dijous, 11 de juny del 2009

BLOC I ESQUERRA (REPUBLICANA) CANVIEN D'ACTITUD AL SI DEL TRIPARTIT DESPRÉS DE LA GARROTADA DE DIUMENGE

Mainar Cabanes, Brines Sirerol i Serra Folguerà.
.
Els mals resultats electorals del Bloc i Esquerra (Republicana) a les eleccions europees a Simat han portat a aquests dos partits a reconsiderar la seua estratègia, a replantejar-se les seues actituds al tripartit, i a redefinir les relacions de govern amb el PSOE, segons ha pogut saber Arc Iris de fonts d'ambós partits.
El canvi d'actituds ja es va escenificar en la primera reunió que ha mantingut el tripartit després de les eleccions de diumenge passat, on Bloc i Esquerra (Republicana) van admetre que la moció de censura els ha passat factura i van advertir per tant a l'alcalde, Eladi Mainar, de que les relacions anaven a canviar.
Segons fonts d'aquestes formacions, el Bloc i Esquerra (Republicana) consideren que els èxits de la gestió municipal se'ls està emportant el PSOE, que ha eixit il.lès de les eleccions europees i ha conservat intacta la seua base, mentre que les brancades se les estan enduent el Bloc i Esquerra (Republicana).
Cal recordar que Bloc i Esquerra (Republicana) han estat els dos únics partits que han patit davallades respecte de les eleccions europees de 2004, mentre que la resta, PSOE, PP i EU-Arc Iris, han augmentat el seu suport electoral.
Arc Iris considera, no obstant, que l'anàlisi que fan el Bloc i Esquerra (Republicana) és erroni. Les brancades no se les estan enduent per la seua gestió, sinó que el càstig ve pel fet d'haver propiciat una moció de censura en les condicions en que la van propiciar, és a dir, expoliant al PSOE, a qui li van traure, d'una banda, 13 mesos d'alcaldia per al Bloc, i d'altra totes les competències i l'assessor per a Esquerra (Republicana). En opinió d'Arc Iris, és aixó el que està castigant l'electorat, i no la gestió.
Per tant, veïns i veïnes de Simat, estiguem atents perquè Agustina i Serra poden protagonitzar des d'ara algun rifi-rafe amb Eladi Mainar per tal de salvar l'honor de Favara a les pròximes eleccions municipals, cosa difícil, d'altra banda, perquè seria d'ingenus pensar que Mainar va a deixar-se acoquinar. Mainar no ha fet mal la feina de debilitar els seus socis.

23 comentaris:

Anònim ha dit...

Manar pot més que tot.
Seguiran endavant buscant com a únic objectiu, el benefici del seu partit.
Lo demés (inclós el poble), per a ells, és irrelevant.

Anònim ha dit...

Ja van coneixent un poc més a Eladio, no ? Eladio Manar volía manar fora com fora, i hi está. Que es pensaven Serra i Agustina ? Mal personatge, prepotent, cinic, ni els simpatitzants del PSOE s´el tragen. Esperem que personatges aixina no ens tornen a governar a l ´ajuntament.

Anònim ha dit...

jajajajajajajajajjajaaj
ara de vaqueros. redeu arquers quina cuadrilla feu. els dos partits saben perfectament perque han tingut mals resultats i no son precisament per entrar en el govern,

Anònim ha dit...

Si no han tingut mal resultats per entrar al govern, serà per algo pitjor.

Anònim ha dit...

Per cert el de l´enquesta d´arc iris s´ha cobert de gloria. ni una tu, ni una. Mira que es dificil...

Anònim ha dit...

De vegades, els que cobren milions per fer enquestes, tampoc acerten.

I?

Anònim ha dit...

Alguna cosa han aproximat.
Digueren que hi havia un empat tècnic entre PSOE i PP al voltant del 35% ó 40%, i han obtés un 42% el PSOE i un 38% el PP.

Anònim ha dit...

No vos entenc,la veritat.El poble el que no volia ,segons es va vore a les eleccions era a Eladi.I vosaltres encabotats amb el Bloc i Esquerra.No entenc perquè digueu que han expoliat al Psoe.Entendria que estiguereu en contra de la moció ,però no,esteu en contra que el Bloc i Esquerra tinguen pes al nou govern local.Que seria Eladi sol sense control.Això és el que voleu,que siga amo i senyor de l'ajuntament.
Jo,sincerament no haguera presentat la moció ,però ja que s'ha fet ,millor com està que com vosaltres digueu que l'haguereu donat suport.

Anònim ha dit...

arquers, sou uns mentirosos.

Anònim ha dit...

recolzament incondicional al psoe motivat potser perque gerardo es assessor del psoe a 3000€ al mes? no se deixam´ho pensar....

Anònim ha dit...

Els d’Arc sou un poc manipuladors i esteu cegs amb el regidor d'Esquerra (ara bé motius teniu).
1- En les elecions municipals del 2007 el PSOE ja trague 85 vots més en les autonòmiques que en les municipals.
2- En les generals trague 353 vots més que en les municipals i això que hi hague 80 votans meinys.
3- En les de ara si ferem proporció en les locals supondría que haguera tret 854 vots,es a dir 350 més que les municipals.


Blanc i en botella el cap de llista de les municipals l’hi fa pedre 350 vots al PSOE, qui es guanya un poc cada uns dels altres.
Es a dir el tripartit no té rés a veure en el momento que el PSOE no demana el vot per el seu cap de llista els vots tornen on han estat sempré .
O no voleu arquers.

Anònim ha dit...

La veritat és que si, millor Eladi controlat, si poden, per part de Esquerra i el Bloc. Si no ja ens podiem amagar tots davant del amo del poble.

Anònim ha dit...

Collò, si que aguanten els d'Arc Iris: manipuladors, mentirosos,...

Quan feren eleccions, algú va dir que anaven a fer un referèndum per al golf?
Algú va dir que anaven a posar-se assesors?
Algú ha explicat perquè tardaren 14 mesos en tirar al PP?

Eixos que parlen de mentides i manipulacions, encara no els he sentit quieixar-se de tot açò i més coses que hi han.

Anònim ha dit...

Queixat del assesor que va per damunt de l'oli i es canvia de xaqueta a conveniencia primer UPV BLoC Esquerra i alcap del tunel Pp Psoe.Es això, no Gerardo. si vols contesta.
Victor et sona l'ucd, assesoria en paterna, partit Humanista, Psoe, isquierda des-unida etccc.

Marc on estas PC, Cgt,CNt, xalet, etcccc.
Pdrieu explicar-ho. Recordeu comenceu per la Falange. i no es broma.
Au cacau.

Anònim ha dit...

Avui en dia, sembla que n'hi han alguns que conforme actuen, sembla que estan fent el camí a l'inrevés: Cap a la Falange.

Anònim ha dit...

Jajajaja que bo.

Anònim ha dit...

Si Serra és qui ha de controlar a Eladiet, millor deixem a Eladiet solt.

Anònim ha dit...

L'única persona de Simat que té un sou públic de 3.000 euros és del Bloc.

Anònim ha dit...

Qui és aquet?

Anònim ha dit...

el Juli, que és asessor d´OBAMA! jajajajajajajajja

Anònim ha dit...

el Juli, que és asessor d´OBAMA! jajajajajajajajja

Anònim ha dit...

No és Juli, és Júlia.

Anònim ha dit...

Sembla que els comentaris destarifats d´Eladiet i Serreta ens porten al segle passat quan a Franco, Falange i Alianza Popular.
Estem al segle 21. I ara vosaltres sóu els caciques.