diumenge, 24 de juliol del 2011

PP PSOE i BLOC FAN PINYA PER A PROCESSONAR-SE

Ara que venen festes, tornem a recordar que la Constitució de 1978 estableix de manera explícita el caràcter aconfessional de l´Estat espanyol. Per tant, els representants de les institucions públiques elegits democràticament no poden actuar ni participar en actes religiosos ostentant la representació de la institució de la qual formen part sense vulnerar el principi constitucional esmentat.
Per altra part, el Reglament Ètic aprovat el 2007 per la Corporació local de l’Ajuntament de Simat, diu en el punt 9 que “ni el titular de l’alcaldia ni cap altre membre de la Corporació local podrà assistir, en qualitat d’autoritats, a actes o manifestacions públiques de caràcter religiós (misses, processons, etc.), d’acord amb el principi d’aconfessionalitat que dicta la Constitució espanyola”.
Així i tot, una vegada més, gràcies als vots del PP, PSOE i BLOC, ha sigut inadmesa a tràmit una moció d'EU-Arc Iris presentada perquè, complint la constitució i el Codi Ètic, deixen d'assistir els càrrecs públics a les processons com autoritats.
Els pot més l'ànsia d'exhibir-se, de demostrar que ocupen un càrrec, de deixar clar qui mana ací, de fer veure que estan per sobre de la resta de mortals.
Alguna vegada en aquest país, que tots pensem que és tant modern i avançat, arribarem a la separació total de l'església i l'estat. I tal vegada eixe dia, hi haurà una llei que prohibisca a aquests figurants fer el seu passeget per temples, capelles i processons.
Mentre este dia arriba, no ens cansarem de presentar esta moció, que només demana que complisquen la constitució els qui sempre s'omplin la boca parlant d'ella

16 comentaris:

Anònim ha dit...

Xe calla ja que asi el unic fanatic que hi ha eres tu, Si no vols vore com van a la proveso tu no vajes a vorela i au.

Anònim ha dit...

Ací tenim un bon eixemple de fanàtic.
L'articul diu que es complisca la constitució i la contestació es "xe calla que ací l'únic fanàtic eres tu".
Es veu que hi han més fanàtics del que pareix.

Anònim ha dit...

Com a bons ESPAÑOLS els de Arc Iris defenen la Constitució española a muerte

Anònim ha dit...

A mi em pareix bé que defenguen lo poc que té de bo eixa constitució que ningú vol complir.
Algú té algo millor?

Anònim ha dit...

La web de l'ajuntament no publica l'ordre del dia, única forma de saber que va a tractar-se, ja que vosaltres doneu informació subjectiva i manipulada, deurieu exigir la publicació de l'ordre del dia en web, un principi fonamental de transparència, ja que esteu en l'oposició i sou tan guais del paragüai .

Anònim ha dit...

No publicar l'ordre del dia per part de l'ajuntamenmt, també es informació subjectiva i manipulada.
Aixina que si vols reclamar rei, fes-ho al maestro armero, o siga, als responsables de l'ajuntament.
No sabeu ni a qui dirigir-vos.

Anònim ha dit...

EL CAPITÀ MORO DIU :

És curiós que gent que no ha anat mai a missa ni a les processons, quan agafa un càrrec li pega per anar.
¿per que ho faran?

Jove Republicà-Net ha dit...

El Capità Moro té raó! Que curiós que als concerts del poble no va mai ningu´del ajuntament, xe i que bona sort quan estem en campanya tots van! Quina casualitat eh¿?PD: L'úntc partit que rara volta va es Arc iris/ Esquerra Unida.

Anònim ha dit...

Fanatics hi han de moltes clases, pero impertinents com tu encara hi han mes.

Anònim ha dit...

Els TRITEJEROS si que anàren a les Processons, no????

Jove Republicà-Net ha dit...

El anònim de les 13:35 podria especificar qui es impertinent¿?... o vol dir que ho son tots menys ell¿?

Anònim ha dit...

Aixo anava per l'anonim del segon comentari.

Anònim ha dit...

Si com diu el del segon comentari, demanar que es complisca la contitució es ser impertinent, és veritat que hi ha molts impertinents.

Anònim ha dit...

Oi pos a ello vamos ¿NO?.

Anònim ha dit...

I ENYOR.......

Anònim ha dit...

AVISO A NAVEGANTES:

Hay sospechas fundadas de que los administradores-censores, controlan las IP de los que entramos aquí.
Denominación de una IP para los que no lo sepan:

Vamos a intentar aclarar un poco el concepto de IP: básicamente es un número que identifica un dispositivo en una red (o en la red de redes, esto es, en internet). Para comprender mejor el concepto hagamos una similitud con el número de telefono: Todas las conexiones telefónicas, ya sean fijas o móviles, tienen un número de télefono asignado y único que las identifica y que permite la comunicación. Basta marcar el número de la persona con la cual quiero charlar para comenzar la comunicación. A grandes rasgos la comunicación entre dispositivos dentro de una red es muy similar: cada uno tiene su número que lo identifica y que permite la comunicación con el mismo.

IP significa “Internet Protocol” y es un número que identifica un dispositivo en una red (un ordenador, una impresora, un router, etc…). Estos dispositivos al formar parte de una red serán identificados mediante un número IP único en esa red. La dirección IP está formada por 4 números de hasta 3 cifras separados por “.” (punto). Los valores que pueden tomar estos números varian entre 0 y 255, por ejemplo, una dirección IP puede ser 192.168.66.254 (cuatro números entre 0 y 255 separados por puntos).