dimecres, 14 de gener del 2009

NO ENS HEM OBLIDAT DEL CARRER AL TALL


Arc Iris no ha abandonat la campanya de denuncia per la retirada amb premeditació, nocturnitat i traïdoria del carrer dedicat al grup musical Al Tall per acord majoritaria del ple, la qual cosa fem saber davant els símptomes de nerviosisme que hem detectat entre els comentaris que han inserit alguns dels nostres lectors.
Arc Iris promet que al llarg del mandat, tard o d'hora, desemmascararà a l'autor i responsable polític de l'ultratge a la voluntat popular i l'afront al grup musical. Si no és així, encara que estem segurs de que no serà d'altra forma perquè tenim a l'autor en un cèrcol, Arc Iris es compromet a rendir responsabilitats polítics fins i tot amb renovació de càrrecs. Podríem dir que Arc Iris sap ja a hores d'ara qui i quan va ordenar el carrericidi, encara que el nostre desig és que el carrericida dóne la cara per voluntat pròpia, s'avergonyisca en públic, i desgreuge el seu atac a la voluntat popular.
El 4 de febrer el govern multicolor de Simat (no confondre amb Arc Iris) complirà mig any al capdavant de l'Ajuntament. Si abans d'eixa data ningú ens diu qui i perquè va ordenar la retirada del carrer d'Al Tall, Arc Iris convocarà la trompetada que hem começat a organitzar a les portes de l'Ajuntament.
Recordem que encara ningú no s'ha atribuït l'atemptat contra la dignitat i la voluntat popular que ha significat la retirada del carrer que Simat havia decidit lliurement dedicar al grup musical Al Tall. Al febrer es complirà mig any del carrericidi, i malgrat la insistència d'Arc Iris en saber l'autoria, encara ningú no ha tingut el valor d'atribuir-se la feta.Arc Iris insisteix en qualificar de covard l'acte de retirar la placa d'un carrer d'amagat en contra de la voluntat majoritària dels simaters, i després no donar la cara.

5 comentaris:

Anònim ha dit...

M'alegre que ho sapieu però jo no ho sé, després de cinc mesos de covardia en reconéixer que donà l'orde dubte que s'atrevisca a reconéixer-ho ara.
Però que el caresida sàpia que:
"Els més obstinats solen ser els més equivocats, com tots els que no han aprés a dubtar."

Anònim ha dit...

Que poc objectius! Quan vos toquen algun tema personal, en doneu per dalt i per baix. Que ja es sap prou lo del carrer, no?

Anònim ha dit...

El diputado provincial de Modernización y Nuevas Tecnologías, José Manuel Haro, apuntó que la fecha límite que tienen los ayuntamientos para remitir a la Diputación el acuerdo plenario que ratifica su adhesión al programa será el 28 de febrero de 2009. A partir de ese día, la Diputación pondrá en marcha el tramitación administrativa necesaria para la construcción y explotación de la red provincial WIFI .

Anònim ha dit...

El que sí sé de bones fonts és que Tofut va llevar la placa i Arnal li va manar llevar-la, però ahí es perd el fil.
Qui li va manar a Arnal que la llevara?
També sabem que la primera tasca d´Eladi com a alcalde va ser pagar-li una convidà a la Guardia Civil per salvar-lo de les urpes del poble i la segona faena agafar-se vacances i no assumir el que havia passat .
Per a mí el principal sospitós es Serra, ja que Eladi estava de vacances a Xina, clar que l´Eladi també podria haver-se endut el mòbil de l´Ajuntament i fer una cridà des de Xina.
La qüestió és que entre uns i altres el tema del carrer encara no s'ha resolt.

Anònim ha dit...

estic enamoraooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo