dimecres, 24 de setembre del 2008

EL PRESIDENT D'ARC IRIS TORNA DE L'ÀFRICA


El president de l'Agrupació Ciutadana Arc Iris, Marc Cabanilles, va tornar ahir dimecres d'Angola, on ha estat els darrers tres mesos per motius laborals. Va partir a principis de juliol, i per tant no ha viscut en viu els importants esdevenimens polítics que s'han desenvolupat a Simat de finals de juliol ençà, moció de censura inclosa. Tot i això, el nostre president no ha perdut el fil de l'actualitat local gràcies a internet, i fins i tot ha assolit el seu paper de president d'Arc Iris i ha pres part en eixos esdeveniments polítics expressant l'opinió de l'agrupació mitjançant diversos articles d'opinió que ha publicat la premsa comarcal i la web d'Arc Iris.
Ara Marc Cabanilles es reincorpora de ple a l'activitat local.
Durant aquest tres mesos Marc Cabanilles s'ha dedicat a instal.lar el sistema informàtic per al recompte electoral dels comicis que ha celebrat Angola a principis de setembre. El seu retorn, però, estava mullat per la incertesa degut a que l'oposició d'Angola havia recurrit el resultat electoral i demanava la repetició de les eleccions.
A més de treballar, Marc Cabanilles ha aprofitat l'estada a Angola per a conéixer el país africà, copejat per una dècada de guerra civil.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

L'incertesa o la incertesa?

Anònim ha dit...

Marc a veure si poses una miqueta de ordre que este arc ja no es iris ni es res.Es un apendix del PP

Anònim ha dit...

si arc iris no es res ,perquè la anomeneu tan ¿ molesta ?