dissabte, 10 de gener del 2009

ELS CONTENIDORS DEL PLÀSTIC, BOLCATS PER TERRA





En el marc de la campanya de col.laboració que ha encetat Arc Iris amb l'Ajuntament de Simat per tal de detectar contenidors sense tapa, la nostra agrupació ha localitzat hui després de la ronda diària dos contenidors de plàstic bolcats a terra, un a la part superior del carrer de Sant Antoni, i l'altre a la Font Gran.
Veïns del carrer Sant Antoni han declarat a Arc Iris que pels sorolls que han escoltat, sospitan que ha sigut el mateix camió encarregat de la recollida del plàstic qui ha deixat bolcats els contenidors. La versió dels veïns té sentit, atés que encara que els contenidors estan bolcats, no hi és el contingut. Només al carrer Sant Antoni s'han deixat escampades per terra deixalles de plàstic i llaunes al lloc que originalment ocupava el contenidor.
Per no quedar-nos només amb la versió dels veïns, i amb la intenció de contrastar el millor possible la informació, Arc Iris ha tractat de posar-se en contacte sense èxit amb l'empresa, per si de cas els contenidors bolcats estan espatllats, tot i que no semblen espatllats.
Arc Iris prega al regidor competent en la matèria, que casualment és Joan Serra, que done un toc d'atenció a l'empresa de la recollida del plàstic, i demane explicacions pels motius pels que s'han deixat els contenidors bolcats.

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Sr Super-regidor se t'acumula el treball, caldrà posar-te un altre assessor.

Anònim ha dit...

El que està clar és que una vegada arribat al poder, el Pentaregidor Serra s´ha oblidat de la seva lluita i de la seva oposició al PSOE (en temps de Colom).
ja no se´n recorda de les cacicades de Colom perquè ara el cacique és ELL, tampoc se´n recorda d ´Iberdrola i l´Alta Tensió, ni de la lluita contra els PAI´S i Camps de Golf, ni del Reglament de Participació Ciutadana, ni del trasvassament Xuquer Vinalopo, ni de quan demanava uns pressupostos participatius,ni del Polígon, ni de la Casa de la Joventud, ni de l´Escoleta, ni del Centre de Salut, ni de sancionar als 70 veïns que tenien el comptador de l´aigua trucat... etc
Ara són més importants els cavallons,les fotos i patxuxades al Monestir,el cava de cap d´any, els viatges a Santes Creus i els estalviadors d´aigua.
¡¡¡Pobrecito mi patrón, piensa que el pobre soy yo.!!!

Anònim ha dit...

Serreta tu ferm que ja deia un il·lustre pensador que la faena amuntonà no és fa roín

Anònim ha dit...

Es veritat que Joan Serra te por de pujar en l'asensor de l'ajuntamient perquè la seua capacitat és per a només quatre persones i l'al ser Penta-regidor excedix la capacitat.