dijous, 11 de setembre del 2008

ART ABSTRACTE A L'ENTRADA DE SIMAT


Una peça d'art abstracte dóna la benvinguda als qui arriben a Simat a la rotonda d'entrada, o els acomiada si és que se'n van. Sembla un senyal de tràfic distorsionat, potser emulant sutilment les corbes de les carreteres, o qui sap, fent un cant d'advertència sobre la perillositat de la carretera, o un homenatge a tots aquells que han sofert accidents. La comprensió dels artistes abstractes i la interpretació de les seves obres és així de difícil.
Bromes a banda, algú es va estampar ja fa més de mig any contra el senyal d'indicació que hi ha a l'eixida de Simat per la carretera de l'estació, i va deixar l'indicador tal com s'aprecia a la imatge. La Diputació, titular de la carretera, no s'ha preocupat de reposar el senyal, però sembla que l'Ajuntament tampoc ha insistit gaire al servei provincial de carreteres per a que reparen els desperfectes, atés que d'ençà que algú va destrossar la senyal, ha passat ja més de mig any.
El senyal destrossat indicava la direcció de Tavernes i Alzira als vehicles que ixen de Simat per la CV-600 (carretera de l'Estació).

2 comentaris:

Anònim ha dit...

alaaaaaaaaa, mig any, si no recorde mal, va ser per festes de santa anna o un poc abans.
jejej mig any, jejejejeejejjeje que gracia.

Anònim ha dit...

No, va ser per juny.