dilluns, 22 de juny del 2009

LA MULTAQUA NO HA TINGUT LA REPERCUSSIÓ QUE MEREIX


Una de les conferències celebrada ahir diumenge.
La Multaqa, la trobada de les tres cultures celebrada aquest cap de setmana a Simat, no ha tingut la repercussió que mereix. Només un diari d'àmbit provincial, Las Provincias, se n'ha fet ressò diari al llarg dels tres dies de la trobada. A la resta de mitjans de comunicació, cap referència llevat dels anuncis previs, malgrat la quantitat d'autoritats acadèmiques que han desfilat per l'antic monestir des de divendres.
A mig camí entre el festival i el congrés, al llarg de tres dies s'ha discutit sobre el conflicte al Orient Pròxim, s'ha reivindicat la dieta mediterrània com a patrimoni de la humanitat, s'han oferit concerts, conferències, etc, i malgrat tot, si haguérem de fer un recull de premsa no engruixeria més que els tres espais que ha dedicat Las Provincias dissabte, diumenge i hui dilluns, i els trenta segons que divendres li van dedicar Radio Gandia i Onda Naranja-COPE. La resta són prèvies.
Un esdeveniment d'aquestes característiques organitzat a Simat per la UNESCO hauria de tindre major repercussió, pel fet en sí mateix, i sinó, encara que només fóra per difondre Simat com a seu. Són oportunitats que no es poden deixar perdre. No és prou difondre el programa a la web municipal. Amb un certamen com aquest s'ha de disposar per un mes de tota una maquinària de comunicació que faça donar la volta al món la celebració de la Multaqa. El departament de Comunicació del que diu disposar l'Ajuntament de Simat està per a alguna cosa més que per a penjar programes a la web municipal.

15 comentaris:

Anònim ha dit...

Anim David el pròxim premi l'arreplegaras com alcalde.
Eladi Manar= PSOE -350 vots

Anònim ha dit...

Novament ataqueu a Juli Ibañez com a responsable de comunicació, cultura, esport i joventut, que aquesta vegada seu mereix àmpliament (ja que es qui dirigeix Cultura, i per tant n'és el responsable polític directe del desgavell protocol·lari viscut el cap de setmana al Monestir), per les incongruències de bans i promoció, sense que cap representant municipal hi assistirà a cap acte de la UNESCO, i quan dic cap es cap, ni PP, ni PSOE, ni bloc, ni esquerra ni EU, provocant l'agravi i disgust dels representants acadèmics internacionals i de la UNESCO allí presents. Un desagravi a una organització internacional de renom i repercussió, del que es podrà discrepar sobre el contingut de les seues activitats, però, que duu convocant l'esdeveniment 5 anys ... i on tots els anys hi ha estat representat l'ajuntament del poble amfitrió SIMAT, i que en absolut millorarà ni les relacions amb les institucions valencianes i/o internacionals. Ara bé, acusar-lo de la falta de ressò medi àtic es a més de injust, incorrecte, desmesurat i propi de la estratègia que es segueix des d'aquí, de desvirtuar la tasca d'ESQUERRA i BLOC, mentre es tapen les grolleries, absències i excessos del PSOE simater.

Vicent Palomares i Sebastian Mahiques ex alcaldes simaters si hi van assistir en anterior edicions, ara però les noves formes de governar i estar, provoquen fins i tot el malestar d'institucions, que amb llur tasca podrien difondre Simat i La Valldigna, si les coses es feren bé, seguint les mínimes formes de cortesia que qualsevol institució deu mantindré al marge dels possibles viatges dels seus representant o els criteris arbitraris i sense cap fonamentació que hi puguen aplicar.


Però del que no se'n fa ressò aquesta web es que novament tenim al BATLLE de la localitat de vacances ... i de quines son les sues responsabilitats de protocol en l'Ajuntament que presideix, i del que cobra un suculent sou, a més de disposar d'hores reglamentaries a la seua feina, (donat que és funcionari de l'Estat), tal i com contempla la legislació vigent


Si EU vol tindré credibilitat entre la gent que discrepa d'aquestes formes d'actuar, tindria que deixar el doble joc d'encobrir les arrogàncies, males formes i el no saber estar de l'actual alcalde simater, el SR. ELADI MAINAR ... i fer realment el que li pertoca des de l'oposició, on ha triat legítimament estar, demanant explicacions tant a qui pertoca, al SR. Alcalde i al Sr. Regidor de cultura, i no fer "pebre i tomaca", contant les coses a mitges, o manipulant la informació, per tal de deixar en bon lloc al PSOE, segurament amb la finalitat de possibilitar un futur pacte en el 2011, per tal de compartir l'alcaldia amb ells.

Anònim ha dit...

Acte organitzat per la Fundació jaume II i la Unesco amb tot el seus aparells de premsa. I dius que la responsabilitat es de Juli? També podria ser de rita la cantaora... un i l´altre pinten el mateix a la multaqa.

Anònim ha dit...

Fotre Eladi Manar va entrar i s'en va anar de vacances(encara no han dit els arquers si ja va cobrar com alcalde)i ja està altra vegada.
En Agost tindra la barra de tornar a fer vacances.

Anònim ha dit...

Qui té que dir si ha cobrat Eladi, son els menbres del govern municipal.
A lo millor tampoc ho saben ni ells.

Anònim ha dit...

No és prou que van a les pocesons encara voleu que vagen a la multaqa.
Explotadors,negreros no dexeu trencar l'ale a ningú

Simat.cat ha dit...

acte patrocinat i on col.labora l'Ajuntment de Simat

La Regidoria de Cultura de l´Ajuntament de Simat, informa que tots els actes de la MULTAQA 2009 i FORO VALLDIGNA que es celebren al Monestir són oberts a la participació de tots els veïns, com a Ajuntament col·laborador i patrocinador dels actes.

Així mateix, l´Ajuntament de Simat, habilitarà la seua OFICINA DE TURISME durant els dies 19, 20 i 21 de juny a la carpa que s´instal·larà a les portes del Monestir.


de la web www.simat.cat

Anònim ha dit...

L'article no diu res de Juli, que sou uns susceptibles i es doneu per al.ludits de seguida. Tan responsable és Juli com Eladi del desgavell protocolari de la Multaqa, i els del Bloc es donen per al.ludits. Jo ho deia Ferran Belda als seua anys mossos: "No et claves mai amb u del Bloc, et perseguirà de per vida".

Anònim ha dit...

el desgavell protocolari el critica un comentari i té mes raó que un sant.
L´article crítica a l´ajuntament de poca repercusió mediàtica quan es responsabilitat de la Fundació i la Unesco. L´ajuntament ha col.laborat posant l´oficina de turisme a la carpa. Si es fa el festival de tecla i es un èxit tampoc serà per l´ajuntament, a cadascú lo seu.

Anònim ha dit...

A vore. L'Ajuntament no es pot desentendre de la repercusió mediàtica pel bé de Simat i per la seua promoció, perquè és un acte que es fa a Simat, i l'Ajuntament ho ha de recordar una i altra vegada a través dels mitjans al seu abast. De les conclusions de les jornades i de la dieta mediterrània ja se n'ocuparà la Unesco a Nova York. Estem sempre queixant-nos de l'escassa atracció turística, i quan tenim una oportunitat de donar-nos a conéixer, la malbaratem. Home, si fan la Multaqa, cal aprofitar-la, perquè Simat no acollirà mai una final de la Champions ni serà seu d'un Mundial de Futbol, ni d'un grand slam de tennis. Dic jo des de la meua ignorància, vaja.

Anònim ha dit...

Tens tota la raó de que cal aprofitar amb els mitjans a l'abast. però d'ahì a responsabilitzar a un regidor que penja les notes de premsa en el seu temps lliure de la poca difusió d'un acte que organitza, promou i difon la Unesco es voler clavar el clau per la cabota. Altra cosa es que d'onze regidors cap ni un facen acte de presència, cal explicacions primer dels que governen i després dels altres.

Anònim ha dit...

I dale. L'article no cita cap regidor. Me l'he tornat a llegir i no diu res de cap regidor.

Anònim ha dit...

diu departament de comunicació. molt ben portat per Juli.

Anònim ha dit...

algú sap algó de festes del poble, qui ve ? si fan bous ? corda ? vegeu si aclariu algo ?

Anònim ha dit...

Juli sap algo. Digueu-li que el seu departament de comunicació tan ben portat comunique algo, perquè entre disfresses i sant jaume, estem ja damunt de festes.