sense estació de ferrocarril i sense connexions efectives amb les dues estacions més pròximes, Tavernes i Alzira. Per a desplaçar-se a l'estació d'Alzira no hi ha transport públic, i per a Tavernes les opcions són mínimes. Per tant, Simat hauria de valorar la importància de la línia d'autobús a València i fomentar-la.
Si totes les persones que viuen a Simat i treballen o estudien a València feren ús d'esta línea de transport, es necessitarien no un, dos autobusos, i de segur que els horaris, tant d'anada com de tornada, serien més amplis.
Arc Iris demana a l'Ajuntament de Simat una campanya per a fomentar l'ús de l'autobús de València. Sinó, els simaters correm el risc de perdre el servei definitivament.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

collons,bueno recollons, el millor que llegit de vosaltres.esta es del 10. pero en teniu de dos baix zero.la majoria...de vegades em pregunte, si fa , falta un grup (politic) (patetic) (mentiros) (pepero) com al de vosaltres arc iris.I crec que no.....jajajajajaj. pero aquesta ha estat , aixo , de collons. de recollons.

Anònim ha dit...

Amb eixa filosofia, també podriem preguntar quina falta fan jueus, gitanos, homosexuals, negres, etc.

Ací qui és el que diu que fa falta i qui sobra?
Apanyats estem amb eixos pensaments.