dimecres, 24 de juny del 2009

ARC IRIS PROPOSA RENUNCIAR A LA PISTA DE PÀDEL I DESTINAR ELS DINERS A COBRIR LA PISCINA


L'espai destinat a la pista de pàdel ha estat convertit en una perillosa pista provisional de volei-platja pels rastrells de formigó que l'envolten.


Arc Iris proposarà al multigovern local que renuncie a la pista de pàdel i destine la inversió prevista per a cobrir i climatitzar la piscina municipal, i la mantinga oberta tot l'any. La Diputació ha concedit una subvenció de 15.000 euros per al pàdel, el 60% del cost, i la resta corer a càrrec de l'Ajuntament. Si a Rus no li molesta, Simat podria destinar eixa quantitat, més de 25.000 euros, a dotar a la piscina d'una coberta desmontable per a deixar les instal.lacions a l'aire lliure a l'estiu. A més, la climatització no seria massa costosa, atés que ja s'hi ha instal.lat tot de panells de plaques solars.
Arc Iris recorda que aquesta era una de les propostes del programa electoral de la coalició EU-Arc Iris a les darreres eleccions municipals, i que el nostre regidor, Víctor Mansanet, va ser l'únic que va votar en contra de la construcció de la pista de pádel.
De moment, l'Ajuntament ha convertit l'espai que ocuparà el pàdel en una pista provisional de volei platja. Una pista, d'altra banda, perillosa, perquè està envoltada de rastrells de formigó que no permeten tirar-se bacs com exigeix la pràctica del volei.

13 comentaris:

Anònim ha dit...

Em pareix una bona idea. Normalment discrepe prou de les mesures d'arc iris però hi hauria que llevat els rastells per que pronte hi haurà algun ferit. També em pareix molt millor fer una piscina climatitzada per conter d'una pista de padel encara que crec que el preu deu ser molt més alt.

Anònim ha dit...

Les idees tenen que anar eixint.
Unes es podran fer abans i altres més tard, però al menys, que la cosa vaja sonant.
Si van pegant-li voltes, finalment acaba fent-se.

Anònim ha dit...

algú sap algó de festes del poble, qui ve ? si fan bous ? corda ? vegeu si aclariu algo ?

Anònim ha dit...

Tranquil, Juli ho té tot amanit. A més, enguany es podran posar barres al carrer per a la venda d'alcohol.

Anònim ha dit...

Amb 15000€ posem la piscina climatitzada i la mantenim amb dos o tres persones treballant tots els dies i si falten deu o dotze euros els pose jo.
signat: el capità moro.

Anònim ha dit...

aixooooooo, aixoooo, heu pague jooooooo.
capita moro, de l'altra comparsa.

molt barat compreu vosaltres, una piscina climatitzada per 25000 €.
eixa piscina que sera, les ames de casa i tots els veins de simat calfant aigua en casa i portant-la en poalets?
ale ale, aneu i no torneuuuuuuuuuuuuuuuuuuu.

Anònim ha dit...

No home no.
Lo qu veurem serà a les ames de casa i tots els veins amb raquetes de paddel i escalfant pel carrer.
Tarugo.

Anònim ha dit...

sobre les barres amb alcohol, en simat sempre hi han existit, es mes tots els dissabtes de juliol berbena gracies a aixo, i perque dos bars no els parega be, aixina estem en este poble de merda, morin-mos d´asco de ja fa mols anys.....

Anònim ha dit...

SI el paddel eixia debades amb subvenció de la diou benvingut siga, pero "el gilipolles" no te un duro.
millor que es deixe la pista de volley que els xiquets s´ho passen de cine amb quatre xavos.

A Arc iris li propose que despres de fer la piscina climatitzada amb 25000 € podriem posar 1000 eurets mes i fer un aeroport en el bancal del costat.

Anònim ha dit...

si si si el del comentari nº 8 te tota la rao i un poc mes i per cert ja era hora de llevar les berbenes de la font gran que estan be pero..................................................

Anònim ha dit...

Bé, confirmat. Només cal que Arc Iris tinga una idea per a que isquen els panxesagraïdes del pacte dels Santets de la Pedra per a insultar i desqualificar. No cobrirem la piscina perquè ho ha proposat Arc Iris, així que, per favor Arc, deixa de proposar coses perquè sinó no ferem res.

Anònim ha dit...

Climatitzar la piscina és una gran idea. També és veritat que creure que amb 25000 euros (jornals durant tot l'any també) és patinar molt.

Anònim ha dit...

el de fa dos: Estas poc bo!