dissabte, 3 de gener del 2009

AGENDA 21: L'ESTÚPIDA ENQUESTA DE SERRA OMET TOTA REFERÈNCIA A LA CONTAMINACIÓ DE L'ALTA TENSIÓ


Arc Iris va denunciar al mes de setembre l'abocador de la imatge, i encara hi és, ara amb més residus.
L'enquesta de diagnosi de l'Agenda 21 distribuïda per la regidoria de Medi Ambient pregunta per la contaminació de l'aire, per la contaminació de l'aigua, i fins i tot per la contaminació lumínica, però no diu res de la contaminació de l'alta tensió.
Arc Iris ha decidit fer públiques les respostes a l'enquesta distribuïda pel regidor sostenible, Joan Serra, i confia en que estes respostes siguen preses en consideració com si fos una enquesta entregada en mà a l'Ajuntament. En primer lloc, el primer tipus de contaminació que detecta Arc Iris, i que no apareix com a opció a l'esquesta, és la contaminació ètico-política. Un únic regidor amb només dos cents vots determina tota l'acció política, acapara la majoria de competències, i fa ús de la major part del pressupost municipal. Això és una distorsió político-ambiental que no apareix com a opció a l'enquesta.
En segon lloc, constatem l'existència de contaminació mediàtica a Simat, i tampoc hi figura com a opció a l'enquesta del regidor sostenible. Un exemple. Esta setmana s'ha difòs una nota de premsa que ha aparegut publicada, entre altres mitjans, al Lermante-El Lermantil Valenciano, i a la Veu de la Valldigna, en la que s'informava de la primera reunió de l'Agenda 21. La nota deia que hi havia 80 persones. MENTIDA. Hi havia 25 persones, comptades. Potser 26. I a més la notícia anava il.lustrada amb una foto que se li va obligar a fer a un policia municipal.
En tercer lloc, ens sorprén que entre els tipus de contaminació pels que es demana a l'enquesta, no hi aparega la contaminació provocada per les radiacions de la línia d'alta tensió, el principal problema de contaminació que té a hores d'ara i per sempre més el nostre poble.
Així doncs, l'enquesta pregunta per la contaminació de l'aire, i després per la contaminació de l'aigua. Afortunadament, la qulitat de l'aire a Simat és acceptable. No es pot dir el mateix de la qualitat de l'aigua després dels espisodis que ha propiciat la Font Gran fent brollar aigües negres. Ara bé, del que no diu res l'enquesta és de la contaminació de l'alta tensió. Arc Iris recomana als simaters que deixen de passejar pel camí de Mig l'Horta, per on discorre la línia d'alta tensió, i curiosament, a l'enquesta que ha distribuït el regidor sostenible no hi apareix aquesta contaminació com a opció. Tot i això, els simaters poden fer constar la seua preocupació per la contaminació de les radiacions elèctriques als espais en blanc on es demana l'opinió genèrica de l'enquestat.
Pel que fa al conjunt de l'enquesta, anem per parts. Primera pregunta: Males olors. Home, no es pot dir que hi ha males olors, a no ser que estem prop d'un contenidor els dies que no hi ha recollida de fem.
Excés de soroll. Doncs tampoc ens podem queixar, tret que es visca a la Font Gran o a l'Avinguda dels Camions.
Conservació del patrimoni. En aquest apartat hi ha trampa. De quin patrimoni parlem? Del patrimoni històric? Si parlem del patrimoni històric no ens podem queixar de l'actuació de les administracions els darrers anys a l'antic monestir i a l'ermita de la Xara. No obstant, si parlem del patrimoni arquitectònic en general, inclòs el privat, estarem d'acord en que se l'ha descuidat.
Qualitat del paisatge urbà. Un zero. El paisatge urbà fa pena. Tenim les voreres desfetes i el récord Guinness de la vorera més menuda del món a la travessia dels carrers Sant Roc i del Pou. Les zones verdes fora de la vora del riu són escasses, el casc antic està greument deteriorat. Hi ha espais urbans abandonats i infrautilitzats. La meitat de les cases estan abandonades, etc.
Qualitat del paisatge agroforestal. No ens podem queixar, llevat de la manca de repoblació a zones afectades per incendis.
Mal ús de l'aigua. Un zero. Mentre el regidor sostenible malbarata els diners municipals en atomitzadors, hi ha bancals que mantenen el dret a regar amb aigua potable, desenes d'usuaris tenen el costum de pontejar els comptadors, i el diposit municipal té badalls per on perd aigua. I a tot això, encara estem esperant a la constitució de l'empresa municipal de l'aigua que va proposar el regidor sostenible.
I ara venen els apartats de contaminació de l'aire i contaminació de l'aigua, però no es pregunta per la contaminació de les radiacions elèctriques de l'alta tensió, el principal problema de contaminació que té ara Simat. Només per eixa omissió, l'enquesta perd tota la seua validesa.
Després hi ha altres apartats, com ara brutícia al carrer (un zero), i abandonament de residus (un altre zero més redó que el d'abans). Arc Iris va denunciar al mes de setembre l'existència de quatre punts d'abocaments il.legals de residus tocant el poble, i no sols no s'ha fet res per eliminar-los, sinó que augmenta la quantitat d'abocaments, com mostra la imatge que il.lustra aquest article, que correspon a un abocament al camí del Corral d'Emilio denunciat a setembre, i que encara hi és amb més residus.
I quan pensàvem que ja no hi podien haver més disbarats, ens trobem amb les preguntes quatre i sis. La primera demana quins factors canviaria l'enquestat per tal de millorar la qualitat de vida a Simat. Doncs probablement tots. Vaja pregunta. I la segona, no s'ho perden, demana si l'enquestat considera suficients els següents equipaments: guarderies (zero), atenció a la dona (zero), assistència sanitària (zero), espais verds (zero i mig), oferta cultural (menys que zero), equipaments esportius (zero), activitats per a joves (zero), habitatge assequible (només a l'hotel Mc Arthur), comerç (zero), activitats per a persones majors (ca u panye). Cal ser polític de mig pèl per a demanar l'opinió de serveis i equipaments que són de pena, o senzillament ni són.
I atenció a la vuitena pregunta: Creu necessària la programació periòdica de reunions per a debatre els problemes mediambientals que afecten a Simat? És d'esperar, si més no, que si la resposta majoritària és no, el govern multiideològic no suprimisca eixes reunions. No li faltaria res per a fer-ho. Ja ens ha endossat els pressupostos sense participació, ens ha aprovat les obres del Plan Zapatero sense participació, ens farà un pegat al mercat sense haver preguntat abans, ha eliminat la meitat dels plens, ens ha posat cavallons sense passar pel ple, ens ha llevat el carrer d'Al Tall sense donar raó, etc.
En fi, senyors polítics, i senyor dels senyors polítics i regidor de gairebé tot: deixen de preguntar estupideses i posen-se a treballar. De la moció de censura ençà, l'alcalde de facto de Simat no ha fet més que posar cavallons, repartir atomitzadors, discriminar a l'oposició, utilitzar a la Policia Municipal de fotògrafs, i mentir sobre el nombre d'assistents a les reunions. Però de forment ni un gra. Els simaters han tingut cura al llarg dels segles del seu medi, i ara el que voldrien, senyor regidor, és un lloc digne de treball, un polígon industrial, una escoleta més ampla, connexió amb transport públic de qualitat amb les ciutats del nostre entorn i les estacions de ferrocarril, un casc antic decent, dinamització turística i cultural, etc, etc, etc.
Es suposa que el regidor sostenible hauria de conéixer les necessitats de Simat quan va decidir presentar-se a les eleccions, i no posar-se a conéixer-les ara mitjançant una enquesta estúpida que pregunta fins i tot per la contaminació lumínica. Doncs això, apaguem les faroles, sí senyor.

58 comentaris:

Anònim ha dit...

Crisi futura a Benifairó ?
alfandech | 03 Gener, 2009 04:40
La Cotorra ha rebut una informació que parla de la imminent eixida
d'EU del govern municipal de Benifairó. Les desavenències dins del
grup parlamentari de Compromís a les Corts Valencianes i la pressió
que rep EU de Benifairó del "staf" de la Safor serien la causa directa
d'aquesta eixida i no problemes entre el Bloc de Benifairó i EU, que
treballen molt a gust de fa anys.
L'anunci no és encara oficial, però la filtració que ens arriba d'un
poble no massa lluny de Benifairó, amb pes dins d'EU de la Safor i on
el seu regidor no ha volgut formar part del govern d'esquerres, diu
que el regidor Toni, d'EU, ja ha rebut l'ordre de trencar palletes amb
Jesús, l'alcalde del Bloc. La cosa no ve de nou perquè ja va ser tema
de comentari fa uns mesos.
Les qüestions que ens acuden al cap són: ¿Dimitirà Toni del govern o
també ho farà de regidor? Deixarà Toni que interessos i disputes
aliens i foranis de Benifairó vagen per damunt dels interessos del
poble que el va elegir? Tornarà un pacte PSOE-EU a Benifairó amb el PP
beneint la unió i celebrant-ho amb xocalate i bollos?
Continuarà.... La Cotorra de la Vall 20:01

Anònim ha dit...

Ja era hora.

Anònim ha dit...

Ja tenim dos pobles emmerdats endavant Víctor a pel tercer.Un coordinador capaç de dividir tota l´esquerra de la safor que es el que ens cal. La unitat pa la dreta que a nosaltres ens sobren collons
redeu quina tropa. ja se que no soc dels meus...

Anònim ha dit...

Això és simplement una especulació. A Benifairó ningú sap res del tema.

Anònim ha dit...

m´hau de dir també quins son els meus problemes o ho puc decidir jo soletes . gràcies

Anònim ha dit...

IU acabarà per no estar present en cap ajuntament per l'incompetencia dels seus dirigents.Quanta raó tenien els d'Esquerra i País!

Anònim ha dit...

Quin amor li té Arc Iris a Seba?
Que s'amaga realment darrere?
Es Bicoca la seu compartida?
Es este bloc l'órgan d'expressió del PP?
Treballen els dirigents d'Arc per l'espanyolisme?
Són els del PP de Simat uns incompetents per no saber per ells mateixos fer oposició i tindre que fer-se-la Arc Iris?
Cobrarà Arc del PP per fer esta oposició o estarà integrat dins del partit?
Seran realment contraris a l'esquerra de Simat o es mouran per qüestions personals com de per si ja va naixer el partit?
Voldran els seus dirigents un bon càrrec en la Generalitat pels seveis pretats a Simat?

Anònim ha dit...

ELL no ha fet l'enquesta se l'han donat feta, no m'estranyaria que fóra de Xixona com la ultima ficada de pota , ja que per no fer ni llevà el nom de l'alcalde del poble que va fer el treball.
Per això dic que l'enquesta ha de ser de Xixona o Sueca i Ell com a bon depredador que és a xuplar roda.
Menys enquestes i mes solucions Super-regidor ,jo sense enquesta se que :

El poble esta brut.(molt supervisar la entrega de cava però la neteja tarda dia i mig)
Hi ha zones de soroll insoportable, i de beure al carrer.
No es respecten els guals, ni els senyals de prohibit aparcar a camions o ralles grogues.
L'aigua de la font gran hi ha epoques que fa mal olor.
Els cavalls gossos i gats ens cagen i pixen al carrer com la cosa més normal del mon.
etc.......................................................

Anònim ha dit...

Jesus I de IBERDROLA ,duc del rexollar,precursor dels xalets ilegals en monte blanco,doncs si s'en và pedrem poc.

Anònim ha dit...

Pa tropa la del Bloc. A Benifairó governarà ara en solitari amb el PP. A Almussafes amb el PP. A Altea s'ha fet amb l'alcaldia amb els vots del PP. A Beninosequé, de la Marina, s'ha fet amb l'alcaldia amb els vots del PP, a Torreblanca dóna suport a l'alcalde del PP, a Gandia està fent oposició amb Torró mentre el diari Lermante li dóna canxa a Peris per a contrarrestar al Bloc, a les Corts s'alia amb dos diputades trànsfugues per tal de desfer a EU,etc, etc, etc. Quin ús està fent el Bloc del poder municipal? Doncs això. Ni cal escarbar massa per saber qui enmerda.

Anònim ha dit...

....I al Real de Gandia es turna a l'alcaldia amb el PP, i a Palma de Gandia li ha llevat l'alcaldia al PSOE amb el suport del PP, i, i, i, i, i...
Bloc fora dels governs municipals. Aprofitats!!!!!!

Anònim ha dit...

Quan alguns estan acostumats a fer el que els dóna la gana sense que ningú els hi diga res, i de cop i volta es troben amb un partit que fa oposició, diuen que eixe partit es dedica a enmerdar. Molt democràtic. Qué bien estábamos en los tiempos de Colom cuando PSOE y Bloc hacíamos campos de golf sin que nadie dijera nada.... ay, aquellos tiempos.

Anònim ha dit...

Al cinqué. Tu digues els teus problemes, però deixa que els demés diguen els seus. Torquemada.

Anònim ha dit...

para su información le digo que no se puede preguntar acerca de la contaminación electromagnètica a la población, puesto que ésta no la siente, como sí siente los olores
saludos
VAERSA

Anònim ha dit...

Al dels pactes... per aiò el bloc a simat no va acceptar ningun pacte amb el pp i arc iris l´anterior legislatura. captes?

Anònim ha dit...

Com que no hi ha males olors a Simat com es nota que no preneu cervesa a casa Buixquet, ja que quan mou el Llevant s'ol certs aromes embriagadors d'una certa cuadra.
Per cert cada vegada hi ha mes cavalls en el poble i no veig que cap porte paquet perquè les seues necessitats no queden escampades en la via publica.

Anònim ha dit...

Sou del que no hi ha 25 o 26 ,vosaltres que compteu amb els dits i quan passeu de 20 vos maregeu.
Si el policia local és aficcionat a la fotografia artística a vosaltres que vos importa.
Ara be si li torcara el policia la bava que li queia a Joan Serra de
l'ample i a gust que estava,això si que crec que no està en el conveni.

Anònim ha dit...

Article enllaçat

EU-Arc Iris Simat manifesta que l'Agenda 21 Simatera omet tota referència a l'Alta Tensió

FUCAT
Fòrum Unitari Contra l'Alta Tensió
http://noaltatensio.bloc.cat/post/4363/245472

Anònim ha dit...

Al de fa quatre comentaris. Home, perquè a l'anterior legislatura la dreta a Simat estava representada pel PSOE colomista. Captes, o t'ho faig escriure cent vegades?

Anònim ha dit...

xe . que bons sou, no canvieu...aixo si...sense fer mal a ningu. (en referixc als comentaris)...perque als del arc..eixos si que aurien de canviar un poc.

Anònim ha dit...

Si Victor a emmerdat dues pobles, com hen d'anomenasçr tots els pactes del BLOC amb el PP arreu de tot el País Valencià?
Li diguen fem o guano.
Si EU se'n ix del govern de Benifairó, és emmerdar.
Però quan Ferrando pacta amb el PP, això que és?
Fem o guano

Anònim ha dit...

Però que aneu diguent si ací al poble sou l'estafa de l'esquerra amb un pacte en secret en Seba per a no destronar-lo.Arc Iris es un apendix del PP de Simat.

Anònim ha dit...

Simateros, fumeu més que vos veig molt tensos.

Ale, bona nit

Anònim ha dit...

Es Fucat o Fumat en eixa direcció no hi ha rés

Anònim ha dit...

Ey Arc Iris no te res a veure amb el PP, pero hi ha gent que va fer la moció de censura a desora i per manar pero s'han quedat amb dos pams de nas perque aquí l'unic que mana es joan serra que va per l'ajuntament com si fos s'ha casa i els altres nomes esteu x a la foto.
apa que vaja be les proximes elecions espere que pose a tots en el seu lloc, tambe espere que el PP no tinga majoria perque aquests quan arriben els de valencia es baixen els ...

Anònim ha dit...

eixe que no para de dir que eu te un pacte han el pp,que treballen per a ells!! i tu per a qui tealles?la malicia es fara am tu, fumat un cigarro com diu el misatge de abans i tranquilitzat, o millor dit un porro que el far-ha mes falta, no t´amargues

Anònim ha dit...

Si Atc Iris és una estafa, a les hores, com li diguen als pactes del BLOC i PP en multitud de pobles del País Valencià, començant per Benifairó.
Com li diguen a les alabances de Morera a Zaplana.
Con li diguem al pacte amb les trnàsfugues de Iniciativa.
Com li diguen...
Com li diguem ....
Seguim o que?

Anònim ha dit...

Aclarar abans de comentar que no sóc el Joan Serra a qui li teniu tan d'amor i li dediqueu tantes entrades, sinó el fill.
Que fácil es criticar, atacar i difamar, i que difícil ha de ser per a vosaltres intentar fer coses de trellat, a part de juntar-vos amb els feixistes de simat.
Que passa que no teniu ninguna propósta valida i l'unic que sabeu fer es atacar a la gent d'esquerra? Jo no sóc partidari de cap partit polític, però el que veig es molta covardia, i estic indignat.
Personalment m'ofén la "graciosa" imatge de "Serra no ens fará callar". No s'equivoqueu, ell no fa callar a ningú, sou vosaltres els que el voleu fer callar amb calúmnies, mentides i difamacions.
Com a ciutadá, m'ofén que s'utilitzen aquestes técniques polítiques dignes d'un senador de l'antiga Roma.

Per cert valents, doneu la cara i signeu els vostres comunicats, que tant d'anonimat fa pudor.

PD: I ara anem tots de la maneta a lleparli el cul a Sebastià val? Vinga companys feliç any nou eh?

Anònim ha dit...

De malicia res ,la tens tu per estar fora del govern d'esquerres i no participar en enviar als feixistes a pastar fang.Hui peu hui Arc es un apendix del PP

ARC IRIS SIMAT ha dit...

Joan Serra Cunyat:
1- Amenaçar i coaccionar és de feixistes. O això no t'ho ha contat? Per tant, mira a vore qui es junta amb feixistes.
2- Amenaçar i coaccionar no ix gratis, almenys quan s'amenaça Arc Iris.
3- Si tu estàs indignat, Arc Iris ho està més.
4- Si personalment t'ofén la "graciosa" imagte de "Serra no ens farà callar", podràs imaginar que a nosaltres ens va ofendre més que tractara de fer-nos callar.
5- Els nostres comunicats no són anònims. Porten tots la signatura d'Arc Iris. És de més covards amenaçar i coaccionar des d'una posició dominant.
6- Arc Iris vol fer callar Joan Serra? Justament Arc Iris, que és qui malauradament va convertir Joan Serra en personatge públic i li va brindar l'oportunitat de ser regidor per primera vegada en la seua vida, cosa que Joan Serra va aprofitar per a actuar en nom d'un altre partit? Doncs bé.

Passes tu un feliç any nou.

Anònim ha dit...

Sr Joan Serra Cunyat quan pinteu amb els vostres esprais parets que no són les vostres perquè no poseu el vostre nom i vos amagueu darrere de JERC, cal ser hipòcrita.

Anònim ha dit...

que li conten al fil que va passar en els dines que cobrava com a regidor de arc iris

Anònim ha dit...

Sr.Serra voste sempre serà un convertit.

Un traidor es un hombre que dejó su partido para inscribirse en otro. Un convertido es un traidor que abandonó su partido para inscribirse en el nuestro" (George Clemenceau)

Anònim ha dit...

Sr.Joan Serra Cunyat perquè vol que firmem els comentaris per a poder amenaçar-nos també a nosaltres.

Anònim ha dit...

Qui es el senyor arc iris? un ent?
signar arc iris es anònim. nom i cognoms please, quan tu signes jo també ho fare.
la vostra forma de fer politica tramposa i mentidera dona asco.

ARC IRIS SIMAT ha dit...

Arc Iris és tan ens (que no ent) com ho puga ser Esquerra (Republicana).
Sort i fortuna.

Anònim ha dit...

Mira que els polítics sou sectaris, et fa fàstic esta pagina perquè mira que mai en este poble hi havia hagut mes llibertat d'expressió que ara, que no t'agrada eixa llibertat és el teu problema però no el dels altres.
Reflexiona sobre les frases següents :

"La palabra más soez y la carta más grosera son más educadas que el silencio. "

"No estoy de acuerdo con lo que dices, pero defenderé con mi vida tu derecho a expresarlo." (Voltaire.)

Anònim ha dit...

No se si Serra escriure en este bloc pero el que si se que jo que no soc Serra he defensat a Esquerra i m'heu acusat de ser Serra.Que es cregueu arquers ,si Esquerra a Simat te mes vots que vosaltres ,tot i anar Serra de cap.El que vos passa es que la malicia personal amb Serra vos ha conduit a un carrer sense eixida i ataqueu a Esquerra tot i que es un partit amb prou afinitats amb vosaltres.No esteu per estar en política ,arreplegueu trastos i aneu-vos-en a casa.

Anònim ha dit...

Qui se n'ha d'anar a casa és Serra per extorsionador, per coaccionador, per acaparador, per envejós, per incompetent, per manipulador, i per haver tret 40 vots a les passades eleccions generals. Que arreplegue trastos. Ara, que a les pròximes ja l'apanyaran.

Anònim ha dit...

A un carrer sense cap no sense plaqueta jajajajajaja

Anònim ha dit...

feixistes,feixistes,feixistes,sebastià,peperos, ja no en sabeu altra. els unics feixistes, malsiosos, coaccionador sou els de ERPV. encara no ha obert la boca sebastià i encara no eu parat vosaltres ala aneu aneu, que vos compre qui no vos conega

Anònim ha dit...

vos de los supertacanyones eix per rectificar al de dalt també:
eu no, cal dir ho.
ala no, cal dir hala.
ala hadeu.

Anònim ha dit...

Per al·lusions, jo no he amenaçat a ningú, si voleu malinterpretar les meues paraules al vostre benefici molt be, pero disme on está la meva amenaça, perque jo no la veig.

I lo de les pintades, es de risa, en la vida he fet jo ninguna pintada que tinga res a veure amb les jerc. I l'unica pintada que he fet a simat és un dibuix, sense lletra.

No manipuleu dien que jo he amenaçat a ningú.

Anònim ha dit...

Estimat Joan:
Has caigut al parany sigues mes inteligent l´altra vegada.
Esta pagina l´escriuen tres, com els reis mags o els tres porquets i quatre fan de palmers, no hi ha mes, ni trellat ni gent.
Com que es l´unica en la que ens podem divertir ací estem per passar el rato.
Igual que hi ha tele basura, hi ha politics basura i ací estan els de ´arco per fer riure com el corason corason o el club de la comedia, no busques mes trellat perque no hi ha.
Com va dir el senyor ancalde quan li van posar un xoriç a la porta: "en simat no todo es trigo limpio".
Esta gent, els tres, no tenen mes distracció que la web deixa que es diverteixquen i no s´ho preneu com algo personal, d´ací a tres anys li tocara al supercoordinador igual que li ha tocat a ton pare perque esta gent no coneix amics de xicotets ,ni excompanys com ton pare.

Anònim ha dit...

Algu l'interessa l'Agenda 21?
Ho dic perque l'article de la web, tracta de l'Agenda 21, i ací, ningú (ni el superregidor), parla d'això.

Anònim ha dit...

Al de "Esitmat Joan":
Sembla que eres tu el que no te cap altra distracció, perque si no no estaries entrant a esta web a dir el que dius.
Si jo pensara que açò es tele basura, no entraria a llegir res, i menys a posar comentaris.
au.

Anònim ha dit...

Esta pàgina la portaran tres. Res a dir, és un mitjà d'un partit polític. Però allò realment greu és que la gestió municipal la porten dos, George y Mildred. No hi ha més, ni trellat, ni gent, però tampoc idees, ni vergonya, ni mesura, ni encerts, ni modèstia...

PD: A son pare no és que no el coneguen. És que el coneixen masssssssaaaaaaaaaaa. Tots el coneguem, i ara més.
Com va dir aquell, no tota la Serra és orégano.

Anònim ha dit...

juuuuuuuuuuuaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, juuuuuuuuuuuuuuuuaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Anònim ha dit...

El que diu que aquesta pàgina la fan tres, no ha caigut que l'ajuntament el manejen entre 1 regidor i 1 assesor.
Cadascú sols veu lo que li dona la gana.

Anònim ha dit...

Al de estimat Joan tens tota la raó al Sr Serra sols li queden ex-companys.
Als fets en refereisc.

Anònim ha dit...

Redeu quins manipuladors,arquers on heu arribat.Pareix mentida que un home amb trellat com Marc siga el president d'este minipartidet que tan be va començar ,però que tanta merda i tan de mal vol fer a este poble.Au cacau,a pastar fang.

Anònim ha dit...

On està la manipulació? He vist l'enquesta i no diu res de l'alta tensió. Et sembla mal que es denuncie l'omissió a l'enquesta? Au llimonà.

Anònim ha dit...

Al mal (o el bé) al poble l'hauran fet, sobre tot, els que han estat manant els ultims 5, 10, 15, 20 anys.
I sembla que la saga, continua.

Anònim ha dit...

Pregunteu als trigos i victor mansanet i boigues qui va fer repartir el pamflet d'AURALI. Paraules de victor mansanet , aun periodista del LEVANTE, no vaig poder impedir que es repartira..... aixó és ser d'esquerres i democretic, difamar i dir mentides que es el que fà aquets regidor , eres un mentider, menut patí tens si urbanisen el llavador de la font menor... tio no som tontos, tú vols anar contat historíes de las mil i una nit, un beset.

Anònim ha dit...

Si home, ara perque un regidor tinga terra prop del llavador de la font menor, es deixarà la zona per urbanitzar.
Això si que es de l'escola PSOE+BLOC de fer pebre i tomaca.
Això si que era ser d'esquerres.

Anònim ha dit...

Els insults no son tolerables.

Pero, ací han estat durant 20 anys fent i desfent el mateixos.
Fins i tot algú s'ha fet ric en eixos anys.
El poble està totalment estancat i sense feina.
Als inmmigrant mig esclavitzats
Un poligon que que no s'ha pogut fer en 20 anys.
L'alta tensió travessant el terme

I ara va i resulta que tot el problema és un regidor que fa 1 any que està a l'ajuntament.

Que vista més curta i que poc espitit crític.

Gràcies als que han estat sempre manant a simat, que han sigut tant d'esquerres, han sigut tant democratics, que no han difamat mai
i que no han dit mentides, és que estem com estem.

Anònim ha dit...

no se si recordar que el bloc no ha governat mai, potser un poc en l´epoca de gerardo.
que per cert que raro que gerardo d´assessor del PSPV, ben pagat això si no a 1000€, i l´unica alternativa que donaven el arquers era donar l´alcaldia al partit que paga a l´assessor.
medalleta al pit gerardo? i aument de sou fins els 3000€ al mes.
els que no volien que seguiren governant els de sempre, entren al govern sols si l´alcaldia se la queda el pspv. això es coherència.

Anònim ha dit...

Pues no, la coherència és el desgavell que tenim ara. Tenim un alcalde que no mana, una alcaldessa que no sabem si manarà, i u que no és alcalde però vol manar més que ningú. Total, que no sabem qui mana, i el món roda,i Simat caiguent a trossos. Redéu Eladi i Agustina, sí que vos ha eixit cara l'alcaldia.