dijous, 29 de gener del 2009

SIMAT DECLARA LA GUERRA A LA CONSELLERIA DE CULTURA I A LA FUNDACIÓ JAUME II


Trini Miró, consellera de Cultura.
L'Ajuntament de Simat ha declarat formalment la guerra a la Conselleria de Cultura i a la Fundació Jaume II per fer un ús partidista del recinte de l'antic monestir i negar les instal.lacions a entitats locals des que va canviar el govern local.
El ple municipal ha aprovat, fins i tot amb els vots del PP, una reprovació a la fundació que gestiona l'antic monestir i a la seua gerent, Anabel Trujillo, per impedir de forma sistemàtica que el municipi i les entitats locals facen ús de les antigues instal.lacions monacals.
EU-Arc Iris promourà a través dels seus representants a les Corts Valencianes una modificació dels estatuts de la Fundació Jaume II per tal d'evitar que l'ús de l'antic monestir haja de dependre de l'estat d'humor dels governs de la Generalitat, i proposarà regular la gestió del recinte de forma que la seua utilització no estiga sotmesa a criteris arbitraris dels governants de torn.
La Fundació Jaume II El Just depén de la Conselleria de Cultura, que dirigeix Trinidad Miró. La gerent de la Fundació, Anabel Trujillo, forma part del cla alcoià que s'ha instal.lat a la Conselleria de Cultura de la mà de Miró. Trujillo no té cap vinculació amb Simat ni la Valldigna, i possiblemente no coneguera l'existència de l'antic monestir abans de ser nomenada per al càrrec. És alcoiana, va formar part de la direcció local del PP d'Alcoi, i va ser assessora del govern municipal d'Alcoi durant uns anys fins que va ser nomenada per Trini Miró per a dirigir la Fundació Jaume II.
És evident que el monestir és titularitat de la Generalitat perquè el va comprar en temps de Lerma, però no és menys evident que ningú pot negar por motius polítics la vinculació especial que el municipi de Simat té amb el monument.
Després de dècades de propietat privada, els simaters pensàvem que havíem rescatat el conjunt històric-artístic per al poble, i ara ens adonem que en realitat és el PP de Camps qui obri i tanca les portes en funció de si li agraden o no els governants locals.
Arc Iris demana la destitució de la gerent de la Fundació i una disculpa pública de la consellera per haver permés actituds sectàries.
Dimarts que ve la consellera de Cultura visita Simat, i eixe serà un bon moment per a expressar la reprovació.

11 comentaris:

Anònim ha dit...

Una pregunta: Cregueu que apart dels que esteu en la llista i els familiars vos vota algú més? Es que per a ser polític tens que tindre un poquet de poder de convicció, la familia vos vota perque no li queda altre remei.

Anònim ha dit...

No, no els vota ningú. El regidor l'han furtat.

Anònim ha dit...

Collo un regidor, cuidao no s'empatxeu!! 13 (de la llista) + 13x10 (10 familiars) = ahí teniu el regidor. Pero per l'abaixada de vots pareix que hasta els familiars s'avergonyixen de vosaltres jeje

Anònim ha dit...

Lo important no son el vots.
Lo que importa és la gent i els seus problemes. Els partits de sempre l'únic que els importa es això, els vots.
Per a que tant de vot, si després entre quatre fan lo que lo que els dona la gana?
De vegades amb pocs vots es suficient. Mira Serra que amb 200 vots és el que fa i desfà.

Anònim ha dit...

Ai mare no,no vull ser llaurador ai mare jo vull ser regidor.

Anònim ha dit...

Vaja quin democrata.
Acàs els vots dels familiars no son bons?.
Si tenen un regidor, és perque han tingut els vots suficients.
L'únic que produeix vergonya és l'actitud d'individus que actuen amb eixe despreci.

Aixì que, a gent com eixa, ni cas.

Anònim ha dit...

Al del primer comentàri, una de les últimes vòltes que es va presentar el Xus per Unió Valenciana, no va arribar els vots al nombre de familia que tenía..Així què.........No crec què, per que siga familia teua i, tú sàpies que és un tarambàna, el tingues que votar.

Fdº Un Pepéro.



Bon cap de setmana a qui s'ho mereixca.

Anònim ha dit...

Bueno Pepero, veges si agafeu els del partit i s'apunteu per a conseguir el graduat, fins i tot podeu conseguir bon descompte al ser bona colla. El lio que portes amb els accents no és normal. Que t'ho repasse el xiquet quan ixca de l'escola i després ho envies.

Anònim ha dit...

Gràcies "Petete".................



Al Pepero que tant t'incomoda..........

Anònim ha dit...

Yè qüè sì qu se esCriu're mirä

Un Pepero

Anònim ha dit...

Si, millor escriu poca lletra i fes ús dels punts tot el que pugues que això si que ho saps fer (per al següent comentari no t'oblides que la tecla està baix a la dreta).