diumenge, 10 de gener del 2010

QUI TÉ LA CULPA?


La canonada, camí de les Foies, a l'altura de la Visteta.
La culpa és de qui va fer, de qui va deixar fer, de qui va denunciar, o de tots plegats? Arc Iris ha confirmat que una ordre judicial és la que ha precintat el subministrament d'aigua i la canonada que la pujava fins a les Foies, arran d'una denúncia que va presentar un agent forestal fa dos anys. La denúncia, segons ha pogut saber Arc Iris, es centra de forma exclusiva en l'afectació de la canonada a la microreserva de la Font del Cirer, tal com va especificar l'agent forestal en el seu escrit.
L'Associació de Propietaris de les Foies confia ara en els recursos, en els que argumentarà que la canonada no creua la microreserva, sinó que la voreja per la banda esquerra de la carretera. Segons el recurs que preparen els afectats, la mocroreserva comença a la dreta de la carretera, mentre que la canonada discorre pel voral esquerra, amb la qual cosa quedaria sense efecte la denúncia de l'agent forestal.
Si no prospera el recurs, cadascun dels centenars d'afectats haurà perdut uns 3.000 euros, al marge de les possibles sancions que es puguen derivar d'una sentència en contra.
Propietaris afectats consultats per Arc Iris s'han lamentat de que no se'ls advertira al seu dia de les possibles conseqüències de l'obra.
No obstant, per a Arc Iris aquesta és una conseqüència de la mala gestió política que s'ha practicat a Simat els darrers mandats, amb el resultat d'un perjudici generalitzat i del que ningú es farà ara responsable.
D'altra banda, a l'actual govern local encara no se li ha escoltat res al respecte, ni que fora per tindre informats als ciutadans d'una decisió judicial que deixa un allau de damnificats.

6 comentaris:

Anònim ha dit...

la culpa la té l'obrer.

Anònim ha dit...

Que ho ha fet de mala gana

Anònim ha dit...

A vore quan tarden en eixir els de la culpa la té Arc Iris.

Anònim ha dit...

Ah! Pues si que podieu fer una noticia amb informació... Gracies per donar-me la raó.

Anònim ha dit...

No ha sigut gràcies a tu. Que disfrutes del sofà de ta casa i que faces la panxa ben grossa.

home pudent ha dit...

ximpum oloe ole pum catapum mec i que es de la canonada que creua tota la senda que el putja fins a la visteta ja esta be aixi.