dimarts, 30 de juny del 2009

EL MULTIGOVERN APROVA LES CONTRIBUCIONS ESPECIALS PER A LES FOIES

VÍCTOR MANSANET DIU MENTIDER A SERRA, SERRA EXIGEIX PERDÓ, I MANSANET APROFITA EL TORN DEL PERDÓ PER A TORNAR-LI A DIR MENTIDER
El ple de l'Ajuntament de Simat va aprovar ahir amb els únics vots del multigovern, les contribucions especials per a la reparació dels camins de les Foies. Amb aquesta decisió, els veïns de les Foies hauran de fer front al pagament de 31.000 euros en quantitats que variaran en funció de les propietats de les que siguen titulars.
El multigovern va justificar l'acord amb l'assemblea de veïns celebrada fa uns dies, en la que hi va haver un suport majoritari al pagament. Una assemblea que molts dels afectats consideren irregular pel mètode de convocatòria.
El regidor d'Esquerra Unida-Arc Iris, Víctor Mansanet, per contra, dubta de la legal.litat de la contribució especial, i va proposar que l'Ajuntament se'n fera càrrec de la inversió per tal d'evitar greuges comparatius i enfrontaments entre els qui volen pagar i els qui no. Mansanet va anunciar ahir al ple que crearà una oficina d'informació i assessorament als veïns que desitgen recórrer l'aplicació de la contribució especial per la via administrativa.
Al llarg del debat sobre les contribucions especials, el segon alcalde, regidor d'Urbanisme, Agricultura, Sostenibilitat i Medi Ambient, conseller a mancomunitats i consorcis, coordinador comarcal d'Esquerra (Republicana), i membre de la direcció d'ERPV, Joan Serra, es va tonar a deixar perdre per l'ofuscació, i va acusar a EU-Arc Iris de tramar un complot per a afavorir al PSPV de Simat en detriment d'Esquerra (Republicana). Víctor Mansanet li va dir directament mentider, i Serra va exigir una disculpa per a que constara en acta. No obstant això, la petició de perdó la va aprofitar Víctor Mansanet per a demanar la paraula, suposadament per a demanar perdó. I tant que ho va fer, però el perdó el va demanar al públic per haver de presenciar actituds i espectacles com el que estava propiciant el regidor d'Esquerra (Republicana). Això va acabar de posar com una mona al segon alcalde, mentre pel públic s'escoltava això tan manit de "què foooort, què fooooort".
La tàctica de Joan Serra no està passant desapercebuda per a Arc Iris. El regidor de més pes (metafòric) a l'Ajuntament s'està dedicant a escampar per Simat un complot d'Arc Iris suposadament per a afavorir al partit majoritari, el PSPV, en detriment d'Esquerra Republicana. Ho està escampant fer servir el boca a boca. No obstant això, per a fer que Esquerra (Republicana) siga residual a Simat, no cal un complot. Només la presència de Joan Serra al capdavant del partit és suficient per que Esquerra (Republicana) no alce el cap. Per tant, pretendre denunciar complots és una manera de justificar el seu propi fracàs com a dirigent polític, i alhora eludir responsabilitats.
Si Esquerra (Republicana) trau 66 vots a les eleccions, no és culpa d'Arc Iris ni de Víctor Mansanet, és culpa només de Joan Serra, i això s'ho hauria de fer mirar. Si un partit que té ara les màximes responsabilitats de govern a Simat, que gestiona la major part del pressupost, que té capacitat de fer i desfer, de donar subvencions i contractar personal, de fer-se fotos, d'eixir als diaris, i de donar discursos en públic, trau 66 vots, alguna cosa no rula.

22 comentaris:

Anònim ha dit...

Ninguna novetat.
Tots el coneixen.

Anònim ha dit...

El Àlex Ruiz ha enviat un missatge als membres de Salvem l'Alqueria de Romaguera.

--------------------
Assumpte: Ens tomben l'alqueria de Romaguera

La Comissió d'Urbanisme de l'Ajuntament de Gandia ha decidit aquest matí (amb els vots a favor del PSOE, el PP i la Plataforma de Gandia, i el vot en contra del BLOC ) demanar-li a l'IVVSA que continue amb les obres d'urbanització de Santa Anna "caiga quien caiga", és a dir, que enderroque, si cal, l'Alqueria de Romaguera.

Allò més increíble és que el famós informe encomanat per l'Ajuntament a l'arqueòleg Víctor Algarra ens dóna la raó: als murs hi ha indicis que té els seus orígens, com a mínim, al segle XVI i que el nucli central és de finals del XVII o principis del XVIII. Cal dir però, que no s'hi han realitzat excavacions arqueològiques.

A pesar d'això, el govern i el PP consideren que tot plegat no és prou raó per a salvar l'alqueria... Diuen que deixaran algun element que recorde l'alqueria: "AQUÍ HUBO UNA ALQUERIA"

Dijous de la pròxima setmana el Ple ratificarà l'acord de la Comissió d'Urbanisme...


FERNANDO MUT (PdG): "El edificio pasará a la historia como tantos otros de Gandia..."

VICENT MASCARELL (PSOE): "Penseu protegir tots els edificis del XVI i XVII que hi ha a Gandia ? Tots els professors que han firmat per a AMP han anat a vore l'alqueria ?..."

JOSEP MIQUEL MOYA (BLOC): "almenys, tingueu la decència de convidar-nos al soterrament per poder acomiadar dignament l’edifici..."

QUÈ ENS QUEDA PER FER ?

ENVIEU-NOS PROPOSTES !!! (arcdemigpunt@gmail.com)

FEU ARRIBAR AQUEST MISSATGE AL MÀXIM DE GENT POSSIBLE !

Arc de Mig Punt

Anònim ha dit...

Si Serra continua acaparant càrrecs no tindreu prou espai en el Blog per posar "tot el que és".
Us recomane que no seguiu desprestigiant-lo perquè això pot suposar deu o dotze càrrecs més, amb conseqüencies impreVisibles per al poble.
I més ara que Eladi se´n va de vacances i no sabem que més se li pot ocurrir.
MÉS CAVALLONS POTSER?

Anònim ha dit...

La Regidoria de Joventut i Esports, ha organitzat per primera vegada a Simat, un CAMPUS ESPORTIU per aquest estiu, on es podran practicar diferents esports al mateix (tennis, handbol, rugbi, futvoley...)

La finalitat és mantindre unes activitats esportives també durant l´estiu i sense cap tipus de límit d´edat, obert a tothom.

El preu de la inscripció per al campus és de 5 euros i comença el proper dilluns 6 de juliol. Serà de dilluns a divendres de 9:30h a 13:30h.

Ací teniu el full d´inscripció, on el podeu omplir i portar a l´Ajuntament.

Ajuntament de Simat

Regidoria de Joventut i Esports

Anònim ha dit...

I en quines instal.lacions fem el campus? En el magnífic poliesportiu de Simat? O anem al de Benifairó?

Anònim ha dit...

on podem....amb unes instalacions tercermundistes. pero la vareta màgica per fer piscines climatitzades a euro sols la te un, molt desvanit per cert perque ja s´insulta als plens.

Anònim ha dit...

Colló, sí que ha sentat mal la proposta de cobrirla piscina. Esta gent del tripartit quan li roben una idea es torna histèrica.

Anònim ha dit...

mes que sentar mal...ha fet molta gràcia, sembleu el club de la comedia

Anònim ha dit...

Hua, hua. El club de la comèdia. Tenim un govern de rialla i ara resulta que els comediants són els altres. Hua, hua. Bé, està clar que mai cobrirem la piscina. Mal per Arc Iris per haver fet la proposta.

Anònim ha dit...

pero tu tens idea del que costaria cobrir la piscina? o vius al pais de disneyland?

Anònim ha dit...

Cost de cobrir la piscina? Veiam. Està clar que no es tracta de fer un hivernacle, però tampoc anem a fer la piràmide del Louvre. Per tant, hem de buscar alguna cosa enmig d'una i altra. Es podria parlar amb Carlos el de l'alumini o amb el Moreno per fer un tancat amb coberta amb totes les garanties de seguretat, i després caldria revisar el sistema fotovotaic que ja existeix per obtindre l'aigua calenta. El més car, suposo, serà la contractació de personal per mantindre les instal.lacions obertes tot l'any. Així i tot, part del cost és reintegrable mitjançant les taxes per l'ús de les instal.lacions. Molta gent de Simat hui va a nadar a Alzira, a Xeraco i a Gandia. I sobretot, cal pensar en termes de rendibilitat social, no només en cost econòmic.

Anònim ha dit...

Al País de Dineiland o a paratges més sofisticats com al càrib hi son molts dels regidors (en masculí) del nou tripartit, i no es precisament Serra que està tot el dia dins l'ajuntament ... ESPAVILAT

Anònim ha dit...

vaja presupost que has fet, pareixes otilio amb la llapicera a l´orella.
no tens ni idea de la milionada de pessetes que val. no es tracta de posar un canyis a la caseta de les foies.
Les subvencions de la dipu per cobrir la piscina es podien demanar junt a la de la pista de padel i el posar gespa artificial al camp. No les va demanar sebastianet.

Anònim ha dit...

"Cost de cobrir la piscina? Veiam". Jo tindria vergonya de fer un comentari com el del colega. Amb presupostos com eixos no m'extranya que en Arc Iris deixeu perles com aquesta de quan en quan. Per a no parlar desde la ignorancia, com alguns fan, m'he informat un poc.
Per a climatitzar una piscina interior a l'estat Espanyol es necesita entre un 50 i un 100% de la superficie de la piscina a climatitzar. 12,5 d'amplada i 25 de llargaria fan 312,5 m2. Si tenim 8 plaques (o 6) de 2x2 fan 32. Voila! Tenim un 10,24%. Que significa que fins a un 50%(com a minim) haurem de multiplicar per 5 els colectors actuals. Son 124 metres més de plaques. No se que val una placa però per a que vos quadre el presupost deuria valdre 10 eurets el metre.
Jo també voldria una piscina climatitzada i pense que és una bona idea, pero harieu de tindre un poc rigor i no plantejar les coses conforme vos passen pel cap.
Els d'Arc Iris teniu la tecla prou solta. I la llengua també.

Anònim ha dit...

És increïble com el tripartit tracta de justificar la manca de diners a l'Ajuntament. Si no hi ha diners, digueu-ho i ja està, però no es poseu a fer càbales sobre la impossibilitat tècnica, econòmica i social de cobrir una piscina.

Anònim ha dit...

Increïble és que algu parle amb un poc de rigor i la vostra resposta siga esta. Eixe comentari unicament significa que haurieu deixar ja la idea de canviar una pista de padel per una piscina climatitzada. Si voleu una piscina (jo també) heu plantegem seriosament i si es pot, es fa.
Pareix que hi ha alguna ment que no li acaba de quadrar. Si jo dic que vaig a vendre el meu cotxe per a erradicar la fam al món, serà facil que isca algú dientme que jo flipe. Doncs si jo fora d'Arc Iris diria "Insolidari, per que no vols que erradiquem la fam?! Si no vols erradicar la fam al mon dis-ho i ja està".
No és el mateix creure que flipeu per voler canviar la pista de padel per la piscina, que no voler la piscina. No manipuleu arquers.

Anònim ha dit...

plas plas plas plas.
un 10 xicot/a

Anònim ha dit...

Molta raó al de tres comentaris més amunt. Un piscina climatitzada no baixa de preu només tancant els ulls i desitjant-ho. He contrastat la informació i crec que encara han quedat massa bé els d'Arc Iris. Si no m'equivoque, dalt del bar tenim uns 20 m2 de panells. Això és un 6% de l'area de la piscina. Fins a un 50% que podria ser fins a un 100% ja vegueu.
Arquers, encara cregueu que es pot canviar la piscina de padel per la climatització? Eu decidit baixar del burro? Per que no penseu primer i parleu després?
El problema és que ja han posat unes quantes noticies més i ara farán com si ja no vegueren estos comentaris. Aixina son. Jo també vull piscina però tinc un poc de trellat i crec que serà molt més cara. A vore per a on ens ixen ara.

Anònim ha dit...

Es llança la idea d'una piscina coberta, i simplement, en lloc de dir que seria molt cara i que ara no hi han diners, pues no, vinga la burrada el desficaci.
Més burrada era el camp de golf i la macrourbanització, i molts tragaren.

Anònim ha dit...

No posa prou clar als comentaris que estem a favor de la piscina? Però que canviar-la per la pista de padel és un disparat? Hi ha que vore lo manipuladors que sou!
No heu llançat la idea de climatitzar la piscina sinó que heu llançat la idea usar els diners de la pista de padel per a fer la climatització de la piscina.
O sou molt curts o molt manipulador. Crec que les dos coses.

Anònim ha dit...

Tas tonto. Busca't novia.

Anònim ha dit...

Curts son els que han vist fer-se ric algun que altre politic, i ni ha protestat.
I manipuladors son els que, sabent-ho encara els defensen.