dissabte, 17 de gener del 2009

NOU TALL DE LLUM A SIMAT

Cap a les 10:35 hores de hui 17 de gener, dia de Sant Antoni, s'ha tornat a produir una interrupció en el servei d'energia elèctrica a la pràctica totalitat de Simat. És el segon dia consecutiu de talls de llum. Ahir el servei es va interrompre a les 20:05 i no es va reposar fins a les 21:35, i tot Simat gelat de fred a les cases.
Ara hui se'n torna a anar la llum sense que ningú haja donat encara explicacions del tall d'ahir.
Tan acostumat com és el govern multiserreta de Simat a divulgar de tot per la megafonia, podien almenys demanar explicacions a la companyia subministradora i transmetre-les als respectables veïns de Simat. I de pas, fer una previsió de la reparació de l'averia, si és que és una averia i no ha estat la Regidoria de Sostenibilitat jugant amb la intensitat de la llum.
Al final, a Simat com a l'Havana, ens haurem d'acostumar als talls de llum.

32 comentaris:

Anònim ha dit...

Que vinga, que vinga, que vinga la llum, i al SEGON ALCALDE que li'n donen pel cul.
Pla,plas, plas, plas.

Anònim ha dit...

Espere que ja tingueu demanat el ple extraordinari per demanar les explicacions pertinents.
On anirem a parar amb aquest ajuntament, ara ens lleva la llum, que serà el seguent? el dret al vot? i mentres tant les cases caiguent.

Anònim ha dit...

Mister "Nota" de premsa li haurà donat la nota pertinent al seu periòdic favorit lss provínciss i demà els veïns sabrem alguna cosa

Anònim ha dit...

La Falla està plantada i la llum no vindrà i al segon alcalde s'en vaja a fer la mà.

Anònim ha dit...

Maleducats,incivics y antidemocràtics
això és en el que s'heu convertit.

Votant d'arc iris.Més no

Anònim ha dit...

Arquers,
eixiu molt bonicos a la foto tots!!! juajajajajajajajajPER CERT, QUE AURELI I VICTÒRIA HEU FET LA SUPOSICIÓ QUE ANIRAN JUNTS DE LA MA, PERÒ JO A AQUESTA FOTO SI QUE VEIG AL TRIGO I GENT D´ARC IRIS DE LA MÀ DE LA EXTREMA DRETA!!! JUAJUAUAJAJAJAJAJAJAJAJAJAJAJAFOTO DE "LOS INTOCABLES" LINK A:http://2.bp.blogspot.com/_Y_qMCqg8RO4/SLlajFuWe8I/AAAAAAAAAEk/nQm7PEspIvc/s1600-h/4-dagost.jp

Anònim ha dit...

Una de les fites més interessants en què ha reeixit, al meu parer, ha estat de rehabilitar aquell valencianisme emergent dels anys de la II República, el qual ja començava a emprar el terme País Valencià i va adoptar de forma natural la bandera amb el blau. Resulta colpidora als nostres ulls aquella fotografia que mostra a uns comunistes amb el puny en alt i de fons la senyera blava amb un falç i un martell.

Tant de criticar al Bloc i resulta que vosaltres heu segut blaveros de tota la vida.

Anònim ha dit...

fins i tot estava Jimmy Kanko,quina canya vore a esta gent bramant com si foren jonecs.A l'altra aniré per deleitat-me amb el circ dels miserables.Heu manat 40 anys,manareu a la Generalitat,desfareu el País Valencià .Potser et maten o potser
s'en riguen, potser et delaten;
tot això són banalitats.
Allò que val és la consciència
de no ser res sino s'és poble.
I tu, greument, has escollit.
Després del teu silenci estricte,
camines decididament.

Anònim ha dit...

Xe ,que no puc evitar mirar la foto una vegada i altra.Que em partisc de riure,de gust,fins i tot em correc de vore la banda del 4 d'agost a la plaça.

Anònim ha dit...

Jo estàva esmorzant a ca Perrín i han tingut que encendre ciris................La veritat es que m'ha paregut més romantic, i damunt es Sant Antòni.........Vixca el porquet......jajajajajajaja!!!! Ó vixca Iberdrola?????.......

Anònim ha dit...

A mi em diu que el link "no produjo ningún documento" ho haràs posat bé??? Jo també estàva a la Plaça i no tinc eixa foto, mira a vore si pots posar-ho bé.
Gràcies.

Anònim ha dit...

ELS QUE DIGUEU QUE SOU D´ESQUERRES DIA A DIA ESTEU PITXOR.

Anònim ha dit...

MARCELINO ELS REGIDORS QUE MANEN ARA EL FARAN BO A TU

Anònim ha dit...

un ajuntament competent havera enviat a l´agotzil amb una trompeteta a fer els bandos, Serra dimissió ja!
Es possible que estem davant d´un cas d´alienació mental? jo estic segur... El Dr. Cortell vos farà un tres per un aprofiteu que estem en rebaixes.

Anònim ha dit...

Dis-li-ho a Serra, que els tres per un li fan goig.

Anònim ha dit...

No el 3x1 no els 5x1.
En rebaixes Eladi

Anònim ha dit...

Sap Sr Eladi que voste és el primer alcalde florero de la història de Simat.

Anònim ha dit...

Ni tan sols aixó
els floreros al menys decoren i ell no mes fa mal a la vista.

Anònim ha dit...

Arc iris, teniu les millors idees polítiques de Simat i damunt sou bones persones. Hi haurà que buscar alguna explicació a que tingau un coeficient vots/hores invertides tan baix (0.000...). Jo crec que falla la comunicació (això amb unes nocions bàsiques de periodisme o podem arreglar un poc), si enfocarem bé l'estratègia de partit alomillor els vostres fills ja podrien conseguir 2 regidors. Ànim!! que hi ha molta feina per davant.

Anònim ha dit...

Iep, per si no s'heu enterat. Algú ha comés prevaricació autoritzant a una cooperativa les obres d'ampliació sense haver aprovat el PAI del polígon. Jo sóc empresari i també he comprat terres, i em sent agraviat. Uns sí i altres no. Ale, investigueu.

Anònim ha dit...

Doncs com dia aquell "dejar que los niños se acerquen a mi".

Anònim ha dit...

Jo també estic perjudicat pel mateix tema, però es veu que això és algo que estava pendent d'aprovar-se en la Generalitat de feia temps i finalment ho han aprovat. Ara, per part de l'Ajuntament (i Serra en concret) pareix mentira que sols deixen a la cooperativa i a tots els demés no. La llei ho ampara considerant-ho "noseque de interés comunitari" al ser una cooperativa, pero jo crec que també seria d'interés comunitari no bloquejar a la resta d'empreses i els respectius llocs de treball que comporten. Però pot ser que per voler ser la única afavorida (cooperativa) acabe sent la única perjudicada (inversió brutal quan la demanda d'exportació de taronges cau en picat i hi haurá crisi per a rato).

Anònim ha dit...

Demencial el comportament de Arc Iris amb el muntatge de Serra.Definitivament sou un xiquets

Anònim ha dit...

És el mateix que quan Arc Iris va denunciar amenaces del regidor Joan Serra. De seguida, la presidenta local d'ERPV va llegir un comunicat de condemna pels atacas al seu espós, però no van dir ni pruna de les amenaces que denunciava Arc Iris. És sempre el mateix, la mateixa actitud, sempre són ells les víctimes. Estan malalts.

Anònim ha dit...

Imaginant-mos que Serra siga el mateix dimoni, Arc Iris (en teoria un partit normal) té més cabet i no posa en la mateixa pàgina web a Hitler amb el cap de Serra. Però com Arc Iris, en canvi, és un partit compost de gent aburrida i amb ganes de bombardejar un objectiu comú (abans Colom i ara Serra per "traidor" de la secta oh mi dios Trigo).

Anònim ha dit...

Què diu este?. Per favor, aprén a escriure perquè sinó és impossible entendre't.

Anònim ha dit...

jo l´entes perfectament, sou una secta que necesssita un dimoni per existir, abans colom ara serra.
això es diu esquizofrenia paranoide.
demaneu que arreglen al casc antic i al mateix temps ja aneu fent camí per reclamar si de cas vos tomben una casa. demaneu no mes construccions ilegals pero demaneu que no vos denuncien una de ilegal que teniu. heu fet un partit per arreglar-vos les cosetes de la familia cabanilles.
Esteu malalts, feu-se-ho vore.

Anònim ha dit...

jo si lentes, apren a llejir.

Anònim ha dit...

No només hi ha que amenaçar amb tirar les cases d'Arc Iris per ser d'Arc Iris, eh nazis?

Anònim ha dit...

És a dir. Queda reconegut que tenim un monstre.

Anònim ha dit...

no sabeu llegir? "si de cas".
feu politica tramposa, si vos obrin expedient sancionador es per mcartur si no l´obrin es perque ho heu denunciat a la web, sempre tindreu raó.

Anònim ha dit...

POLÍTICA TRAMPOSA???? A, CONQUE TENIM AL PRINCIPAL TRUHÁN DE LA POLÍTICA ACAPARANT TOTES LES COMPETÈNCIES MUNICIPALS, I ARA ELS QUE FAN POLÍTICA TRAMPOSA SÓN ELS ALTRES. BÉ.