dimecres, 10 de juny del 2009

FALTEN ZONES ESPORTIVES INFANTILS


Dos xiquets juguen al baló entre els cotxes, ahir, al passeig Nou d'Octubre.
L'escena habitual de xiquets jugant al baló al mig del carrer en distintes zones del casc urbà de Simat evidencia que falten zones esportives infantils. Els xiquets no disposen ni d'una mala porteria ni d'una mala cistella de bàsquet a cap parc ni plaça, i han de jugar al baló a la calçada entre cotxes, exposats a perills, i causant molèsties a veïns i vianants.
Remetre'ls al poliesportiu no és la solució perquè l'ús de les instal.lacions municipals ha d'estar regulat, per la qual cosa Arc Iris recomana al multigovern que encarregue un estudi sobre la possibilitat de crear minizones esportives arreu del casc urbà on els xiquets i les xiquetes disposen almenys d'una porteria o d'una cistella de bàsquet, i tenim una oportunitat ara que s'estan remodelant diversos espais urbans.
Tenim un exemple de zona per a la pràctica d'activitats esportives al parc de l'Avinguda de la Valldigna, però en aquest cas dirigida a gent major.

19 comentaris:

Anònim ha dit...

A vore si es penseu que amb 3000 habitants tenim que tindre 5 o 6 porteries escmpades pel poble. Arc Iris: sense idees per a posar noves notícies.

Anònim ha dit...

Podriem fer un mini-golf per anar entrenant per poder jugar en estar fet el gran

Anònim ha dit...

Con que sense idees.
Per a idees noves, les teues: Millor no fer res, ni tans sols dir-ho, no siga cosa que es moleste algun mandamàs de l'ajuntament.

Anònim ha dit...

Que interessant, fa uns mesos, Arc Iris demanava que feren parcs i jardins a més llocs del poble per que els xiquets no podien fer 300 metres fins al parc més pròxim. Ara, repartirem porteries i cistelles arreu del casc urbà. Que bo seria que l'ajuntament de Simat tinguera un pressupost anual de 20 milions d'euros i faríem de tot per a tots cada 4 metres. És molt fàcil criticar el que no hi ha sense dir que Simat no pot permetre's fer uns quants minipoliesportius arreu del poble. Criticar és barat, totes les vostres propostes no es poden pagar.
Un consell, penseu un poc les noticies que aneu a posar en comptes de posar el primer que vos passa pel cap.

Anònim ha dit...

És indigne que aquest ajuntament no ens asfalte tots els carrers d'or.

Anònim ha dit...

Ai mare no jo no vull ser llaurador ai mare jo vull ser assessor

Anònim ha dit...

Per a una idea bona que hi ha sempre hi ha destarifats que els pareix malament.
En canvi són capaços de posar pates amunt la Font Menor, el Mercat i l´Esglèsia, però per al xiquets res (les Comunions i para de comptar).

Anònim ha dit...

Home, no hi ha diners per a posar una cistella de bàsquet, i sí hi ha diners per a fer un camp de golf d'un milió de metres quadrats. Ací estem idiotes o què?

Anònim ha dit...

Vosaltres es penseu que cada volta que ixiu de casa amb una càmera (jo crec que es degueu fumar algo abans de fer fotos)teniu que trobar coses en les que deuria gastar-se diners l'Ajuntament. Ni amb el pressupost de Gandia es podrien pagar totes les barbaritats que vos passen pel cap quan aneu amb passentjant per ahí.

Anònim ha dit...

PEDERASTES!!! Sempre fent fotos als pobres xiquets quan juguen al carrer

Anònim ha dit...

Osti tu, es nota que el Bloc i ERC han fet el ridícul a les eleccions. Estan rabiosets.

Anònim ha dit...

Estan rabiosos i ho paguen amb qui menys pinta: Arc Iris.
Tenen el punt de mira prou tort.

Anònim ha dit...

Em pareixen per primera vegada dues bones idees, posar equipament esportiu i tapar la cara als xiquets i per fi complir la llei del menor. Sort que he llegit la noticia de dalt i m´he donat compter de que no feia falta anar al psiquiatra sou els mateixos inventa histories de sempre.

Anònim ha dit...

Hi que mirar el punt de vista de la gent que fa aquesta web. S'en van a pegar un volta per Simat i veuen uns xiquets jugant al baló entre els cotxes. Immediatament, salta la vena cívica d'aquest col·lectiu que sent ràbia interna per la injustícia d'aquest ajuntament, que permet que els xiquets juguen a un lloc perillós, per no disposar de suficients zones per a fer-ho. Fins ací tot be. El que passa, és que la seua gana de posar a parir a l'ajuntament els ha tapat la vista d'allò que hi ha al voltant. No poden arribar a veure, que a 3 metres dels xiquets, hi ha una àrea de d'uns 200 metres de llarg per 10 d'ample on poden jugar còmodament on hi ha dos zones de gronxadors i tobogans, sense parlar que el carrer on estan està exclòs al tràfic.
Cal replantejar-se amb quins ulls miren aquesta gent el poble. Constantment intentant traure resquit polític d'on puguen.
Obriu els ulls.

Anònim ha dit...

Eladiet, tu sempre volguent apanyar-ho.

Anònim ha dit...

Si si obriu els ulls, però ben oberts.
A vore si és veritat que alguns obrin el ulls, perque porten anys i anys sense obrir-los.
Ja seria hora.

Anònim ha dit...

Heu d'estar molt mal i molt frustrats per a anar pel carrer, entropessar amb uns xiquets en aquest lloc i que al vostre cap aparega immediatament l'ajuntament com a culpable. Aneu buscant per on podem crispar. Considerant que els xiquets estan al costat d'una de les zones d'esplai més grans de Simat ha de ser molta la predisposició que teniu per a tirar-vos al coll de l'ajuntament. Teniu un ressort que salta quan toca i quan no toca també. És cregueu llestos però sou prou babaus, no soc Eladi (per sort). Soc un particular d'esquerres que veu que voleu tindre raó per fer més soroll.

Anònim ha dit...

Del que fan a l'juntament no ens enterem més que quan els convé o quan hi ha que pagar algo.
Així que amb més o menys raó, benvinguda siga la informació que ací apareix.

Anònim ha dit...

Babaus seran els que callen o els que no veuen res.