dimecres, 12 de gener del 2011

OPORTUNITATS DE TREBALL

El Pacte Territorial per l'Ocupació (PacSafor) ha acordat crear 1.000 llocs de treball en la comarca per a millorar la situació dels més necessitats.

Cada municipi que se sume a esta iniciativa destinarà un total de 12,5 euros per habitant i gestionarà els recursos que aporte, tot decidint les persones contractades, la duració del seu contracte i la seua funció. I serà el Servei Valencià d'Ocupació, el Servef, qui remeta a cada ajuntament a les persones que puguen ser susceptibles de ser beneficiàries d'ocupar els llocs de treball.
Este nou pla d'ocupació, que entrarà en vigor al febrer, donarà treball temporal als beneficiaris, que cobraran el salari mínim interprofessional més un 20% (poc més de 700 euros).
Els nous treballs s'ocuparan del manteniment de l'entorn urbà, de la custòdia de parcs municipals, del manteniment d'edificis públics i instal·lacions esportives, d'informació i animació comercial, la jardineria i d'assistència domiciliària, entre altres.
Els barems per a decidir quines persones podran tindre dret a estes contractacions inclouran aspectes com estar empadronat almenys un any en el municipi en què se sol·licita el treball, les càrregues familiars, el temps que la persona porta en la desocupació o el grau de minusvalidesa, entre altres aspectes.
Cada municipi s'encarregarà, segons les seues necessitats, de decidir la duració i la jornada de cada un dels contractes que realitze.

No sabem si l’Ajuntament de Simat s’unirà a la iniciativa.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

A vore si au fan bé i no entren sols els enxufats.

Anònim ha dit...

no no res de enxufats , ni res d´això... eixos diners ( 3.500 h. x 12.5 € = 43750 € ) el que tenen que fer , es destinar-los per als obres/constructors d´este poble... que collons ,pobrets no tenen feina i de moment encara no els em ajudat prou.... que us sembla ? bona proposta no ??????

Anònim ha dit...

Ara falta que l'ajuntament s'apunte.
Que jo sapia, ningú ha dit encara res de forma "oficial".