diumenge, 11 de gener del 2009

EL BLOC PROPOSA A LA MILITÀNCIA ACCEPTAR LA BLAVERA I L'HIMNE "REQUIONAL" COM A SENYALS D'IDENTITAT


Els peixos grossos del Bloc, per dir-ho així, a un acte de la campanya autonòmica de 2007.
-

La direcció nacional del Bloc Nacionalista Valencià (BNV) proposarà a la militància en el congrés de refundació que aquesta formació celebrarà a finals de febrer, l'acceptació de la senyera coronada de la ciutat de València (la blavera, vaja) com a bandera del País Valencià, i també l'acceptació de l'Himne "requional", això sí, amb la lletra digna, encara que no sabem el concepte que té el Bloc de la paraula dignitat. També es renuncia a la noció de Països Catalans, i les relacions amb el Principat ja no seran culturals, sinó "geoestratègiques". És a dir, parlarem de trens i autovies, res de llengua i cultura.
Són els punts més destacats de la ponència programàgica que la direcció del Bloc posarà damunt la taula al congrés de febrer, i ho fan, segons expliquen hui al diari El Mundo, per tal de fer confluir a tot el valencianisme polític. És a dir, que amb aquesta jugada mestra d'estratègia política, en un mateix partit que encara no sabem com es dirà, ens trobarem a Josep Guia i al fill de Lizondo, als fusterians i als de Casp, a Maria Josepa Chesa i a Dolores García Broch, als maulets i al GAV, als de l'Institut d'Estudis Catalans i als de la Real HACAdèmia Valenciana de Cultura. Tots en un sac a una veu gràcies als estrategues d'Oliva que dirigeixen el Bloc. Si ens descuidem, la jugada pot persuadir fins i tot al PP fins al punt de que Rita i Camps se'n poden passar al Bloc. No es descarta. I a l'àmbit local, l'Aureli i Victorieta la de Ramis poden compartir ideari.
El terratrèmol ideològic és d'intensitat. Per tant, Arc Iris convocarà una assemblea extraordinària amb caràcter urgent per tal d'analitzar el document programàtic del Bloc, amb la intenció de que els nostres simpatitzants es pronuncien sobre si acceptem la proposta aglutinadora, o seguim per lliure.
També analitzarem les repercusions d'aquesta proposta a l'àmbit local, perquè és clar que els penons que havia comprat Juli Ibàñez per a engalanar les faroles de la plaça per festes i nous d'octubre, ja no es podran utlitzar i potser haurem de fer draps de cuina que es repartirien entre els veïns embolicats en caixes amb l'anagrama de la Regidoria d'Igualtat.
També tindrà dificultats Serra a l'hora de penjar la senyera del balcó municipal si els seus socis del Bloc aproven que la bandera dels valencians és la blavera.
La situació és greu i requereix un estudi detallat.

14 comentaris:

Anònim ha dit...

A vore si ho entenc. Joan Serra li dóna les primícies a Las Provincias. I el Bloc li les dóna a El Mundo. Alguna cosa està fallant i no sé bé què és.

Anònim ha dit...

"Juli Ibáñez del BES-BLOC presentarà una esmena a la totalitat d´aquesta ponència que no es definitiva i que mostra el rebuig de la majoria de la militància de La Safor", és bò el debat intern, però eixa proposta no arribarà ni al congrés. en quan a Simat, si mirem a tots els membres del Bloc, no cal dir res més al respecte. salut i bon any!

Anònim ha dit...

A tavernes hi ha un serracoleg per curar-vos la serritis que teniu.

Anònim ha dit...

En aquest poble hi ha molta gent que sap aprofitar-se de les situacions límit per tal de manar i fer el que li dona la gana.
Ahí tenim al Pentaregidor que amb un grapat de vots ha comprat al PSOE i al BLOC per a fer-se l´amo del poble. I Eladi i Agus desapareguts.
També tenim al nostre veí Joan Maria Mansanet,
al qui ja no li queden més culs per llepar per tal de fer-se amb una miserable poltrona.
I no parlem de Colom, que en 10 vides no podrà gastar-se el que ha ¿guanyat? en 10 anys.
I eixa és la gent que ens governa.
I no hi ha més.

Anònim ha dit...

El que està clar és que una vegada arribat al poder, el Pentaregidor Serra s´ha oblidat de la seva lluita i de la seva oposició al PSOE (en temps de Colom).
ja no se´n recorda de les cacicades de Colom perquè ara el cacique és ELL, tampoc se´n recorda d ´Iberdrola i l´Alta Tensió, ni de la lluita contra els PAI´S i Camps de Golf, ni del Reglament de Participació Ciutadana, ni del trasvassament Xuquer Vinalopo, ni de quan demanava uns pressupostos participatius,ni del Polígon, ni de la Casa de la Joventud, ni de l´Escoleta, ni del Centre de Salut, ni de sancionar als 70 veïns que tenien el comptador de l´aigua trucat... etc
Ara són més importants els cavallons,les fotos i patxuxades al Monestir,el cava de cap d´any, els viatges a Santes Creus i els estalviadors d´aigua.
¡¡¡Pobrecito mi patrón, piensa que el pobre soy yo.!!!

Anònim ha dit...

Aureliet i Victorieta junts en el Bloc ? eixa si que és bona ...

... home fent-se una cerveseta no et diria que no, però compartint catifa política ?

Anònim ha dit...

JA TORNEM A COMPTAR UNA VISITA CADA VEGADA QUE ENTREM ALS COMENTARIS, I ALTRA CADA VEGADA QUE IXIM DELS COMENTARIS, AIXI SI QUE CONTEM DEPRESSA.

ALE A FER PUNYETES.(QUI VULLGA ANAR, CLAR ESTA)

Anònim ha dit...

Juli, passa-te'n a Arc Iris.

Anònim ha dit...

Diu el del segon comentari que si mirem als membres del Bloc de Simat, no cal dir res més. Estic d'acord. Només cal mirar qui fa i desfà al Bloc de Simat.

Anònim ha dit...

Joamma intentà ser alcalde amb els vots del PP i el pararen Ribera i Rafel el Coto.
Però esta vist que al final l'aigua al fons.

Anònim ha dit...

Crec que els del ploc han perdut el lloc, espere que a les proximes elecions autonomiques no guanye el PP però a aquest pas el problema sera si els partits d'esquerres tenen representació, no ho entenc a les proximes el meu vot esta en l'aire espere que algu li pose seny sinò el dia de les eleccions en quedare a casa apa que vagi be

Anònim ha dit...

Lo greu no és que la porposta arriobe o no añ cpngrés.
Lo greu de veritat és que dins del partit hi haja gent que puga plantejar eixes coses.
Si ara no ho trauen, ho intentaran més avant.
I amb els temps que corren, no tardaran en conseguir-ho.

Anònim ha dit...

La senyera la va penjar Juli a l´ajuntament no Serra. a cadascu el seu.

Anònim ha dit...

Em pareix molt bé que la penjara,Serra i el seu ASSESSOR tenen mes faena de la que poden abastir,
els del Bloc i PSOE com ne teniu menys podeu tirar una maneta.