dilluns, 5 de gener del 2009

EL DIPÒSIT MUNICIPAL D'AIGUA POTABLE TÉ PÈRDUES







El dipòsit municipal de l'aigua potable de Simat té badalls per un perd cabdal, uns desperfectes que s'arrosseguen des de l'etapa de gestió privada i que romanen sense reparar. L'empresa privada a la que se li va concedir la gestió de l'aigua potable va deixar el pou i el dipòsit municipal en un estat lamentable que fregava la insalubritat, i d'aleshores ençà no s'ha fet res. Només es va pintar l'exterior del dipòsit, encara que les pèrdues d'aigua no han tardat en tornar a deixar la seua emprenta sobre la pintura.
Arc Iris afirma que els milers d'euros que s'ha gastat el regidor Joan Serra en pura propaganda política repartint atomitzadors, s'havien d'haver invertit en la reparació del dipòsit municipal de l'aigua per tal d'evitar les pèrdues de cabdal.
El dipòsit municipal està dividit en dos compartiments que poden funcionar de forma individual, de manera que es pot reparar sense haver d'interrompre el subministrament. No és massa complicat, encara que sembla que per al regidor de l'àrea és preferent la propaganda político-sostenible que les necessitats urgents.

23 comentaris:

Anònim ha dit...

Sr Serra no es que me pareisca mal el seu montaje de las valvules reductores,pero como sempre utilitza els mitjans públics per a rendes privades,i m'explique..
Si el seu objectiu haguera sigut l'estalvi econòmic en benefici dels habitans de Simat la atuaciò no haguera sigut la de rendiments efectistes que no efectius per a la seua major glòria.
Té massa pressa per a rendibilitzar èxits i alabances i com normalment es diu comença la casa per la teulada.
Si vosté haguera :
1-Reparat el deposit,evitant les fugues i els riscs per a la salut dels veïns.
2-Haguera comprovat l'estat general de la xarxa de canonades del poble per a comprovar els nivells de perdudes (que sempre n'hi ha), i reparar si les haguera.
3-Com vosté sap tot aquell que un bé no li costa res tendix a consumir en excés,per tant faria bé a solucionar els informes de les cases sense comptador o amb ponts.
4-Evitar el reg d'horts interiors a través de l'aigua potable i si es fa que es pague,així als altres ens ixirà més barata.
Si haguera fet tot açò em pareixeria bé que per a rematar la faena això de les vàlvules,però només per a rematar la faena.
Per això li dic Sr. Serra que vosté igual que els mals toreros té molta pressa a rematar la faena ,esta en el seu dret però després no demane les orelles i comformes amb els xiulets.

Anònim ha dit...

Srs Reis Mags vos escric per a veure si teniu alguna regidoria per a mi en este dia tan assenyalat, em dóna igual la que em porteu sempre que no la tinga repe.
Gràcies magestats (per imperatiu legal).

Joan Serra

Anònim ha dit...

Es indignant que els administradors d'este bloc deixen passar per alt la suplantació d'identitat.

Anònim ha dit...

Sr Serra per si a cas els Reis Mags no li han portat una nova regidoria jo li dedique esta xicoteta estrofa perquè els veïns se l'aprenguen i li la puguen cantar per a Sant Antoni del porquet.


Visca Nostramo! visca el patró!
que de l'Ajuntament porta el timó
vostre altruïsme no serà en va
Déu algun día us ho pagarà
Insigne llumenera del marqueting
seguint vostre genial pla d'expansió
La vostra habilitat ens meravella
la vostra audàcia ens té bocabadats
Encara que els roïns i els envejosos
diran que sou un xupla sang i un incompetent que Déu perdoni a tots aquests canalles
que de malagraïts l'infern n'és plè.

Anònim ha dit...

Per a l'indignad@ de la suplatació d'identidat li respondré amb la frase de:

Peligrosos son los hombres de los que uno no se puede reir." (Giovanni Guareschi,)

Anònim ha dit...

Tant d'acusar a Arc Iris de mentir, difamar i manipular, i sembla que els badalls del dipòsit d'aigua potable no són precisament manipulacions fetes amb programes de tractamant d'imatges. O sí? Caldrà anar al dipòsit a comprovar-ho?

Anònim ha dit...

m´han dit que a la font menor hi han papers per terra.
feu una noticia a vore si ho arrepleguen

Anònim ha dit...

Redeu ,tot s'ha produit ara.Abans amb seba tot era perfecte!

Anònim ha dit...

Serra rei a la porta de l'ajuntament hi ha una formiga.Dimiteix.Quan a Ceba no hi havien formigues.

Anònim ha dit...

Al de fa dos. Sort que estaves tu per a denunciar-ho.

Anònim ha dit...

Quan a Ceba el que no hi havia eren rates de claveguera. Captes?

Anònim ha dit...

No rei no el diposit està malbe, pareix que seba no ho va arreglar tot i queda algo de feina per fer.
perque de segur que si en temps de l´emperador sebastià haveren eixit ho havera arreglat en un llamp, que per cert no deuria de tenir regidors perque no sabem en tretze mesos de res que feren, fora bé o dolent. au cacau
No es claveu amb l´alcalde tindra alguna cosa que vore els 2000€ al mes que cobra l´assessor d´Escudero. that´s the question friend.

Anònim ha dit...

Be, si foreu una oposició com toca, en compte de criticar com cotorres haurieu exposat el tema de les fugues a un plenari. Pero com ja he dit és mes facil criticar que treballar no?

PD: Vinga a vore si manipuleu aquest comentari també i vos doneu tots per amenaçats, que fa risa, ara resulta que sóc un feixista que va amenaçant i coaccionant.

Anònim ha dit...

hi ha un que li han regalat un llibre de frases celebres i ens ilumina. això no té preu. gràcies.
per cert s´haveu deixat un tros del comunicat de fucat que no deixa massa bá a EUPV, serà casualitat.

Anònim ha dit...

No es claven amb l'alcalde. Com s'han de clavar amb l'alcalde? Té alguna competència l'alcalde? O les té totes Serraman? Quines competències té l'alcalde? Urbanisme? No. Medi Ambient? No. Agricultura? No. Sostenibilitat? No. Turisme? No. Assessors? No. Aigua? No. Cultura? No. Tot en mans de Serraman. Això ha sigut "el mayor atraco jamás perpetrado".

Anònim ha dit...

Per favor, no denuncieu coses a esta web. A Serra no li va bé. A Serra li va millor que ho denuncieu al ple, cada dos mesos. Aixina s'entera menos gent. És que sou maleits.

Anònim ha dit...

Aiii,senyooor. Saps què passa?, que és molt bonic dir anem a fer una moció de censura perquè som d'esquerres. Però no és prou fer mocions de censura. Després ve la crua realitat. I la crua realitat els ha deixat a tots en calsotets. No entenc com Eladi s'ha deixat atracar d'eixa manera.

Anònim ha dit...

No se puede ser bueno, hermano. Enseguida saldrá el mequetrefe de turno a ponerte la zancadilla.

Anònim ha dit...

Estic al.lucinada dels atacs que rep aquesta web només pel fet d'existir. Només per això desperta el meu interès.

Anònim ha dit...

Eladi no s'ha deixat atracar, ni Agustina tampoc.
Els dos volien ser alcaldes, i ja ho han aconseguit.
El preu ja sabem quin es.

Altra cosa.
Té raó la que diu que està al.lucinada dels atacs a este web.
És increible la gent que no pot soportar que els critiquen o els facen la contra.
Y els que diuen que hi ha molta mentida en aquesta web, a les hores seria molt fàcil demostrar-ho no?.

Anònim ha dit...

Encara no ha dit ningú que la culpa dels badalls del dipòsit de l'aigua potable és d'Arc Iris o siga que Arc Iris = PP.

Anònim ha dit...

Redeu Serreta no és el mateix fer l'oposició que te la facen que mal suportes la teua mateixa medicina ,doncs a aguantar que va amb el càrrec i si no ja saps

Anònim ha dit...

a