dimecres, 27 de gener del 2010

ELS ALCALDES DE SIMAT I BENIFAIRÓ ES REUNIRAN AMB LA CONSELLERIA D'EDUCACIÓ

Els alcaldes de Simat i Benifairó, Eladi Mainar i Jesús Ferrando, respectivament, la directora del col.legi públic de Simat, i representants de les associacions de pares i mares viatjaran demà dijous a València per reunir-se amb la directora territorial d'Educació, amb l'objectiu de demanar a la conselleria que mantinga la seua proposta d'assignació d'alumnes al nou institut Cambro de Tavernes.
Aquesta entrevista entre els alcaldes i el responsables d'Educació el que denota és una gran desconfiança dels municipis amb la conselleria davant la possibilitat de que puga canviar de criteris i sotmetre's a la voluntat de l'alcalde de Tavernes, Manuel Vidal, qui desitja que el nou institut siga només per a alumnes del seu municipi.
No obstant, un canvi de criteri de la conselleria seria ara mateix impensable, i sobretot injustificable, atés que l'assignació d'alumnes s'ha fet amb criteris estrictament tècnics. Un canvi de postura de conselleria suposaria una politització de l'educació i un plegament als criteris partidistes i populistes de Vidal.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Poseu a la capsalera que es reunixen amb la Consellería d'Educació, si no pareix que es reunixquen, els dos Alcaldes, amb educació, què es lo normal............



Salut i força.

Anònim ha dit...

Lo de "impemsable i injustificable", per als politics professionals, no significa res de res.