dimarts, 6 de gener del 2009

I ARA QUÈ PASSA AMB EL POLÍGON?


Ubicació del futur polígon industrial, entre el cementiri i la carretera de l'Estació.
.
Malgrat la modificació de la Llei Urbanística Valenciana (LUV) aprovada el desembre passat a les Corts Valencianes, que permet desenvolupar sòl industrial sense necessitat d'aprovar abans el Pla General d'Ordenació Urbana (PGOU), l'Ajuntament de Simat (que no la Regidoria d'Urbanisme, per a que Joan Serra Folguerà no es senta personalment al.ludit ni atacat) encara no ha dit perquè retarda ara el polígon industrial.
Fins ara l'Ajuntament de Simat podia excusar el retard amb la incapacitat d'aprovar el PGOU. Ara, però, ja no té cap excusa, i malgrat tot del polígon no hi ha notícies.
Arc Iris ha investigat les conseqüències del retard. Hi ha fins i tot una empresa de Tavernes, que, tot i tenir terrenys comprats al futur polígon industrial de Simat, ha hagut d'obrir noves instal.lacions a Favara pel retard del polígon simater. En el mateix cas estan altres empreses, però qui es sent més perjudicat són empresaris locals que van comprar terrenys amb l'esperança de tindre unes instal.lacions dignes, operatives i modernes, i veuen passar el temps desesperats.
Tanmateix, per a Arc Iris els més perjudicats són els simaters aturats que podrien tindre des de fa anys un lloc de traball si l'obstinació del camp de golf no haguera retardat deu anys l'aprovació del PGOU.
No obstant això, ara l'Ajuntament no té cap excusa, però segueix sense donar cap pas. Potser l'estudi de viabilitat encarregat a la Universitat de Gandia al preu de sis mil euros servisca de nova excusa. Per a Arc Iris, en canvi, l'estudi de viabilitat no suposa altra cosa que exterioritzar els dubtes al voltant del polígon. Podríem fins i tot pensar que se li està fent un favor a l'urbanitzador perquè ara no li va bé l'adjudicació del projecte.
Mentrestant, la Regidoria d'Urbanisme (ara sí) està capficada en el desbloqueig de la urbanització de la Font Menor, que d'altra banda acumula també anys d'inexplicable retard, i potser això li ocupa tots els esforços.
Cal dir, pel que fa a l'urbanització de la Font Menor, que perilla de nou la recuparació del llavador públic, a pesar d'haver una moció d'Arc Iris aprovada el passat mandat per a respectar i recuperar el llavador com a element etnològic. Ara, però, des de la perspectiva governamental que ha assolit el regidor d'Urbanisme d'Esquerra (Republicana) i antic regidor d'Arc Iris, sembla que el llavador molesta.
La solució, amb un poc de sort, d'ací a uns mesos.

26 comentaris:

Anònim ha dit...

Què passa, què passa. És que ho voleu saber tot, com si governareu. Governeu vosaltres? No. Pues a esperar i a callar.

Anònim ha dit...

A vegades també sou de piño fijo,a vore el llavador de la Font Gran es va cobrir es va descobrir la mitat i que només una persona ho utilitza i a partir de la tardor fulls i fulls cobrixen la seua estampa.
El de la Font menor no és la 8ª meravella del món i conservar-ho per conservar-ho poc sentit té ja que per eixa regla de tres deuríem consevar el magatzem de manguan pels segles dels segles, la serreria recuperar-la,la bassa d'Honorato i de la companyia,la fabrica d'Elena i qualsevol vestigi del passat sense mes valor artístic ni estètic.
Si la seua conservació condiciona la urbanització de la zona preferisc que ho eliminen, ja que els que vivim per eixa zona ja estem cansant-nos de conviure amb tanta naturalesa
( rates,serps ,mosquits ratolins,panderoles....etc)

Anònim ha dit...

El llavador només condiciona la urbanització si es vol. És, per tant, una qüestió de voluntat política. No és el llavdor el que està retardant la urbanització. És la incompetència dels polítics. El llavador pot quedar perfectament integrat en la nova zona urbana com un element d'atracció. Però, repetisc, no és eixa la raó del retard ni de les serps, ni dels mosquits, ni dels ratolins, ni de les panderoles.
Au, cacau.

Anònim ha dit...

Ni tindrem polígon ni tindrem res. La incompetència hauria de ser un motiu de dissolució dels ajuntaments,com ho és la corrupció o la negativa a condemnar atemptats terroristes. Ajuntament dissolució, ja!!!

Anònim ha dit...

Al del primer comentari.
Este que pensa que només els que governeu teniu dret a la informació i a la resta que ens donen,per si no ho saps som mes que els que governeu.
No sé on milites però ja que t'aguanten roman per que si t'ixes d'on estas ni el PP t'acceptaria per feixista.(Podria ser que ja estigueres en el PP tranquil que no et tiraran)
Respecte a això d'esperar no tenim un altre remei però això de callar serà que NO, faltaria.

Anònim ha dit...

Pero rei el 1er comentari va de guasa ,que no t'enteres.

Anònim ha dit...

De guasa? Pa guasa la Negra Tomasa, carabassa.

Anònim ha dit...

Mira que sou masclistes sempre rei i perque no regina

Anònim ha dit...

Que bonic es criticar desde l'anonimat, insultar i dir que a algú li cau la baba, això si es política eh? En compte del bloc d'un partit o agrupació polítics, açò semblen comentaris d'una revista d'humor.
Si en compte de tenir un grup d'arpies al darrere criticant tot el que es fa n'hi haguera una oposició decent, potser l'ajuntament treballaría millor, pero nooo es molt millor tirar-ho tot per terra, ja que no tinc responsabilitats, doncs anirem a criticar tu!
Feu carrec de consciencia, ja que si que teniu una responsabilitat, la de fer una oposició amb seny.

PD: Menys anònims i més donar la cara.

Anònim ha dit...

Xe que facen el poligon sense estudi de viablilitat, aixina a burro barra fins l´estació mes val que sobre, i per dalt fins els corrals no anem a quedar-nos curts.
Ara justament que les empreses ens llevarien de les mans els terrenys per ficar tres mil fabriques es quan podem fer pagar als propietaris dels terrenys un bon grapat de duros per la recalificació que voras que contents es posen.

Anònim ha dit...

Oposició amb seny? Quina és l'oposició amb seny? Aquella que no obri la boca? Denunciar el mal estat del dipòsit a la web no va en perjudici de denunciar-ho al ple. Perquè no es pot denunciar a una web el mal estat del dipòsit? És eixa l'oposició que voleu, la del silenciador posat? Au, arrea.

Anònim ha dit...

Al del polígon. La cosa està projectada de fa vint anys. Temps hi ha hagut. I cap informe de viabilitat és vinculant. Ací tots els tontos fan rellotges, tu, hi ha que vore.

Anònim ha dit...

lo que hi ha clar es una cosa que en este poble de merda, per una cosa o per altra mai es fa ni es fara res de res..... sols el que en eixe moment mane i en eixe moment l´interese.....
que ara ja em fet tard al poligon ?? pues si pero mes de 20 anys tard, pero per aixo mateix no tenim que fer tard 20 anys mes no ????

Anònim ha dit...

poligon ja!!! a que ara ja no hi ha qui pahue el que es pagava ..... pues dos pedres i .... que el tren estava ai i no el volieu.... pues ara ja ho sabeu 2 pedres i ..... jajajaja POLIGON JA JA JA

Anònim ha dit...

i a tot aço que esteu parlant.... dic jo i eixa llum o electricitat que fara falta per a fer-lo i despres per a treballar d´on la tenim que agafar i a tot aixo qui ens la donara... ( IBERDROLA ) jajaja

Anònim ha dit...

respecte a lo de la llum doneu-li les gracies als dels 12.000 € per que va ser uns dels que mes en contra i va estar contra IBERDROLA ... fotos i mes fotos als diaris i a Simat a pasat i Simat no a arreplegat res de res no aixi Tavernes. I ara volem llum per al poligon?????????? si si i en IBERDROLA estan fregan-se les mans

Anònim ha dit...

PP=Arc Iris

Anònim ha dit...

Tranquils, que igual que amb els badalls de l'aigua potable, la culpa que no hi haja poligon es d'Arc Iris.
I el que diga lo contrari és un feixista i un insultaor.

Anònim ha dit...

Quan estava el protegit d'Arc,el casc urbà estava mal,el llavador de la Font Menor també,el polígon per fer,les fuites de la potable també,les cooperatives separades,els camins rurals mal(menys els dels seus),contenidors sense tapa,motocross per les muntanyes,el carrer cervantes no es deia Corralot,ca luisito estava caient,la escoleta xicoteta,la gent penjava pares Noels,els llauradors no havien cobrat les ajudes per les plujes de 2007,simat estava ple de pisos pateres etc.Ah! i Arc Iris estava representat a l'ajuntament encara que semble mentida.


P.D. per a que algú s'enfade,com acostumen a fer per ací,diré que soc votant d'Arc Iris.Però per a tindre tan bona sintonia amb PP,li vote al PP i ja està.

Anònim ha dit...

Portem 5 mesos sense saber qui va donar una orde contra un acord del ple,
ara ho entenc això és donar la cara ser valent i fer política responsable

Anònim ha dit...

Al votant d'Arc Iris.
Si Seba fea el que volia, seria per que l'oposició el deixava.
Però dels 7 que hi havien a l'oposició, 6 eren els que ara governen.
I eixos eren els que més obligació tenien de denunciar coses (ja que volien manar), I NO FEREN ABSOLUTAMENT RES, MES QUE PERDRE EL TEMPS 14 MESOS NEGOCIANT EL REPARTIMENT DEL MANDO.

Anònim ha dit...

Els d'arc iris si que no feien res de res perque estaven encantats amb el poder ppro.Be,ateneu a les consequencies del vot de l'esquerra

Anònim ha dit...

Et torne a recordar que Arc Iris té un regidor.
La resta de l'oposició n'eren 6.
Si ningú va fer res, hi haurà que criticar-los 6 voltes més.
Algo més?

Anònim ha dit...

El que diu que Seba es el protegit d0'Arc Iris, sembla que no li destorbava que en els últims 20 anys el PSOE de Colom haja sigut el protegit del BLOC.

O era a l'inrevés?

Anònim ha dit...

Si, tothom que es digne ser d'esquerres deu impedir que els neofranquistes del PP manen qualsevol lloc.Ja tenen prou feina desfent el País Valencià.

Anònim ha dit...

Jo per a veure si ú es d'esquerres, mire lo que fa, i no lo que diu o a quin partit s'apunta.
Que ens la peguen els de dretes està clar (son lo que son), però molts ja estem farts de gentola que es trau un carnet, i volen fer-nos creure el que no és.