divendres, 16 de gener del 2009

ARC IRIS INVESTIGA UNA POSSIBLE CONNIVÈNCIA ENTRE UN DELS DETINGUTS PER EXPLOTAR IMMIGRANTS I EL REGIDOR D'URBANISME

Membres d'Arc Iris han conegut de boca d'un dels detinguts per explotar immigrants a Simat, i amb tot tipus de detall, que la Regidoria d'Urbanisme, que gestiona Joan Serra, prepara tot un seguit de sancions administratives contra l'entorn familiar del president d'Arc Iris, Marc Cabanilles. Segons el presumpte explotador d'immigrants, la Regidoria d'Urbanisme té previst en primer lloc sancionar de nou una caseta d'horta propietat de la mare del president d'Arc Iris que ja va ser sancionada fa set anys; en segon lloc, i açò és una novetat, ordenar l'enderroc d'un immoble propietat d'un tio del president d'Arc Iris per presumpte mal estat, i en tercer lloc declarar il.legal un gual a la vivenda de la mare del president d'Arc Iris. El sicari explotador d'immigrants detalla en la seua advertència fins i tot la quantia de les sancions, que poden rondar segons ell els trenta mil euros. Només falta que el regidor li lliure un segell oficial al sicari per a que la notificació tinga efectes legals.
El president d'Arc Iris enregistrarà hui mateix davant notari les notificacions pseudooficials rebudes d'un sicari mafiós. D'eixa forma, si posteriors notificacions oficials de l'Ajuntament coincideixen amb les advertències del sicari, el regidor d'Urbanisme haurà d'explicar en primer lloc perquè un sicari mafiós coneix abans que l'interessat possibles notificacions oficials de caire personal. En segon lloc, el president d'Arc Iris, a títol personal, s'encarregarà de comprovar, en el seu cas, que les sancions que li ha transmés el sicari no s'han pres com a represàlia política, és a dir, que les sancions i ordres d'enderroc no s'apliquen només a l'entorn familiar d'Arc Iris pel fet de ser d'Arc Iris, amb la qual cosa el regidor d'Urbanisme es pot veure abocat a un efecte dominó de conseqüències polítiques imprevisibles.
I per a rematar, Arc Iris emprendrà una lluita en tots els fronts contra el regidor d'Urbanisme per connivència amb sicaris mafiosos, revelació de secrets, prevaricació, abús de poder, i tots els delictes que es puguen derivar de l'actuació d'una persona que en opinió d'Arc Iris pateix una malaltia mental i no deuria estar al capdavant del govern d'un municipi, amb la complaença del PSPV i del Bloc.
Si les advertències del sicari mafiós es materialitzen en forma de notificació oficial, al remat estarem davant d'una persona que utilitza el poder públic i els mitjans municipals per a represaliar i intimidar als adversaris polítics.
Cal observar, a més, que l'advertiment mafiós arriba un dia després de que Arc Iris publicara la noticia de que estudia presentar-se com acusació particular en el judici contra els detinguts acusats de delictes contra els drets dels estrangers i dels treballadors.
I no ens oblidem, d'altra banda, que Joan Serra actua per delegació de l'alcalde socialista, Eladi Mainar, i per tant totes les atribucions del regidor d'Esquerra (Republicana) són delegades. Als efectes que corresponga.

27 comentaris:

Anònim ha dit...

qui la fa, la deu pagar, la meva família va pagar una denúncia per una caseta botant els 18.000euros, perquè hi ha gent que no? ningú està per damunt, ni ARQUEROS ni BLOQUERS ni NINGÚ! utilitzar un partit o simulacre de partit per defensar interessos personals no és ser molt d´esquerres, no?

Anònim ha dit...

Sí, però segur que a la teua família no li han sancionat dos vegades la mateixa caseta. Deixar anar pel món un simulacre de ser humà com tu és la prova de que Déu no existeix.

Anònim ha dit...

poden sancionar-te tantes vegades perquè no s´ha pagat! s´ha pagat? tarari tararaaaa... por el interés te quiero Andrés....

Anònim ha dit...

Al del primer. Segur que a tu no et va notificar la denuncia un sicari. O sí?

Anònim ha dit...

Si s'ha pagat, mal per tornar-lo a denunciar. I si no s'ha pagat, mal per no haver fet que es pagara. A més, mal per fer coincidir la reapertura del cas amb la lluita política. I si de veres la notificació arriba mitjançant un mafiós. Més mal encara. Ací fa pudor. Caldrà tirar llexiu.

Anònim ha dit...

fa pudor si ara necessiteu de mcarturs per poder fer oposició. mare meua fins quin punt arribeu.

Anònim ha dit...

Mare meua, mare meua? On he sentit jo això?

Anònim ha dit...

El rerefons de la qüestió no és altre que un seguit d'irregularitats i actuacions il.legals d'aquells gurús que s'autodenominen democràcia, transparència... S'els omple la boca de parlar de tot allò que no tenen com per exemple l'honestedat. LA LLEI DE L'EMBUT LA PART AMPLA PER MI I LA PRIMA PER A TU!!

Anònim ha dit...

Serra i Macartur fora de Simat.

Anònim ha dit...

A mí m'agradaria fer un debat obert sobre construccions il.legals a Simat. Qui n'ha fet, quantes n'ha fet, on les ha fet, quan les va fer, i des de quina posició les ha fet. De segur que ens trobaríem moltes sorpreses. Ànim.

Anònim ha dit...

I a tot això. Encara no ens han dit qui va llevar el carrer d'Al Tall. Caldrà preguntar-li a Macartor. A lo millor ell ho sap.

Anònim ha dit...

"DEMOCRÀCIA, TRANSPARÈNCIA, HONESTEDAT I PARTICIPACIÓ" a poder ser que aquestes 4 paraules es vegen representades a la web. Açò pareix la web "de defensa d'un grup de persones i els seus problemes personals"

Anònim ha dit...

Per molt que tracteu de distreure l'atenció, heu enviat un sicari. Nazis.

Anònim ha dit...

Serra i el sicari fora de Simat.

Anònim ha dit...

Problemes personals? Si tenim un regidor que envia recaos amb un mafiós, també és el meu problema.

Anònim ha dit...

Eixe és Serra.

Anònim ha dit...

Arc iris es la mafia en persona

Anònim ha dit...

No podem fer cas a gent com Serra perquè està malalt.
A més ara està sota l´influència de Eladi i de Colom, sembla que ara són més amics que mai i aci no ha passat res.
Tant que xillava i lladrava quan estava en l´oposició, i ara ja no xilla, no... ARA ÉS L´AMO !!!

Anònim ha dit...

Serra eres un impresentable os feres pedre 17.000.000 pts en la cooperativa mes el teu acomiadat i ara mos fotras el poble.
Ara la culpa Eladi i Agustineta

Anònim ha dit...

Per favor, aguanteu a Serra en l´Ajuntament i no ens el torneu a la Cooperativa.Allí ja va fer prou de mal, ara ens el repartim entre tots i vinga el que Déu vullga.

Anònim ha dit...

ENDIVINA ENDIVINALLA El mare meua, mare meua l´he escoltat jo a una persona de Benifairó que va estar interna en un col·legi de monges i que sa mare era de missa i mantellina.
Més pistes?

Anònim ha dit...

Podem convidar al debat sobre construccions il·legals a COLOM.
De segur que ell ens podria contar moltes coses al respecte...si vullguera.
El que passa és que és molt bonic denunciar a la gent i continuar fent xalets il·legals.
Qui són els delinqÜents?
Els tenim tots els dies passejant-se per la Font Gran.
I que em dieu dels còmplices que li fan costat?

Anònim ha dit...

Serra dimissió!!!
Abans tirava a matar conta Colom i Eladi.
Ara són amics.
A això li se diu despulles humanes.

Anònim ha dit...

Serra és un pallasso i Arc Iris té la culpa de que ara siga regidor.

Anònim ha dit...

tomaaaaaaaaaaaaaa

Anònim ha dit...

Sr.Joan Serra és vosté mes perillós que Pascual l'ex-alcalde de Pego,però recorde com va acabar.

Anònim ha dit...

Serra és regidor d'Esquerra Republicana perquè a Arc Iris no el volgueren de cap de llista i es va inventar un altre partit. Si Esquerra Republicana no l'haguera volgut, haguera fundat a Simat el Partit del Cannabis. La qüestió era anar de cap de llista.