dimecres, 17 de juny del 2009

EL PSPV CARREGA CONTRA LA FUNDACIÓ JAUME II


Sebastián Mahíques, Manolo Vidal, Trini Miró, Anabel Trujillo i Eladi Mainar.
.
L'alcalde de Simat, Eladi Mainar, i el secretari general del PSPV, David Mogort, han denunciat la paràlisi de la Fundació Jaume II, i han criticat a la Generalitat i a la gerent de la Fundació, Anabel Trujillo, per eliminar pràcticament tota l'activitat. A més, han denunciat actituds sectàries de la gerent de la Fundació per la negativa a cedir a l'Ajuntament i a les associacions locals l'ús de les sales de l'antic monestir.
Els socialistes simaters han demanat a la consellera de Cultura, Trini Miró, i a la gerent de la Fundació que deposen la seua actitud, normalitzen les relacions amb els ajuntaments de la Valldigna, i reprenguen l'activitat a l'antic monestir, tant pel que fa a la programació cultural com a les tasques de recuperació del conjunt arquitectònic.

10 comentaris:

Anònim ha dit...

Els qui van nomenar a Paco Camps Amic de la Valldigna ara es queixen de que no els fan ni puto cas ni els deixen les dependències.
El PSOE ha fet el mateix a Simat mentre manava: a l´oposició ni aigua.

Anònim ha dit...

El momestir, no pot estar de cul al poble de Simat, cal obrir-lo als simaters i simateres.El poble deu gaudir d'ell i l'utilizar-lo per a tots els actes públics que qualsevol entitat, grup politic, associació etc...ho demane al govern municipal de Simat .
Si ara passa el que passa es per culpa d'una mala negociació entre els representants dels pobles de la Valldigna i la Generalitat, que ja en aquell moment teniem que haver deixat les coses ben lligades, però els representants d'aleshores PSOE( ESPANYOLS FINS LA MEDUL.LA) tots sabem suposadament a que es dedicaven, a especular i a enriquir-se utilitzant informació previlegiada.
Per tant ara l'única sol.lució és trencar relacions amb la Fundació i La Generalitat i lluitar conjuntament els pobles de la Valldigna, per aconseguir el que he dit en el primer paràgraf.
Un simater que estima el seu poble.

Anònim ha dit...

Jo proposaria intentar la mobilització de tots per tal fer ús de les instalacions del monestir.
Vull dir, les cooperatives anar i reunir-se allí, les bandes de músic, anar i tocar allí, els ajuntaments (el del PP no voldrà, clar) anar i reunir-se allí, els clubs sportius anar ireunir-se allí, etc, etc.

Anònim ha dit...

Com pot ser que per exposicions,llibres e interesos particular és deixe el mnestir i per assumptes publis no?

Anònim ha dit...

Sols te un nom: ARBITRIARITATS

I els que manen, tenen la temptació de fer-ne unes quantes, sempre que volen.

Anònim ha dit...

Segur que l´interes de l´ús públic sera mes que rés per a presentació de llibres e interessos propis d´algú que Mana, no ?

Anònim ha dit...

Has dit algú que mana o el Sr.Manar

Anònim ha dit...

Aixó sera, no?

Anònim ha dit...

Serra s'ha apuntat per al sopar de la Multaqa?

Anònim ha dit...

Jo no se si s'ha apuntat o que, però per aquells que figurar és lo tot, quin millor lloc per a figurar que un bon soparot en un bon hotel, junt a altres "figurantes"?