dilluns, 15 de juny del 2009

DE SIMAT A BENI EN BICI

Eixida des del bar del Buixquet.
.
Desenes de ciclistes van participar dissabte en la marxa entre Simat i Benifairó per mantindre's en forma, reivindicar l'ús de la bicicleta i els trajectes cicloturístics.

5 comentaris:

Anònim ha dit...

Demanem a l'ajuntament de Simat que inunde el casc urbà de carrils vici. Si estiguera Arc Iris ho faríem.

Anònim ha dit...

Home, justament de carrils "vici" no. Els viciosos ja tenen prou carrils per als seus vicis. Ara, si parlem de carrils bici, potser se'n podria fer algun.

Anònim ha dit...

Home una cosa és inundar Simat de carrils-bici, i altra cosa, és que no h'hi haja cap, com passa ara.

Anònim ha dit...

No és mala idea. Tenint en compter que Vitoria és la ciutat de l'estat amb més kilòmetres de carril bici per habitant amb 4.200 hab/Km i que Simat té un kilòmetre desde la Font Menor al poliesportiu, per que no ser els primers? També és bona idea mirant el dens tràfic que hi ha a Simat, i la super-velocitat a la que circules els vehicles així com l'actual crisi econòmica.

Està bé analitzar les coses un poc abans de parlar.

Anònim ha dit...

D'acord, potser ens hem passat un poc. A tots ens agradaria carrils bici per Simat però pot ser és un poble massa menut. El que passa (no ho digues molt fort, que ens sentiran) és que soc d'Arc Iris, i m'apunte al primer carro que passa, no veus que nosaltres no hem de quadrar presupostos? Dir-ho és gratis(Quin "chollo").Se que no és posible que l'ajuntament ho faça tot mal, però que vols, al PP li funciona al congrés.