dimecres, 7 de gener del 2009

L'ALCALDE DE FACTO EMBOLICA

El diari Las Provincias informa hui de que l'alcalde de facto, Joan Serra, ha demanat acollir-se al programa Ruralter de fons europeus per a renovar el casc antic, millorar el cementeri, i crear un aparcament de camions a la "zona del polígon industrial".
Primer la inversió del cementeri estava inclosa al Pla de Finançament Local del Govern Central, del que a Simat corresponen 605.000 euros. La millora del cementeri era una de les propostes del govern municipal per a invertir eixa quantitat, junt amb la remodelació de la plaça del Colomer, la plaça de l'Església, la Font Menor, i la conversió del mercat municipal en una sala multiusos a temps parcial.
Ara, però, el regidor Serra li diu al diari Las Provincias que el cementeri es millorarà amb fons europeus del programa Ruralter que encara no estan concedits, només sol.licitats. És a dir, un embolic, a no ser que el regidor estiga parlant de dos projectes distints per a millorar al cementeri, un del pla Zapatero, i altre de fons europeus.
Un altre embolic: Serra vol crear un aparcament de camions a la "zona del polígon industrial". Quin polígon industrial? Tenim polígon industrial? Què vol fer Serra? Un aparcament provisional? Un polígon a trossos i mossos? Tot això amb el greuge de que ara l'Ajuntament està pagant lloguer d'un terreny habilitat com aparcament al carrer dels Brolls que no s'utilitza.
Arc Iris demanarà la convocatòria d'un ple extraordinari per tal que el multiregidor explique a quin programa correspon cadascuna de les inversions, i a més done a conéixer les gestions que diu haver fet per a legalitzar 500 vivendes al Pla de Corrals i a les Foies.
D'altra banda, el programa Ruralter el controla la Generalitat, encara que els fons són europeus. I ara mateix la Generalitat li ha concedit a l'Ajuntament de Simat cap subvenció. Per tant, Serra està venent la pell de l'ós abans de matar-lo. Ens està venent actuacions per a les que encara no sap si tindrà diners.

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Tot fum de canya

Anònim ha dit...

Eixe és Serra.
No patiu que encara en farà de més grosses.

Anònim ha dit...

Super-regidor ! Si que ens ha tocat la rifa.
Super-regidor ! Ets el rei de l'enganyifa.
Assessor ! Tu sí que ho tens ben montat. €
el Super-regidor pot si cal,
refregar-se l'engonal
i passar-se pels "collons"
totes els plens.
Ep ! i el poble ?
Al poble que el donin pel ...

Anònim ha dit...

El que ha escrit la notícia està algo aburrit en casa.