dijous, 21 de gener del 2010

L'AVINGUDA DE LA VALLDIGNA, ALLIBERADA DE CAMIONS


L'avinguda de la Valldigna ha quedat definitivament alliberada de camions. L'Ajuntament ha prohibit l'estacionament, ha iniciat les obres de remodelació de la vorera annexa al by pass, iha buscat als vehicles pesats un emplaçament alternatiu, encara que diferent del que figurava a la proposta inicial d'Arc Iris. Fa prop d'un any Arc Iris va denunciar la situació i va demanar una solució satisfactòria per a veïns i transportistes, alhora que va suggerir els terrenys llogats per l'Ajuntament al carrer dels Brolls com aparcament. No sabem bé si perquè la proposta era d'Arc Iris o per algun altre motiu, el govern local va acceptar la idea, però no el lloc proposat, la qual cosa ha endarrerit gairebé un any la solució al problema. D'altra banda, l'Ajuntament segueix pagant lloguer pels terrenys del carrer dels Brolls sense que li haja donat encara cap utilitat a eixa superfície de vora quatre mil metres quadrats.
Els veïns de l'Avinguda de la Valldigna han agraït la mesura, encara que consideren un error que s'haja reduït també l'estacionament per a cotxes. L'Ajuntament ha començat les obre per ampliar la vorera, amb la clara intenció de donar continuitat als vianants des del passeig Nou d'Octubre fins el jardí de la Serreria, però també es reduiran els llocs d'estacionament per a cotxes a un municipi que no va sobrat i o no s'han planificat mai les previsions de creixement del parc mòbil.

9 comentaris:

Anònim ha dit...

Ja era hora, redeu !!!

Anònim ha dit...

Molt bé Sr.Eladi, el seu carrer ja està alliberat de camions, esperem que allibere la resta de veins.

Anònim ha dit...

i els camioners .... que ????

Anònim ha dit...

Ara que per culpa de l'alta tensió, ja no podem anar a passetjar pel Mig l'Horta, podrien aprofitar eixe avinguda per a fer un bon passeig cap a la Font Menor.
Pero amb vegetació i banquets, no amb rajoles i porlam.

Anònim ha dit...

I aparcar que?

Anònim ha dit...

L'ajuntamenr deuria facilitar als camioners un lloc on poder deixar els camions

Anònim ha dit...

Els que tinguen diners que es compren un pati per deixar el cotxe i els que no que se la pelen.

Anònim ha dit...

a pelà eixim pues hui he vist a quatre treballant per a l´ajuntament que en tres mesos no es guanyen ni mitg jornal mentre altres estem al paro

Anònim ha dit...

Deus de sert tu molt treballaor, com tom pare.Pero idiota mes que ningu.