divendres, 19 de juny del 2009

PRESENTACIÓ DE L'IES BAND A SIMAT

Hui es presenta a Simat l´IES Band, el grup musical de l'institut la Valldigna, del que formen part diversos joves de Simat. El concert serà a les 20:30h. al pati de l´Escola de Simat.
L’IES Band és una formació musical nascuda el curs 2008-2009 al si de l’IES la Valldigna com a resultat de la il·lusió d’un grup d’alumnat i professorat desitjosos de compartir el seu gust per la música amb la resta de companys del centre.L’entusiasme i el gust per la música demostrat per estos alumnes decidiren una professora del centre a buscar director per a organitzar una banda que oferira a l’alumnat de batxillerats i cicles un concert de final de curs. Foren els propis alumnes qui proposaren la persona idònia: Pepe Castelló, professor a l’escola de música de Tavernes. I en efecte, des del primer moment aquest es mostrà entusiasmat amb la idea i s’oferí molt gustosament a preparar el concert final de curs, que se celebrà al saló d’actes de la Societat Musical de Tavernes amb un gran èxit d’audiència.Actualment, l’IES Band està formada per uns quaranta-cinc alumnes dels dos instituts de Tavernes, que compaginen la formació acadèmica als esmentats centres amb estudis de grau mitjà a l’Escola de Música de Tavernes o a d’altres centres de poblacions veïnes.
Els seus integrants estan vinculats a les bandes dels tres pobles de la Valldigna (Benifairó, Simat i Tavernes), motiu pel qual no és errat afirmar que ha esdevingut la banda de tota la joventut de la Valldigna.Tot i que acaba d’iniciar singladura, l’IES Band ja té enllestits quatre concerts: el de final de curs del dos instituts de Tavernes i els de presentació a Simat i Benifairó. I és que la passió i l’entrega dels joves components d’aquesta particular banda anima el seu director a proposar-se noves metes, per la qual cosa no es descarten noves actuacions als pobles de la Valldigna al llarg de l’any.

8 comentaris:

Anònim ha dit...

ara tregueu lo dels coloms, que també us ho vaig passar ahir.

Anònim ha dit...

sou l´hostia:
Copieu i pegueu des d´un missatge que vos envien i no sou capaços ni de citar la font (valldignadigital) ni de posar el missatge abans de que s´acabe el concert. Que anuncieu un concert que fa un hora que ha començat.
redeu quina quadrilla....

Anònim ha dit...

Ja està ací, altra vegada el de la cuadrilla.

Anònim ha dit...

si quadrilla de quatre: tres tristes trigros i un palmero. tú.

Anònim ha dit...

Anem a veure cuadrilla no és cap mot despaectiu, hi ha cuadrilla collidors,de toreros,de veremadors,d'amics...etC
Ara el periodista ofes per no citar les fons,podría aplicar-se un poquet i traue en eixe mig les fonst d'altres.
Però vale valldignadigital no sou cuadrilla tal vegada Banda

Anònim ha dit...

això ho vaig posar jo i de periodista no tinc ni la coleta. Gerardo que cobrava de periodista abans que d´assessor a 3000€ del psoe et podria dir que sempre que fas copiar i pegar a una web cal tindre al menys la decència de dir de qui còpies.
adeu quadrilla.

ARC IRIS SIMAT ha dit...

El missatge que vam rebre era anònim. Només vam verificar la informació i la vam publicar tot entenent que la intenció de l'autor anònim del missatge era donar-li difussió.

Anònim ha dit...

Salió la vos de los supertacanyones per soltar la parida. llitges el missatge, verifiques en la web de l´ajuntament, copies i pegues, sense dir la font fins ahí tot bé...Llastima que com diu la noticia ho publiques a les 9:39 quan ja s´ha acabat.