dimecres, 28 de gener del 2009

RECTIFICACIÓ DE LA NOTÍCIA DEL TRINQUET

Fonts de l'Ajuntament de Simat s'han posat en contacte amb l'equip de redacció d'Arc Iris per a puntualitzar que l'èxit o el fracàs de l'adquisició del trinquet és mèrit del PSPV, i que ha estat personalment l'alcalde, Eladi Mainar qui ha portat les negociacions, i no el regidor del Bloc Juli Ibàñez. Per tant, Arc Iris reelabora la notícia en funció de les noves dades mantenint l'estructura original, i insta al govern local a posar-se d'acord sobre l'autoria de les gestions.
EU-Arc Iris considera que si el principi d'acord per a la compra del trinquet per part de l'Ajuntament de Simat arriba a materialitrzar-se, serà la millor acció pública empresa des de l'adquisició de l'antic monestir, i felicita al regidor que ha portat les gestions, Eladi Mainar, del PSPV.
De fer-se efectiva la gestió, Eladi Minar haurà justificat tot un mandat municipal, encara que estem només davant un anunci i falta concreció al voltant dels termes de l'acord, el cost, i la forma de pagament.
La xifra que ha apuntat l'alcalde és de 90 milions de pessetes, un poc més de mig milió d'euros, una quantitat que en principi reflexa o bé una excessiva mostra de generositat per part dels propietaris del trinquet, o bé unes grans qualitats de l'alcalde com a negociador.
Tampoc s'ha parlat de possibles subvencions. Si l'Ajuntament de Simat ha de fer front en solitari al cost, tot i ser un preu sincerament baix, s'hipotecarà tota la capacitat d'inversió de molts exercicis, atés que una vegada adquirit caldrà invertir en la seua rehabilitació.
En qualsevol cas, EU-Arc Iris recolzarà totes les gestions encaminades a que el principi d'acord fructifique i el trinquet puga ser de titularitat municipal.
D'altra banda, tot i aplaudir la iniciativa, Arc Iris afirma que en cap cas el PSPV podrà pretendre restituir la seua responsabilitat en la política de depredació del patrimoni que va practicar durant als anteriors governs socialistes, quan Simat va perdre, entre altres immobles, l'antiga caserna del carrer del Calvari, el Saló Cinema (Cine Vell), o la casa modernista de les Madrilenyes a la plaça de Ramiro Calatayud.
Bé està rectificar, i des d'EU i Arc Iris estem disposats a recolzar l'esforç econòmic que pot suposar per al municipi la compra del centenari trinquet de Simat, el segon més antic del País Valencià.

29 comentaris:

Anònim ha dit...

Ja deia jo que no podia ser que es tornareu bones persones de repent. Ja esteu intentant enfrontar als partits que estan governant. La negociació ha segut duta a terme per Juli Ibañez i Eladi Mainar conjuntament, no anem a posar-nos a discutir qui a fet més o menys que l'altre. Així que crec que tindreu que canviar altra vegada la notícia. Si conegueu un poc el tema del periodisme sabreu que primer es contrasta la notícia, no es canvia 3 voltes la mateixa notícia.

Anònim ha dit...

jo tinc entes que no ho a portat Eladi, es mes ha anat moltissima gent a fer " d´intermediari " un que algo cobrará ( debades no treballa casi ningu )i algun que altre per aparentar o no se que pero be.... jo tinc mes fe de que a fet molta mes feina Juli que no el que vol el protagonisme Don Eladio.

Anònim ha dit...

No crec que justament de periodisme hàgiu d'ensenyar res a Arc Iris. Si l'ajuntament de Simat i el govern local, d'on prové la notícia, no són fonts de fiar, apaga i ens la fotem.

Anònim ha dit...

em pareix molt desagradable tots els intents intoxicadors que esteu fent per tal de que ara es puguen retreure de qui ha estat el mèrit, me consta el bon rotllo que hi ha precisament entre juli i eladi així que dubte molt que el mèrit siga d un a soles. pero be la questio es sempre tirar l espaseta amaganto un poc entre temes de felicitacions. igual es l´estrategia que teniu que seguir, no ho se, pero feuseu mirar, eixa es l estrategia del PP a l estat español i ja veieu com li va!

Anònim ha dit...

Què dius??????

Anònim ha dit...

Per lo menos a nivell nacional el PP a voltes guanya eleccions amb eixa estratègia. Ací tenim als de Arc Iris, que pobrets, gastant totes les estratègies fosques que poden i aconsegueixen un regidor i gràcies. Teniu més moral que l'Alcoiano!!

Anònim ha dit...

Al gran estratega polític del comentari anterior: Arc Iris no vol guanyar eleccions per damunt de tot. Si eixe fóra el seu objectiu estarien tots al SOE o al PePe. En qualsevol cas, tenen la mateixa moral que Esquerra Republicana i Joan Serra, que també ha tret un regidor i és l'amo del món. Ale.

Anònim ha dit...

Menus mal que els d'Arc Iris
sols tenen 1 regidor.
Amb l'atenció que els doneu, no se que seria si en tingueren 3 o 4.
Si tant poca cosa son, perque li preocupa tant a tanta gent.
No ho entenc.

Anònim ha dit...

no preocupa a ningú. es la unica web simatera on podem escriure, quan en facen una altra ens passem.

Anònim ha dit...

Ja tardeu en fer-la...

Anònim ha dit...

es que nosaltres treballem, fent coses per simat com comprar el trinquet.
qui no tinga faena que cree la web, a mi no em paga el pspv.

Anònim ha dit...

I qui et paga? Potser una empresa municipal de Burjassot? Canal 9? Alguna mancomunitat?

Anònim ha dit...

Treballes on treballes i et pague qui et pague, sempre hi ha temps per a tot?
O es que tu treballes 24 hores per a qui et paga.

Anònim ha dit...

Arc Iris = temps d'oci

Anònim ha dit...

xÉ QUE BO TENIU QUE PAGAR EL TRIPARTIT EL TRINQUET

Anònim ha dit...

No sé perquè a alguns els agradaria que els d'Arc Iris no tingueren temps per a fer webs. És una peculiar forma d'entendre la democràcia. O en realitat és un batistot per la seua incapacitat de fer webs.

Anònim ha dit...

Si hi haguera més temps d'oci, no hi hauria tant d'estrés.

Anònim ha dit...

El Trinquet que el pague McArtur.
Segur que triomfa.

Anònim ha dit...

si veus a les hores que s´actualitza la web podras vore que algú gestiona la web en hores de faena. sort per ell que pot perdre el temps mentre treballa pel pspv.

Anònim ha dit...

Pel que es veu, hi ha gent a la que li molesta que Arc Iris faça una web, i preferirien que no tingueren oportunitat, ni mitjans, ni capacitat per a fer-la. Són els feixistes de sempre.

Anònim ha dit...

Uns tenen temps mentre treballen per al pspv, i altres tenen temps mentre treballen per al Bloc a empreses municipals, i altres del Bloc encara tenen més temps perquè viuen de rendes, o de finques a Múrcia.

Anònim ha dit...

eixos que dius han fet una web? on està? jo no els veig perdre el temps, els veig fent exposicions en quantitat i qualitat millors que mai, creant cultura participativa amb el voluntariat cultural al qual et convide a unir-te, posant en marxa l´agenda 21 i treballant per comprar el trinquet. I tú marc, mentre que has fet?

Anònim ha dit...

Marc pillo, que et passes el dia mirant pèl i entrant a la web. Si et pilla la jefa t'enteraras. Per això va el PSPV com va, el departament de R.R.H.H. té la culpa.

Anònim ha dit...

Menudo cacao porteu amb Marc. No sabeu ni on treballa. En qualsevol cas, si l'objecte de l'acossament és que deixe de fer webs, la porteu clara.

Anònim ha dit...

Marc pot treballar del que vullga perque es una persona amb estudis, inclus podria treballar de mamporrero, que ja té experiència amb el PP.
El que treballa d´assessor del PSPV mentre gestiona la web es Gerardo, això si ben pagat no a 800 al mes que ell juga en la lliga d´assessors de 3000

Anònim ha dit...

A l'anterior. A Simat només hi ha una persona que cobra un sou públic de 3000 euros, és regidora del Bloc, i treballa a una empresa municipal de Burjassot per la quota del Bloc.

Anònim ha dit...

regidora del Bloc i quota del Bloc: coherencia (3000€ ja voldria ella).
assessor del PSPV i mamporrero del PP: ¿? no ho se qualificar.

Anònim ha dit...

Coherència seria que demanara excedència per a ser alcaldessa, que deixara la feina per a ocupar-se del poble quan li toque ser alcaldessa, i que li llevara la dedicació exclussiva a Sacarino per a poder dedicar-se al poble. A que no ho fa? Coherència.

Anònim ha dit...

Més en favor de l'assessor del PSPV. Si no comulga amb el PSPV, l'hauran fitxat per les seues aptitutds. En canvi l'assessora del Bloc està de pessebrera. És el que vens a dir, no?