diumenge, 11 de gener del 2009

4 D'AGOST, MOCIÓ DE CENSURA I BOTIFARRA DE CEBA (O SEBA DESBOTIFARRAT)


Quina casualitat. Quan pensàvem que la moció de censura de la macedònia del 4 d'agost del 2008, i la consegüent extorsió política d'ERPV als seus socis, passaria a la història com el principal esdeveniment d'eixa jornada al País Valencià, ens hem trobat que eixe mateix dia la Conselleria d'Agricultura, Pesca i Alimentació de la Generalitat va publicar al Diari Oficial de la "Comunitat Valenciana" l'orde per la qual s'aprovava la reglamentació de qualitat de la botifarra de ceba per a distingir-la amb una marca de qualitat.
Per tant, Arc Iris insta al regidor d'Agricultura de Simat, que casualment és Joan Serra, a fer aplicar la nova reglamentació de la botifarra de ceba a les carnisseries de Simat per tal d'acollir-nos a la marca de qualitat, promoure les seues qualitats, i expandir el seu consum més enllà del Rajolar.
Revisar les publicacions oficials té aquestes sorpreses. Per tant, Arc Iris revisa la seva catalogació d'esdeveniments importants, i posa al primer lloc la nova orde del Consell que regula la confecció de la botifarra de ceba per la seua trascendència i repercussions.
Per tant, si haguérem de fer un anuari d'actualitat de 2008, la imatge del 4 d'agost per a Arc Iris ja no seria la de Joan Serra eixint per la portella de l'Ajuntament i pegant-li voltes a l'entaulat, sinó la d'una tira de botifarres penjades de la carnisseria d'Olegari, sotmeses des d'eixe dia a la nova reglamentació de la Conselleria.
Arc Iris recomana la lectura del Diari Oficial de la "Comunitat Valenciana" número 5820 del 4 d'agost de 2008, on la Conselleria d'Alimentació dóna instrucccions de com s'ha d'elaborar una botifarra de ceba, quins ingredients ha de portar, i en quina proporció perquè complisca la reglamentació i puga accedir a la marca de qualitat. És d'allò més curiós observar com la Generalitat ens diu el percentatge de ceba, de greix, de condiments i de budell que ha de portar una botifarra per a ser de qualitat. Ara vindrà la consellera Maritina a ensenyar-li a Olegari i a Robert a fer botifarres de ceba.

13 comentaris:

Anònim ha dit...

Julià Company (candidat de la CUP-Barxeta a les darreres eleccions), s'expressava en aquests termes l'endemà del Ple:

“No es la primera vegada que assistim a episodis de convivència i de governabilitat entre EU, i el PP. Es més, observem, des de l'inici de legislatura un pacte encobert entre les dues formacions, que els permet tirar endavant iniciatives com el sou del regidor d'urbanisme (EU) aprovat al darrer ple i que per a nosaltres significa una despesa excessiva per les arques municipals d'un poble petit com Barxeta“

“Es imperdonable la manipulació que des del PP s'ha fet de la moció presentada pel BLOC, condemnant les últimes agressions a seus i membres del partit nacionalista, que recolzada per EU, va ser desvirtuada, transgredida i embrutada, amb el consentiment dels propis proposants. I denunciem que aquests fets qüestionen el missatge esquerrà d'aquestes formacions”

Des de la CUP, exigeixen als grups municipals del BLOC i d'EU el compliment de l'acord de Ple aprovat a la darrera legislatura pel qual s'adopta oficialment el punt cat per la plana web oficial del municipi.

Anònim ha dit...

I això que té a vore amb la botifarra de ceba?

Anònim ha dit...

Pareix mentida que empareu als energumens que van voler agredir als regidors que només van fer ús d'un acte democràtic.Vos veig com orgullosos que Serra tinguera que eixir i pegar-li voltes a l'enteulat per sortejar a les besties que hi havia a la plaça.No teniu vergonya de dir-se d'esfquerres,feixistes disfressats.Es va fer alguna cosa il·legal? Va hi haure algún transfuga? Aleshores perquè es fiqueu aixina? Que no fereu costat a la moció potser tinga un explicació,potser no era el moment,potser moltes coses,però de ahí a que encara doneu suport a la colla de feixistes que hi havia a la plaça es prou lamentable .Perquè no hi havia més que els feixistes de tota la vida de Simat ,4 nous i 4 despistat .Vosaltres com sou més intel·ligents no hi ereu presents.Vergonyós,vergonyós,vergonyós
tant el que va passar com el que seguiu dient al respecte.

P.D.:I no estic dient que tindrieu que estar d'acord amb la moció,però almenys denunciar el que feren els energuments i no donar-los ales com esteu fent.

Anònim ha dit...

I que té que vore totes les tonteries que digueu ací en l'ajuntament de simat?

Anònim ha dit...

i al Mortero que.......

Anònim ha dit...

Qui està emparant energúmens, xata? Ací estan parlant de la botifarra de ceba, i de que la seua regulació el 4 d'agost lleva el primer lloc de l'actualitat a Serra eixint per la porta del darrere de l'Ajuntament, susceptible, que eres una susceptible. Eixia Serra d'amagat o no? Quina culpa tenen Arc Iris i la botifarra de ceba? Potser eixia d'amagadet pels remordiments de conciència no per haver propiciat una moció de censura, sinó per haver tret fins als calçotets a l'Eladi en les negociacions. Dic jo, vaja. Buuurrrrp. Perdó.

Anònim ha dit...

soc xato i tu un maleducat feixista

Anònim ha dit...

Els energumens, animals i els feixistes són el Pentarregidor i la seva assessora, que en quatre reunions van comprar tot un poble.
I encara es va eixir barat, perquè el PSOE i el BLOC no sols s´han baixat els calçotets sinó que a més s´han espatarrat davant Serra i "assessora"
No volieu botifarra?.

Anònim ha dit...

promoure i justificar agressions a regidors es propi de feixistes.
amenaçar de mort a regidors amb anonims es propi de feixistes.
fer anonims insultant de forma anonima a regidors es propi de feixistes.
ficar coloms morts a les portes d ´alcaldes es propi de feixistes.
podem seguir...

Anònim ha dit...

Tots feixistes menys tu.
Pots seguir....

Anònim ha dit...

Al del tercer comentàri; Jo dec ser un dels 4 nous, no em considére feixíste, afín al PP pot ser i, sí que vaig vore al Trigo més alt a la Plaça.

Salutacións a tot el mon.

P.D. Lo de l'Aurèli i Victorieta ha estat bo.......Jajajajajaja!!!!!

Anònim ha dit...

I tu has vist a qui ha fet tot acò?.
Si ho has vist i no ho denuncies, eres tan feixista com qui ho fa.
I si no ha has vist, perque parles, bocatrencat.

Anònim ha dit...

Tens tota la raó i cal donar-te-la si jo se o veig el que estan fent els meus companys de coalició , "no ho puc impedir" i no ho denuncie soc tant responsable com ells.