divendres, 9 de gener del 2009

EL CASC ANTIC ABANDONAT (XI). EL CARRER DE L'OM




El carrer de l'Om ha sigut sempre el més ample de Simat, i tot i la nova expansió urbana, ho segueix sent. Amb un tractament urbà adequat, el carrer de l'Om ben bé haguera pogut ser una prolongació de la Plaça, el centre més cèntric, un espai per a gaudir i conviure.
Però no. De sempre al carrer de l'Om se l'ha deixat de banda, se l'ha mirat de reüll. Un afegit indigne i lleig al centre comercial i financer de Simat. Com a molt se l'ha tingut com a zona on poder aparcar quan es va a la Plaça, als bancs, a l'Ajuntament, o a les tendes.
Urbanísticament, el carrer de l'Om és d'allò més lleig i dur, malgrat disposar d'espai de sobra per a combinar trànsit de vehicles, aparcament, espai de vianants, jardineris, i mobiliari urbà digne.
Ara que el govern multiideològic de Simat ha decidit acceptar la proposta d'Arc Iris d'intervindre de forma urgent al casc antic, la nostra formació proposa una intervenció urbana contundent al carrer de l'Om per a convertir-lo en un espai còmode i atractiu. Arc Iris proposa eliminar un dels sentits de circulació per a guanyar places d'aparcament i duplicar l'espai de vianants, afgir jardineria i mobiliari urbà, eliminar la filera antiestètica de faroles centrals, i rematar l'espai amb un exemplar de l'arbre que dóna nom al carrer. Amb eixa intervenció el carrer de l'Om s'integraria en el centre i formaria un seguit urbà amb la plaça.
Deixarem així arrere un espai urbà maltractat i abandonat, amb voreres desfetes, amb jardineres destrossades, sense espais de convivència, i sense un mal banc un seure.

25 comentaris:

Anònim ha dit...

Ja estem altra vegada amb al casc antic. Quan a Seba el casc antic estava en perfectes condicions. Au, aneu.

Anònim ha dit...

Ja estic fart de tants carrers d'un únic sentit, segons ont tingues que anar tens que pegar-li la volta al poble però, també és de veres que tots tenim cotxes i s'han d'aparcar. Si eixa és la solució?????
M'agrada l'idea que proposa l'Arc d'acondicionar el carrer de l'Om i lo dels bancs per seures.......A ma mare que puja carregada amb la compra no li aniría mal sentar-se i descansar amb algún banc proposat.............

P.D. Arc, ja sabeu que si ho proposeu vosaltres no es farà.

Anònim ha dit...

Sembla que quan a l'època PSOE+BLOC (20 anys) també estava tot en bones condicions, perquè mai es va fer res.
Bueno si, deixar perdre el Cine Vell, el Cuartel del c/Calvari, la casa de les madrilenys, etc.

Així que aneu, no !!!
Ves-te'n tu.

Anònim ha dit...

Fotre al Serra pareix el Llanero solitaro en la foto de les rebaixes,això de solitari ho dic per l'appreciació que va fer un amic del seu fill que al pobre només li quedaven ex-companys.
Perquè serà.

Anònim ha dit...

Em cague en tots els que trauen a cagar als gossos pels carrers,igual em dóna que siga de l'arc que d'esquerra.Apartant-me per no xafar una merda en he xafat una altra.Ja està be,prou d'impunitat als incivics dels passejagossos.Sancions ja.Igual al casc antic que a la part nova açò es tot una merda.

Anònim ha dit...

Em cague en els que es caguen.

Anònim ha dit...

respecte a lo del fill de Franco ai perdó cal dir Serra, el xic no te res a vore en tot lo inutil,acaparacarrec,protagonista i un gran etc,,,, pero el fill que culpa te, cap a mes ja te prou mal que el te a casa no??

Anònim ha dit...

I jo em tu,passejagossos incivic

Anònim ha dit...

Eixos vint anys de PSOE-BLOC vodràs dir PSOE-Arc iris ,no?
Mira les llistes de IU als anys de Pep el guapo i sabràs perquè.

Anònim ha dit...

O siga, que reconeixes que els temps de Pep el Guapo, eixe que voleu que torne,eren de submissió total. No?

Anònim ha dit...

Quanta paciència.
que jo sàpiga Pep el Guapo no ha estat mai a Arc Iris.
I també crec que Arc Iris va nàixer el 2002 o 2003, precisament per a evitar seguidismes i cabotades.

Anònim ha dit...

Hosti i jo que em pensava que insultar estava prohibit a les webs i resulta que des de la pàgina d´un partit polític es pot mentir i insultar a qui em done la gana i este partit riu les gràcies. vaig a provar: idiota.
a pues si que es publiquen, si.
Supercoordinador et carregaras tu solet EUPV a Simat. ¿Que collons fas amb gent com esta?

Anònim ha dit...

pep el guapo va donar caguera fins que el clavaren en l´ajuntament on desde eixe mateix instant es va acabar la politica, a partir de ai ja tot li venia be. un llist que hi ha i encara el critiqueu.

Anònim ha dit...

Quina gentola circula per Arc,clavant-se amb el fill de Serra.
Temps al temps ,esta gent no pot representat a ningú.

Anònim ha dit...

Al de la paciencia
per això has de saber,si vols,que els que han manat els 20 anys a Simat a sigut el PSOE i IU(PCE),i el Bloc sempre ha estat a l'oposició fins la darrera legislatura que sense entrar al govern,feia pactes puntuals amb el PSOE.Gerardo ho sap ben be ,doncs ell estava a la UPV(BLOC).Aixi que dir que han manat PSOE i Bloc es demagògia pura i dura.

Anònim ha dit...

Joan Serra Cunyat tampoc està mut, que digam.

Anònim ha dit...

Quantes vegades s'ha repetit en els comentaris d'esta web, que no se's d'esquerres per tindre un carnet, sino per allò que es fa i com es fa.
Entonces igual té que li digam Pep el Guapo o Tonico el Lleig. Lo que feien, pegant sempre la cabotada, ni era d'esquerres ni era res.
I té igual que militara en IU en el PC o en un xixo mondongo.

Anònim ha dit...

EL BLOC va estar 4 anys apuntalant a Colom, quan ja era un cadàver politic i feia més mal que una predegada, mirant no més pels seus interessos i firmant l'autoritzacio de l'alta tensió, juntament amb Eugenio (PP) i Ferrando (BLOC).
Mes mal amb més poc temps, impossible.
Acò no és es demagògia. Son fets.

Anònim ha dit...

Gerardo apuntalava a Colom posant-se com cap de comunicació del PSPV.
Això també son fets. com els teus manipulats, pero fets

Anònim ha dit...

Gerardo li ha fet el gran favor a este poble de fer fora de la política local a un personatge com Palomares. Això és ser d'esquerres.

Anònim ha dit...

4 anys no són 20 anys.Crec jo

Anònim ha dit...

JESUS I DE IBERDROLA, DUC DE LA MONTANYETA,AIXÒ ÉS EL BLOC......

Anònim ha dit...

Hosti Gerardo ha fet fora de simat a un del partit que li paga. Això ho sap Escudero?

Anònim ha dit...

Ja hem tingut sort, ja; que si no Colomet mos deixa a tots en calçotets.
Menuda diferència entre l´especulador de Colom i el fantasma d´Eladi.
I dic fantasma perquè no es veu; no es per ofendre.

Anònim ha dit...

a