dimarts, 12 de gener del 2010

TRES SIMATERS, ENTRE ELS VINT PRIMERS DEL KILÒMETRE VERTICAL DE GANDIA

El simater José Gregori "Bill" apareixia al cartell promocional de la cursa.
.
Tres atletes simaters, Olegario Alario Peig, José Gregori Robledillo "Bill", i José Antonio Alario Pelegrí, van quedar diumenge entre els vint primers dels 1.400 corredors que participaren en la cursa del kilòmetre vertical, organitzada pel Club Alpí de Gandia, i que discorre entre aquesta ciutat i el cim del Montdúver. Altre simater, Joan Vicent Banyuls, va entrar en el lloc 73.
Olegario Alario va entrar en el seté lloc, i així i tot encara no va ser el primer de la seua categoria, els veterans, atés que l'atleta que va entrar en tercera posició també pertanyia a aquesta categoria.
José Gregori va fer també un bon temps i va entrar en dotzena posició, i José Antonio Alario, cunyat de l'anterior, va fer el lloc vint.