dijous, 22 de gener del 2009

ALGÚ PENSA EXPLICAR PERQUÈ SE'N VA ANAR LA LLUM?


A hores d'ara el poble de Simat encara no ha rebut una explicació oficial sobre les interrupcions del subministrament d'energia elèctrica que ens van tindre el cap de setmana amb mantes i cirirs. Ni la companyia subministradora ni l'Ajuntament han donat una explicació, i per tant, ens deuen una explicació, i eixa explicació que ens deuen ens la van a pagar, a bones o a males.
Un poble que es pretén civilitzat no pot estar tres dies amb talls intermitents de llum, i menys encara sense una causa que ho justifique.
Seguirem insistint.

24 comentaris:

Anònim ha dit...

Que gran eres Gerard! "Seguiré insistint" = ahí està, la prova de que eixa esquerra (???) que tu defens és en defensa de interessos personals i atac a una/es persones en concret.
ara contestaran o contestaràs el que claveu sempre als comentaris, però bé, ahí téns els resultats!

per cert, si crides a IBERTROLA et diran que va ocòrrer una avaria a la subestació, concretament a un generador que una vegada va ser arreglat, va fallar de nou 2 vegades més, truca i voràs!

ara però, com sempre la culpa l´Ajuntament i Serra més concret. Si el vostre Sebas estaguera, a Bicoca ja t´ho haveren dit

salut!

Anònim ha dit...

Si no podeu saber qui donà l'ordre per llevar el carrer a Al Tall,voleu saber això.
Ni sabreu lo de Al Tall ni els Talls
inocents.

Anònim ha dit...

Jo voldria saber el nº de demà de l'ONCE,si pot ser.

Anònim ha dit...

Que val posar un anunci en la web?

Anònim ha dit...

A l'espavilat del primer comentari que sembla tindre informació de primera mà d'Iberdrola però que no la vol compartir. Cada veí no té perquè telefonar individualment a Iberdrola per conéixer les causes de l'apagada. L'apagada va ser generalitzada, i fins i tot va afectar a l'enllumenat públic. Per tant, si l'ajuntament ha telefonat a Iberdrola i en sap les causes, res li costaria fer-les públiques.

Anònim ha dit...

general? jo a ma casa, no he notat ningun tall de llum, mentida, rectifique, solament un tall. i va ser de un minut o minut i mig. aixi que de general res. jejeje
a vore si es que no pague el corresponent rebut, i estan donant-vos algun toc d'atencio.
pero aixo si, demaneu explicacions a l'ajuntament, de perque se'n va anar la llum, i ja que esteu, demaneu tambe explicacions, de perque jugue totes les setmanes a la primitiva i no m'ha tocat mai.
si el segon punt, el conseguiu, vos costeje tota la campanya proxima.

Anònim ha dit...

Tas tonto.

Anònim ha dit...

JO CREC QUE ACÍ NINGÚ ESTÀ TIRANT LES CULPES A L'AJUNTAMENT. S'ESTÀ DEMANANT QUE ALGÚ EXPLIQUE ALS CIUTADANS PERQUÈ VAN ESTAR SENSE LLUM MOLTES HORES AL LLARG DEL CAP DE SETMANA DE SANT ANTONI. HI HA MASSA SUSCEPTIBILITATS.

Anònim ha dit...

Per al que no va tindre talls de llum
No hi ha babau més molest que l'enginyós.

Anònim ha dit...

Per donar informació al poble, Eladi i Agus també tenen quem demanar permis al Serra,viure per vore.

Anònim ha dit...

Les timides crítiques a membres del PP a nivell de Espanya no vos lleva la cagada monumental que esteu fent donant suport als PPeros de Simat.Arc a perdut el rumb i molts dels que els votarem ja no ho tornarem a fer.

PD:Ja sé que ara em replicaran dient-me que jo no he votat a Arc,allà ells.Jo perd poc en dir mentides.Be,potser ara ja no m`ho diguen,o si.

Anònim ha dit...

Xé, jo simplement vull que algú em diga la causa dels talls de llum.
A ser posible alguna autoritat que haja fet les gestions davant Iberdrola.
Igual algú m'acusa de voler tombar l'ajuntament per preguntar.

Anònim ha dit...

Eladi la moció la feres per SER alcade o per estar d'alcalde,com no t'espaviles pasaras com el alcalde que va estar i mai va ser.
Ara bé si el conformes en ser un gerot Xines,doncs enorabona.

Anònim ha dit...

Huí m´he quedat quatre hores sense telefon i sense internet, a hores d´ara l´ajuntament encara no m´ha donat ninguna explicació. això es intolerable ¿ que serà la pròxima una ponentada sense explicar perque bufa tant el vent? Serra dimissió!!!

Anònim ha dit...

Hui lo que t'has quedat és sense oxígen i t'ha afectat al cervell, caramandril.

Anònim ha dit...

Tu no has votat mai Arc, però si ho hagueres fet, ja ens has dit mil vegades que no ho tonaràs a fer. Ens donem per enterats, no cal que cada vegada que engegues l'ordinador ho digues. Jo vaig votar soe i mai més ho tornaré a fer, i no ho dic cada vegada que entre.

Anònim ha dit...

Per la ponenta no pero per el que a dit si:
Sr Serra en el butlletí del seu partit de juliol que encara conserve en ma casa vostés deien:
De tothom és conegut com s’ha construït l’Escoleta Municipal, menuda, sense un pati en condicions ni un menjador i sense atendre la matrícula dels xiquets i xiquetes de 0 a 1 any.
Enguany s’ha creat un problema gravíssim i amb un malestar generalitzat per part delspares i mares, donat que part dels xiquets i xiquetes de 1-2 i 2-3 anys no havien aconseguit plaça. Alguns pares i mares ja havien matriculat els seus fills i filles en altres poblacions al no haver pogut matricular-los a Simat. Finalment, s’ha fet un “parxe” i una desafectació del pati de l’escola Valldigna, que no soluciona el tema del menjador ni del pati de l’escoleta. Tampoc s’han atés els acords de plenari d’implantar l’energia solar per a l’Escoleta.

Té previst per al curs 09/10 les solucions a:

1-El pati
2-El menjador
3-L'atenció als xiquets de 0 a 1 anys.
4-Matricula per a tots els xiquets sense haver de desplaçar-se.
5-Implantarà energia solar en l'escoleta.
En el seu dia vam creure en les seues queixes i ara esperem solucions,té quasi 9 mesos per davant només li demane que complisca el que demanava.

Anònim ha dit...

Al sabut que va votar soe
Es la 1ª vegada que dic que vaig votar a Arc.Que et penses que sols jo pense que arc l'ha cagada,doncs no.
Ah i cada vegada que entre dic el que em passa pels collons ,tu no vas a prohibir-me el que tinc que dir.Fins ahí podriem arribar.Com es nota que ara t'ajuntes amb intol.lerants com els que estaven a la plaça el 4 d'agost.Si que eres reburro per a votar un partit que després no vols que agafe l'alcaldia.Recorda tu no votes l'alcalde ,tu votes uns representants que després en ple trien un alcalde,i el 4 d'agost per mitjà d'una moció totalment legal van triar a Eladi.T'agrade o no t'agrade a tu ,al PP o als de l'arc.Be,als de l'arc si que els agrada Eladi com a alcalde ,el que no els agrada es Serra,diguem-ho tot.

Anònim ha dit...

Per el tall de la llum no feren bando,però al menys sabem que dema ales 21h 30' eixira en punt 2 la festa de San Antoni.

Anònim ha dit...

També vos pareix mal que ens assabentem que Simat ix a la tele?açò és increible.

Anònim ha dit...

Més que guerrer de Moixent no seras el Babau de Moixent,o no saps leigir,
no en pareix mal que façenbando per la tele el que en pareix mal es que en tres dies no s'en fera cap per el talls de llum.
Ta quedat clar guerrer

Anònim ha dit...

Mare meua, mare meua. Açò és increïble. On he sentit jo això?

Anònim ha dit...

iberdrola es una empresa privada, qualsevol assegurança que tingau en la vostra asseguarança de la casa vos cobreix la reclamació pels talls de llum. teniu un telefon d´atenció al client de iberdrola al que podeu tocar.
tocar els collons amb el tall de llum es una estupidesa. pero res em fa pensar que arribeu un dia a tindre seny.
ara toca, si pero volem saber qui ens va llevar el carrer d´al tall.
hala xiquet que la mare el crida.

Anònim ha dit...

Tot es sap i acabarem sabent el qui es va pasar per....l'acord del plé i dona l'ordre de llevar el carrer a Al Tall..
Seguim volent saber el valent que dona l'ordre