dimecres, 6 de gener del 2010

EL COMERÇ TAMBÉ NECESSITA SUPORT INSTITUCIONAL


L'abandó institucional no afecta només a l'hostaleria, tal com ja ha denunciat Arc Iris. El comerç també acusa la manca de ferramentes institucionals que l'ajuden en la promoció dels seus establiments. Arc Iris reitera que l'Ajuntament ha d'implicar-se de forma urgent en disposar serveis d'assessorament i suport als petits empresaris locals per tal de millorar els seus serveis i les seues perspectives empresarials. No és possible que a Simat els establiments obrin els "dissaptes" de matí, i oferisquen als clients "polls" rostits, mentre l'ajuntament roman impassible.

21 comentaris:

Anònim ha dit...

Eixos són els grans problemes de Simat. I després queixeu-se de que l'ajuntament tira els diners. Els comerciants tenen eines de sobra per a escriu-re bé, si no ho fan, és per no calfar-se el cap. Hi han alguns que no es llaven les dents, altres que no es torquen bé el cul, i no per això, l'ajuntament és el responsable.

Anònim ha dit...

...i hi ha d'altres que estant a l'ajuntament haurien de rentar-se la llengua amb un fregall, i no ho fan, i no per això els ciutadans són responsables, o sí...

Anònim ha dit...

I aleshores per a què volem l'ajuntament? Per a cobrar impostos?

Anònim ha dit...

Quina gentola. En lo bon xic que és i tinguent lo que té ara sa mare, soles li faltava que la quadrilla d'avorrits d'Arc Iris li publicara esta foto. Pues perque una persona tinga un error no fa falta refregar-ho per internet i dir que li falta formació. A més, aquest xic, és llicenciat en Administració i direcció d'empreses, així que es suposa que ja té prou per a dur un estanc. Un tipus de negoci que ell l'ha convertit en un establiment seriós, professional i amb una tracte agradable, cosa que no haviem pogut tindre mai al nostre poble.

Anònim ha dit...

Oh Dios Trigo!!! Tu que saps fer ús del "Salt" millor que ningú, comparteix la teva saviesa amb nosaltres els pobres ignorants.

Anònim ha dit...

És la mentalitat que Vicent, després de 16 anys de reinat absolut, ha deixat en l'ajuntament i en els seus hereus polítics: L'ajuntament és nostre i fem el que ens dona la gana.

Anònim ha dit...

Menys saraos i més suport a les empreses.

Anònim ha dit...

ACHUNTAMENT DE SIMAT DE LA BALLDIGNA.

Anònim ha dit...

Que poca vergonya teniu. On heu estat tot el temps que l'antic propietari no posava ni l'horari? No és que no el posara, no el tenia. Feia lo que li donava la gana, i vosaltres calladets. Ara ve una persona amb un titol universitari i el catalogueu de burro per una lletra. Tireu la culpa a l'ajuntament i preteneu que l'ensenye a escriure... pues podria pagar-li un master!! Esteu molt avorrits.
I ara, pensant-ho en gelat, no cregueu que se'n passeu?

Anònim ha dit...

Hi ha regidoria de normalització lingüística?

Anònim ha dit...

Home, si voleu que es parle de complir horaris, podem començar per l'achuntament.

Anònim ha dit...

Arc Iris va amb la mascara de "denunciants de les injustícies de Simat" però com vegueu les garrotades són selectives, i si no els interessa, a callar.

Anònim ha dit...

Avorrits sols poden estar els que no fan res de res (ni tant sols pensen), i sols estan esperant a que algú diga algo o faça alguna cosa per a posar-se a insultar.
Eixos quina màscara porten?

Anònim ha dit...

Al ajuntament hi ha
horaris....!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Anònim ha dit...

Quin és l'horari de Chuli Ibáñez? I el d'Agus?

Anònim ha dit...

Menos mal que va anar el fill de tere folguerá a avisar a l'estanquer.

Anònim ha dit...

Per una "p"cregueu que es motiu suficient per a posar a caldo al xic? I menys encara a l'ajuntament.
Jo vaig fer, fa anys, un curset de valencià organitzat per l'ajuntament i després n'han fet altres. El que no s'apunta és perqué no vol, no van a fer-ho obligatori.
Però una falta tant lleu segur que es deu més a un "despiste" que a una altra cosa.

Anònim ha dit...

Pues es veu que aneu poc a comprar carn perqué en la carnisseria d'Olegario hi ha un altre horari que diu: estarà tancat tots els dies de vesprà "meins" el divendres, cosa que em pareix prou més cridanera. Però per a mi això em pareix prou menys vergonyos que el fet de que, en temps de crisi, en compte de posar-se les piles i posar en pràctica noves idees per a vendre, redueixquen l'horari per la manca de clients. Típic simater!

Anònim ha dit...

Redeu que gentola.Segur que vareu anar quan estava tancat i vos vareu cabrejar. I el "meins" eixe que diuen per ahí no esta mal? O es que el carnisser és d'Arc Iris i per a ell no hi han garrotades? O es que simplement és de Simat?
M'agradaria que algú d'Arc Iris em diguera si els pareix correcte que per canviar una 'p' per 'b' s'ha de catalogar a una persona d'analfabeta abans de coneixer-la.
Desgraciadament açò és un nou capitol del quartet del cap desallotjat. Una burla amagada darrere d'una suposada denuncia pública. Es nota que seguiu volent ser els pastors que porten pel bon camí este ramat de borregos analfabets que és Simat.

Anònim ha dit...

Tu t'ho dius tot. Jo, jo, jo.

Anònim ha dit...

Jo en la noticia no he vist la paraula analfabet per cap lloc.
Sembla que els analfabets son els que lligen no el que s'ha despistat fent el cartell.

Altra cosa.
Que te que vore una falta d'ortografia en com siga la persona? Esteu malalts o parleu per parlar?