dimecres, 10 de setembre del 2008

L'APARCAMENT MUNICIPAL DEL CARRER DELS BROLLS, SENSE UTILITZAR


L'aparcament municipal porta buit dos mesos.
.
La zona pública per a estacionament de vehicles que ha habilitat l'Ajuntament al carrer dels Brolls està sense utilitzar gairebé des de la seua creació, ara fa dos mesos. L'aparcament té un cost anual per a l'Ajuntament de 750 euros anuals en concepte de lloguer dels terrenys, propietat de dos particulars, a més del cost inicial que va suposar l'acondicionament.
No obstant això, l'aparcament no s'ha utilitzat, malgrat que està acabat des del passat mes de juliol.
La idea va sorgir de l'anterior govern del PP, que va arribar a un acord amb els dos propietaris dels terrenys per ha habilitar la zona com a aparcament mentre no s'aprove el projecte d'urbanització dels Brolls. La intenció del PP era donar una alternativa d'estacionament als camions i als autobuses de turistes que visiten l'antic monestir, i posteriorment prohibir l'aparcament de vehicles pesats a la zona de l'Hort de Quico i a l'Avinguda de la Valldigna, on ara estacionen una mitjana de trenta camions diaris.
El nou aparcament només va tindre uns dies d'ús a festes, sobretot per a l'estacionament de turismes, encara que tot i això, seguia infrautitzat. En això que va arribar la moció de censura, i fins ara la zona ha romàs no ja infrautilitzada, sinó sense utilitzar. El nou govern local encara no li ha donat cap ús, i mentre, els veïns de l'Avinguda de la Valldigna continuen suportant els camions.
Cal recordar a este respecte, que un desl motius que va adduïr el Trio per a signar la moció de censura era la ineficàcia de l'anterior govern. De moment, però, amb un estacionament públic a punt per a entrar en servei, el nou govern no ha estat capaç ni tan sols de donar-li una utilitat. Es reobri, per tant, el debat sobre l'eficàcia.