divendres, 8 d’abril del 2011

LA NOVA ENQUESTA D'ARC IRIS APORTA NOVETATS

La penúltima enquesta d'Arc Iris abans de la jornada electoral del 22 de maig aporta novetats respecte de les que s'han anat encarregant els darrers semestres. Si fins ara amb els successius sondatges l'espectre romania immòbil, ara s'han produït novetats pel que fa a la distribució de regidors entre EU i Bloc. Ambdós formacions es movien en la forqueta 1-2. No obstant, amb la nova enquesta EU avança i es situa en la forqueta 2-3, mentre que el Bloc es manté en 1-2.
També es consolida la percepció de que el PP va a tindre molt difícil arribar al cinqué regidor. Així, i sobre una mostra de setanta enquestes, el panorama polític simater és ara mateix el següent: El PP guanyaria les eleccions i obtindria 4 regidors (cal observar que desapareix la forqueta 4-5), el PSPV n'aconseguiria 3 ó 4, EU millora les seues opcions i es mou en la forqueta 2-3, i el Bloc en el millor dels escenaris pot conservar els seus dos actuals regidors, però perilla lleugerament el segon i es pot quedar en només un, tot en funció del percentatge de participació i de les restes. Qualsevol de les següents distribucions de regidors seria possible: (4-3-2-2), (4-4-2-1), però compte, perquè també seria possible 4-3-3-1, tot corresponent al següent orde: PP-PSPV-EU-Bloc.
En percentatge, el PP es mou al voltant del 35%, el PSPV en el 29%, EU en el 17%, el Bloc en el 12%, i en l'apartat de "otros" apareixeria Esquerra (Republicana) lleugerament per davall del 4%, amb un vot en blanc que es sitúa lleugerament per damunt del 3%.
Només amb una participació que superara el 82% el PP tindria possibilitat d'obtindre un cinqué regidor, que aniria en detriment de qualsevol dels altres partits amb representació, és a dir, del quart del PSPV, del tercer d'EU o del segon del Bloc, en funció de les restes. No obstant, la participació elevada tampoc garateix el cinqué regidor al PP, que ara mateix el té molt allunyat.

27 comentaris:

Anònim ha dit...

jajajajajajajajajajajaja aaaaaaaaaiiiiiii jajajajajajaajajjajajajaja... que bo!

Anònim ha dit...

Si, estos de Arc Iris són molt bons. Si conserveu el regidor que teniu doneu gràcies a Deu. Jo no se com s'ho apanyeu, pero totes les eleccions feu conters pixant alt i després s'arreeu uns bacs de por.

Anònim ha dit...

La meua porra és 4 PP, 4 PSOE, 1 EU i 1 BLOC. El regidor que em falta dir crec que estarà molt disputat entre PP,PSOE, BLOC i ER.

Anònim ha dit...

A dèu jo no li done ni les gràcies.

Anònim ha dit...

M'agradaria que fora veritat, però es dificil.
LA gent sempre vota als mateixos,encara que els del PP son uns corruptes i els del PSOE ni en cent anys de manar arribarien al socialisme.

Anònim ha dit...

Les últimes eleccions locals Arc Iris va conseguir 100 vots, ho siga, els de la llista i els familiars (i perque tenen llàtima, sino tampoc vos votarien). Com sou tan il.lusos i ara es penseu que aneu a traure 200 vots més de gent que no sou vosaltres ni la família????

Anònim ha dit...

Paregut a esquerra republicana de cataluÑa, els van votar la familia, per a que el asessor cobrara lo que cobra......

Anònim ha dit...

Jo crec que el Bloc traurà tres o cuatre regidors i que estes eleccions les guanyarà el PSOE. Aixina que deixeu de dir tontaes i aguanteu cuatre anys mes un govern PSOE-Bloc, esta volta sense Serra. I els comunistes que sen vajen a fer la ma.

Anònim ha dit...

Ara ha eixit la vertadera vena. Govern PSOE-Bloc, com abans, Colom i cabotà. En primer lloc, EU-Arc Iris va tindre a les darreres eleccions locals 192 vots, que són pràcticament el doble que cent. I en segon lloc, a un municipi de les dimensions de Simat no calen enquestes, es pot sondejar només parlant amb la gent, i el que diu la gent és que ha acabat fins el gorro del tripartito i de Serra, i que a Serra va votar-lo sa tia, i que l'únic que s'ha meneja un poc ha sigut victoret. Aixina que per a lo que teniu que anar preparant-se és per al govern que víctor decidisca.I no insulteu a victoret que a lo millor vos fa falta per mantindre la poltrona.

Anònim ha dit...

Fa 4 anys: PP 714 PSPV 504 BLOC 360 ER 207 i EU 192.

Predicció realista per a enguany: PP 750 PSPV 650 (es recupera perque sen va Eladi) BLOC 275 EU 225 ER 100 (bac monumental de Serra).

Traduït a consejals: PP 4 PSPV 4 BLOC 2 EU 1.

Majoria absoluta PSPV-BLOC.

Conclusió: Molt te que canviar la cosa per a que els trigos i Víctor no s'apunten l'enèsim fracàs a la seva llista.

Anònim ha dit...

No crec que el Bloc estiga per donar l'alcaldia a quatre persones amb ninguna experiencia en gestió municipal.

Anònim ha dit...

Per al de la conclusió sobre als Trigos i Victoret; Encara no arribaran als fracasos que va tindre al gordet aquell, d'abans de Morera, no????

Anònim ha dit...

Anàven a donar-li-la a l'Aurèli, com no van a donar per aguantar un troç de poltrona?????

Anònim ha dit...

Al de la predicció realista, els teus pronòstics coincideixen amb els de l'enquesta fins i tot en percentatges, llevat que es nota que has agranat cap a casa i se't nota massa que ets del Bloc. Així que, ara em crec més l'enquesta, però més bé sembla que qui tindrà dos regidors serà Víctor.Realment la desil.lusió amb el Bloc és gran, a Simat i a Benifairó.

Anònim ha dit...

"Però més bé sembla que qui tindrà dos regidors serà Víctor". podries dir la feïna que ho fet per Simat.
Patetic. Patetics.

Anònim ha dit...

Que la predicció ha agranat cap al Bloc???? Pero si li lleva pràcticament un centenar de vots i a més posa que EU pujarà!! Si et pareix lo realista es que EU duplique els vots sense haver fet res en 4 anys, no?? ens conteu la mateixa cançó totes les eleccions i despres ZAS EN TODA LA BOCA

Anònim ha dit...

EL CAPITÀ MORO DIU :

Coneixement, companys, coneixement!!!
No deixeu que quatre destarifats es gasten els nostres diners en allò que els dóne la gana.
Menys camps de Padel y menys assessors i més serveis públics.

Anònim ha dit...

EU si que ha fet en cuatre anys, va dalt d'una maquineta agranant.... hasta que es jubile!!!! Fà ó no fà?????

Anònim ha dit...

Encara que EU-Arc iris es pegue un bac, més gran ha sigut el bac dels que li han entregat tant barata l'alcaldia a Serra, sols per l'enveja de figurar.

Anònim ha dit...

Per això Arc Iris va a pel Bloc de fa temps. Desde fa prou de temps que estava clar que Eladi no es tornaria a presentar, per lo tant, pareix prou probable que PSPV i PP obtinguen 4 concejals cadascú. Entonces els trigos i victoret tenen clar que l'unica manera d'aumentar seients en l'ajuntament es intentar aprofitar el desgast que ha patit el Bloc en esta legislatura, ajuntant-se amb Eladi i Serra.

Anònim ha dit...

Si, igual de clar que ho tenia Eladi i Agustina de vendre la seua ànima al dimoni per tal de manar.
Cadascú sols veu clar lo que l'interessa vore.

Anònim ha dit...

Arc Iris patètic. No sabeu més pobrets meus. Com anem a votar-vos si sou un apendix del PP.

Anònim ha dit...

Arc Iris es patetic pero regalar-li el poder i tot el pressupost a Serra es de listos.
Quantes coses mes hem de vore?.

Simpatizant del BLOC ha dit...

el meu pronostic es 4 PP 4 PSOE 2/1 bloc 2/1 EU/ Arc Iris la cosa estara igualada entre el bloc i arc iris

Anònim ha dit...

A mi no em cau massa be el Bloc, pero al final no tens eixida... Sebastian, especialista en fundir-se pressupostos (i això ara en crisi no interessa), la gestió del PSPV ja la coneguem massa be amb Colom i Eladi, i finalment en Arc Iris i Esquerra Republicana, tenim dos seleccions de gent que està com na cabra.

Anònim ha dit...

Ara resulta que en Arc Iris estan com una cabra.
En canvi els responsables de que Simat estiga como està i que porten 30anys manant, eixos son els listos.

Anònim ha dit...

Sebastián es especialísta en fundir-se pressupòstos i Serra regalant bosses de fem, en PRECAMPANYA, per valor de 6.000€ què és???

P.D. Seba no va tindre temps de fundir-se rés abans del COLP D'ESTAT.