dijous, 14 de gener del 2010

EU-ARC IRIS DEMANA UN INSTITUT DE SECUNDÀRIA PER A SIMAT

Davant l'actitud troglodita del PP de Tavernes, que vol reservar-se l'ús del nou institut del Cambro per als estudiants del seu poble, EU-Arc Iris insta a les forces polítiques de Simat a fer front comú per a reivindicar a la Conselleria d'Educació un institut de secundària per a Simat i Benifairó, i que a Manolo Vidal li aprofiten les noves instal.lacions del Cambro.
El primer pas seria reservar terrenys al nou PGOU per a un institut, i el segon pas demanar a la conselleria que financie les noves instal.lacions amb la demolició de l'actual institut Valldigna i la venda dels terrenys.
Manolo Vidal argumenta que té preferència per a l'ús del nou institut per als estudiants del seu poble pel fet de que ha estat l'Ajuntament de Tavernes qui ha cedit el sòl. No hi ha argument més estúpid. A Simat ja li haguera agradat tenir l'oportunitat de cedir sòl per a un institut i que els estudiants de Tavernes es desplaçaren a Simat per a cursar la secundària.
El fet no és irrellevant. Les relacions institucionals entre els municipis de la Valldigna van a esclatar, si és que no han esclatat ja. És evident que cadascú va a la d'ell, que no hi ha sentiment de comarca, i que a hores d'ara per no compartir no compartim ni els actes públics. On va Vidal no va Mainar però va José Luis Ferrando, i on va Mainar no va Vidal ni Ferrando, i a més Ferrando talla els tarongers del monestir sense que s'entere Mainar mentre Jesús el de Benifairó està reclòs al seu poble.

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Ja fa anys que Arc Iris va diguent d'enviar la Mancomunitat a fer punyetes, perque no ha servit més que per a colocar gent i fer patxuxades.

Ara bé, és prou que au diga Arc Iris, per a no fer ningun cas.

Anònim ha dit...

Tots matant-se a comprar els terrenys de l'antic institut!!! jejeje
Viviu en la realitat virtual arquers

Anònim ha dit...

Tindrem Institut quan acabem el Polígon.

Anònim ha dit...

El arquers viuran en la realitat virtual
Pero la realitat "real" es que no tingam ambulància, que tingan la guarderia més cara de la provincia, que no pugam tindre piscina cuberta, que no tingam institut, que en 25 anys no s'haja fet el poligon industrial, que no hi haja metge esl caps de setmana, que no hi haja feina, que timgam una linea d'alta tensió baix dels peus, que els capitostes de l'ajuntament fa i desfan sense consultar a ningú.
Seguim o que?

Que t'agrada més rei (o reina, la realitat virtual o la realitat resl?