dimecres, 6 de gener del 2010

LA MANCOMUNITAT TARDA DEU MESOS EN PAGAR UNA ACTUACIÓ A LA COLLA DE DIMONIS

La Mancomunitat de la Valldigna ha tardat deu mesos en pagar un deute de 4.000 euros a la colla de dimonis Fem Fredat de Simat per l'actuació que van fer el Dia de la Valldigna de l'any passat. És només una mostra de l'ineficàcia de la institució comarcal i un motiu més per demanar-ne la dissolució de l'ens.
El darrer acte de la Mancomunitat, la presentació del calendari de les ermites el darrer 23 de desembre a l'antic monestir, va ser també un estrepitós fracàs. No hi va acudir cap regidor de Simat, i entre l'escàs públic només hi havia tres veïns de Simat, sense comptar al rector, que és de Barx. La picadeta que s'hi va encomanar, i amb la que s'haguera pogut pagar a la colla de dimonis, va sobrar pràcticament tota.
És evident que la Mancomunitat de la Valldigna és una institució inútil, una càrrega financera per als ajuntaments, i un mamut administratiu que dedica pràcticament tot el seu pressuposts a despeses corrents i personal, incloses les dietes dels consellers. A més a més, no presta cap servei, i quan se l'ha necessitat, com ara en el conflicte de l'alta tensió, ha amagat el cap baix l'ala.
Arc Iris reitera la petició de dissolució d'un órgan que no serveix absolutament per a res, i que suposa una càrrega per als ajuntaments.
Barx va obrir les desercions en eixir-se'n de l'ens, i no seria d'estranyar que Tavernes seguira aviat el mateix camí, la qual cosa suposaria l'acta de defunció.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

es que a la mancomunitat hi ha mes d´un impresentable....a part de molts llepaculs però be, això a la politica també hi ha molts.

Anònim ha dit...

MACUMUNITAT VALLDIGNA I SAFOR= 140.000 € AL ANY.
BENEFICIS PER AL POBLE ¿¿¿¿...????

BENEFICIS PER ELS POLITICS DE TOTS ELS COLORS = PAREIX SER QUE PROU

SALUT I BON ANY

Anònim ha dit...

4.000 € per vore sempre el mateix,doncs més valdria que dotaren la biblioteca amb més llibres i ordinadors.
Actes culturals per adults i xiquets no estaria mal tampoc.

Salut a la macumunitat del bon mejar i millor beure.